reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

ile nas jest na listopadowkach?? starczy blacha na nas?? :-D:rofl2: bo swojego kawalka nie oddam :-D:-D:-D

beata kochana moj babelek wstaje ok 7.00 wiec dluuuugo nie pospie, ale w poludnie jak on bedzie mial drzemke to tez skocze do wyrka. Jutro nigdzie z domku nie wychodze!:sorry2:

reklama
Hej
Larvuniu to ja druga,zaraz po Beatce na sernik się piszę
e30bc7.gif

A buźki podkradam z innego forum bo takie fajowe są
ah.gif

Widziałam na N-K bąbelka na baranach.U dziadka?

Co do szczepień,no ja szczepię bo obowiązkowe.
Młody miał meginko w 6 tygodniu 4 i 6 miesiącu.A na pneumo będzie za 3 tygodnie.

Beata widzisz a ja słyszałam,ze autyzm wywołuje MMR ( ale z tego co słyszałam autyzm zaczyna się objawiac właśnie koło roczku jak zbiega się ze szczepnieniem.
A gdzie Bira?

anineczka... tak u dziadzi... szlismy wlasnie do fryzjera :-D a ze wozka nie wzialam wiec dziadek byl zmuszony niesc Babelka :sorry2: Ale zacieszal mlody, nigdy tak wysoko nie widzial swiata :-) No a jak go sie puscilo by sam szedl, to nie straszne mu byly samochody na drodze, wiec dziadek odrazu na barana wnuka wziol :sorry2:

spoko laski starczy ciasta, a jak cos to mama ma w domu druga blache z ciastem, wiec wbijemy sie do mojej mamy... tylko ze ona ma jablecznik :-)

nie nie kochana.....źle doczytałas jesteś trzecia:-p:-D
ale my z Beatą duużo jemy więc spiesz sie coby ci starczyło;-)
Mówisz,ze takie z was łasuchy?
No dobra jestem trzecia.Faktycznie mało zostanie dla reszty :-p:-D:-D

Larvuniu ja z ukrycia?EEEE nieee.
No bąbelek ma tak jak i mój Matt.Nie straszne mu samochody,krawężniki itp.
A im szybciej zwiewac matce tym weselej :baffled:
Dziś nie chciał jeździc w wózku sklepowym to mąż go wypuścił i koniec konców musiał mu szalik swój przez łapy przełożyc i był na smyczy :sorry2:

reklama
ja jestem czwarta... mmmm, uwielbiam sernik!!!!!!

Elbra, hmmm jaja z tym kryzysem... a mezowi faktycznie to daje sie odczuc najbardziej... moze bedzie lepiej:dry:

Asix... to nasze chlopaki razem lubia Thomasa... a w jakim lozku spi Macius, ze ma duza posciel?

Anineczko, fajny patent z szalikiem:-D:-D

Beatko, nie wiedzilam z tymi szczepieniami ze moga byc takie cuda...:sorry2: hmmm, a te obowiazkowe braliscie??

A Beatko... mam pytanie, jak Oskar juz tylk oma lekki katarek i jeszcze pokasluje a dzis jest 7 dzien jak bierze leki, to moge jzu je odstawic? Mial brac je 6 dni... wieczorem wiec juz mu nie dawalam... bral Bactrim, clemastine, cebion, kropeliki Biodacyna (do noska) i probiotyk... Wieczorem dalam tylko cebion... Noi smigamy juz po dworze... i w sumie jest ok:tak:

Dobranoc:tak:

Do góry