reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
:-(
witam was serdecznie kobietki!!!

Mam smutną minę ,bo mój mały wylał sobie na twarz tzn. Na część skroni i puliczka gorącą wodę
od razu schłodziłam wodą i tym co miałam pod ręką: Fenistil gel
później smarowałam mu penatholem w spray ale tylko pare razy bo mu to przeszkadzało i cały czas go wycierał

terazz smaruje mu 2 dzień maścią ochronną z witaminą a

poradźcie co mam dalej robić ???????????????:-(

czy smarować tą maścią dalej,czy może inąą?

Na dzień dzisiejzy to wygląda tak:
W paru miejscach skóra jest ... Taka spalona jak po opalaniu na słońcu-brązowa , a obok tych miejsc są dwa punkciki gdzie krzyś zdarł sobie naskórek.

Na dodatek dostał gorączkę w nocy wczoraj miał 39.5 stopni . Dziś przez dzień 2 razy miał gorączkę tak do 39
czy ta gorączka może być z tego oparzenia ?

Bardzo proszę o pomoc

byłam z małym u lekarki kazała mi smarować oxykortem a
a na noc maści,ą ARGOSULFAN - uważać mam na oczy jest bardzo silna

i to tyle zobaczymy co bedzie dalej
na razie skórka schodzi ta oppalona i rany sie goją

mam dobre mysli

pozdrawiam:-)

Witam :-)

Nazywam się Joanna:-)
Jestem tu nowa, ale też jestem listopadową mamą.
Moja córunia ma na imię Natalia, a na świat przyszła 15.11.2007r.
Myślę że spotkam tu życzliwe mamuśki, i wrazie czego mogę się radzić i dzielić swoim doświadczeniem. A może naczę się jeszcze czegoś nowego :-)
pozdrawiam ;-)

Puk Puk czy tu jeszcze ktoś zaglada?
u mnie coraz mniej czasu na internet, mały mi tak buszuje, czasem to padam jak kawka ledwo zyjąca:szok:
Chodzę krok w krok za moim dzieckiem, nie wiem co mu się upierdzieliło zbiera wszystkoz podłogi i pcha do buzi , zwariowac ożna już mu cuda takie wyciągałam że szkoda gadać.
Witam nowe mamy.
Kjkwilk jak u małego te ranki sie goją? Oby wszystko ładnie po tych maściach przeszło.

reklama
Do góry