reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
jeszcze sie nie polozylam.... ale wykapana juz za to jestem ;-)
......wiec napisze bo zapomnialam wczesniej:
zarejestrowalam malego na badanie serduszka. wizyte ma dopiero na 7 kwietnia :szok: ...tyle malych dzieci ponoc jest, ze nie ma wczesniej miejsc.
no i przyjechala do mnie @ :sorry2:, wiec testu nie musze powtarzac ;-):-D ..kochane ja poprostu przemeczona jestem, wstaje wczenie rano a czasami i w nocy (bo o 4.00 jak jezdze na zebrania), chodze spac pozno no i maly ostatnio dawal czadu z zebolkami :-( No ale juz niedlugo weekend :-D:-D:-D

...no dobra teraz juz ide naprawde do wyrka
BUZIAK

No i byłyśmy u tej lekarki. Nie dość, że super podjscie do dzieci ma, Blanka tylko troszkę płakała, to jeszce postawiłą zupełnie inną diagnozę-lekki wirus, czyste oskrzela-abolutnie nie dawac antybiotyku...70 zł skasowała:sorry2: ale wg mnie takie pieniądze to nic za dobrą diagnozę i mniejszy stres dziecka. Bedziemy juz do niej chodzić, a do osrodka tylko na szczepienia...Aha namawiała mnie na pneumokoki, no i chyba zaszczepię pod koniec tego miesiąca, jak myślicie 289zł za jedną dawkę to dużo? Bo wydaje mi się ze ogólnie droższe są:confused:

Larvuniu musisz o siebie zadbać, wyśpj się porządnie, bo widać ze strasnie jesteś przemęczona:sorry2:

Elbra to też macie przeboje z waszą lekarką..kolejna sadystka:dry:

Beatko
oj rosnie Ci mała rozrabiara:-D zresztą kolejna wśród małych listopadówek..hihi

Ja też spadam do spanka, bo oczy mi się zamykają...dobrej nocki kochane!!!

Ostatnia edycja:
Witam
uklon.gif

Jagoda współczuje sytuacji z doktorką co za pin** :angry:
Co do szczepionki niewiem zupełnie.
U nas będzie szczepienie za 3 tygodnie na pneumo :tak:
Elbra ty też nie masz za miłej lekarki.Dlaczego nie zmienisz?

Lece po łyk kawki i na odkurzacz siadam bo mi wczoraj naprawili
niegrzeczny.gif
dance3.gif

Witam Laski:tak:
ja tak tylko na chwilę wpadłam się usprawiedliwić:zawstydzona/y: z jakiego powodu mnie nie ma otóż wczoraj po 16 przyjechał Patryk chrześniak (5,5lat) mojego małża do babci bo ma ferie :confused:no i teściowa z teściem se zadowoleni gdzieś poszli :dry:a ja został z dwójką dzieci sama:no::baffled: do tego go tak energia rozpiera że szok :szok::szok:

A jeszcze sie pochwalę że chrzestna mojej córy urodziła w nocy synka:tak::tak: także mogę już usunąć dolny suwaczek:tak::tak:
Mały miał 3820 i 58 cm wzrostu i zdrów jak rybka:tak::tak::tak:
Męczyła się 9 godzin ale cieszy się że ma to już za sobą:tak::tak:

Wybaczcie że tak egoistycznie:zawstydzona/y:
dwoje rozrabiaków i jak spuszczę ich z oka to mieszkanie rozniosą:szok::szok::zawstydzona/y::baffled:

Baj baj;-)

reklama
dzien dobry!!!
u mnie ostatnie dni urlopu no i chrzesniak mojego Tomka wyjedza takze wesolo (mielismy go 2 tyg.)

jagoda-na jakas poj*** babe trafilas-masakra!!:wściekła/y::szok::angry: ale dobrze, ze druga byla spoko-jednak lekarza z powolaniem to chyba ciezko znalezc

aluska-to widze, ze masz wesolo na chacie jak nie tesciowa to opiekujesz sie dzieciaczkiem-och!!:dry::sorry2:
beata- mala ma po kims charakterek, co:-D ale mimo wszystko to jest slodka no i ktos musi broic, nie?:-D
dobra lece poczytac na inne watki , bo maly zaraz wstanie wiec juz nie posiedze przy kompie :dry:
papapapa i milego weekendu
apropos to ja lece na imprezke w sobote i moj mezczyzna dal mi pozwolenie na cala nocke hahahhahaha (wiec ide z kumpela),
strasznie sie ciesze i nie moge sie doczekac:tak::-)
kurcze ale jak to wyjdzie w praniu to nie wiem, bo musze poprosic tesciowa, zeby sie malym zajela, bo on tez wychodzi z chlopakami

Do góry