reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
:-(
witam was serdecznie kobietki!!!

Mam smutną minę ,bo mój mały wylał sobie na twarz tzn. Na część skroni i puliczka gorącą wodę
od razu schłodziłam wodą i tym co miałam pod ręką: Fenistil gel
później smarowałam mu penatholem w spray ale tylko pare razy bo mu to przeszkadzało i cały czas go wycierał

terazz smaruje mu 2 dzień maścią ochronną z witaminą a

poradźcie co mam dalej robić ???????????????:-(

czy smarować tą maścią dalej,czy może inąą?

Na dzień dzisiejzy to wygląda tak:
W paru miejscach skóra jest ... Taka spalona jak po opalaniu na słońcu-brązowa , a obok tych miejsc są dwa punkciki gdzie krzyś zdarł sobie naskórek.

Na dodatek dostał gorączkę w nocy wczoraj miał 39.5 stopni . Dziś przez dzień 2 razy miał gorączkę tak do 39
czy ta gorączka może być z tego oparzenia ?

Bardzo proszę o pomoc

byłam z małym u lekarki kazała mi smarować oxykortem a
a na noc maści,ą ARGOSULFAN - uważać mam na oczy jest bardzo silna

i to tyle zobaczymy co bedzie dalej
na razie skórka schodzi ta oppalona i rany sie goją

mam dobre mysli

pozdrawiam:-)

Witam :-)

Nazywam się Joanna:-)
Jestem tu nowa, ale też jestem listopadową mamą.
Moja córunia ma na imię Natalia, a na świat przyszła 15.11.2007r.
Myślę że spotkam tu życzliwe mamuśki, i wrazie czego mogę się radzić i dzielić swoim doświadczeniem. A może naczę się jeszcze czegoś nowego :-)
pozdrawiam ;-)

Puk Puk czy tu jeszcze ktoś zaglada?
u mnie coraz mniej czasu na internet, mały mi tak buszuje, czasem to padam jak kawka ledwo zyjąca:szok:
Chodzę krok w krok za moim dzieckiem, nie wiem co mu się upierdzieliło zbiera wszystkoz podłogi i pcha do buzi , zwariowac ożna już mu cuda takie wyciągałam że szkoda gadać.
Witam nowe mamy.
Kjkwilk jak u małego te ranki sie goją? Oby wszystko ładnie po tych maściach przeszło.

reklama
Do góry