reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

ile nas jest na listopadowkach?? starczy blacha na nas?? :-D:rofl2: bo swojego kawalka nie oddam :-D:-D:-D

beata kochana moj babelek wstaje ok 7.00 wiec dluuuugo nie pospie, ale w poludnie jak on bedzie mial drzemke to tez skocze do wyrka. Jutro nigdzie z domku nie wychodze!:sorry2:

reklama
Hej
Larvuniu to ja druga,zaraz po Beatce na sernik się piszę
e30bc7.gif

A buźki podkradam z innego forum bo takie fajowe są
ah.gif

Widziałam na N-K bąbelka na baranach.U dziadka?

Co do szczepień,no ja szczepię bo obowiązkowe.
Młody miał meginko w 6 tygodniu 4 i 6 miesiącu.A na pneumo będzie za 3 tygodnie.

Beata widzisz a ja słyszałam,ze autyzm wywołuje MMR ( ale z tego co słyszałam autyzm zaczyna się objawiac właśnie koło roczku jak zbiega się ze szczepnieniem.
A gdzie Bira?

anineczka... tak u dziadzi... szlismy wlasnie do fryzjera :-D a ze wozka nie wzialam wiec dziadek byl zmuszony niesc Babelka :sorry2: Ale zacieszal mlody, nigdy tak wysoko nie widzial swiata :-) No a jak go sie puscilo by sam szedl, to nie straszne mu byly samochody na drodze, wiec dziadek odrazu na barana wnuka wziol :sorry2:

spoko laski starczy ciasta, a jak cos to mama ma w domu druga blache z ciastem, wiec wbijemy sie do mojej mamy... tylko ze ona ma jablecznik :-)

nie nie kochana.....źle doczytałas jesteś trzecia:-p:-D
ale my z Beatą duużo jemy więc spiesz sie coby ci starczyło;-)
Mówisz,ze takie z was łasuchy?
No dobra jestem trzecia.Faktycznie mało zostanie dla reszty :-p:-D:-D

Larvuniu ja z ukrycia?EEEE nieee.
No bąbelek ma tak jak i mój Matt.Nie straszne mu samochody,krawężniki itp.
A im szybciej zwiewac matce tym weselej :baffled:
Dziś nie chciał jeździc w wózku sklepowym to mąż go wypuścił i koniec konców musiał mu szalik swój przez łapy przełożyc i był na smyczy :sorry2:

reklama
ja jestem czwarta... mmmm, uwielbiam sernik!!!!!!

Elbra, hmmm jaja z tym kryzysem... a mezowi faktycznie to daje sie odczuc najbardziej... moze bedzie lepiej:dry:

Asix... to nasze chlopaki razem lubia Thomasa... a w jakim lozku spi Macius, ze ma duza posciel?

Anineczko, fajny patent z szalikiem:-D:-D

Beatko, nie wiedzilam z tymi szczepieniami ze moga byc takie cuda...:sorry2: hmmm, a te obowiazkowe braliscie??

A Beatko... mam pytanie, jak Oskar juz tylk oma lekki katarek i jeszcze pokasluje a dzis jest 7 dzien jak bierze leki, to moge jzu je odstawic? Mial brac je 6 dni... wieczorem wiec juz mu nie dawalam... bral Bactrim, clemastine, cebion, kropeliki Biodacyna (do noska) i probiotyk... Wieczorem dalam tylko cebion... Noi smigamy juz po dworze... i w sumie jest ok:tak:

Dobranoc:tak:

Do góry