reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Sorki ze się tak żale i was zanudzam, ale dawno sie tak nie wkurzyłam...

Wieczorkiem tu wpadnę i poczytam co u was a póki moje dziecko śpi spadam popracować...

reklama
jagoda ..........jakas kretynka szkoda ze nie zostala weterynarzem to przynajmniej po takim traktowaniu pies by ja ugryzl

a mnie moje dziecko dzis prawie wykonczylo nie wiem co w niego wstapila ale byl taki wkurzajacy i dopiero teraz zasna zobaczym jak dlugo pospi
normalnie zasypia kolo 11 :( a tu juz prawie 15
ok ide troche odpoczac

Jagoda o masakra co przeżyłaś...ja to bym wróciła do niej sama i zrąbała na maxa!! wrrr...co za babsko!

Mirka o widzisz czyli Niki dziś taki jak mój kapik wczoraj i przedwczoraj:-) też miałam dosć!!!!!!!!

Jagoda wszystko do tej suki kiedyś wróci, jak już będzie stara, sparaliżowana i zdana na łaskę innych. Znajdzie się ktoś z sadystycznymi skłonnościami i nakarmi po swojemu panią doktor, albo zbada. Całuski dla Blaneczki ;-)

Witjcie kochane:-D

Ja juz w domku wiec mam chwilke to zasiadlam jutro od rana w pracy potem wieczorem jade po towar to nie bedzie jak nawet zerknac:tak:

Karina, to dobrze ze ciutke lepiej prywatnie...:tak::tak::tak: moze bedzie dobrze:-)? ....he, he a czyja torba spakowana stoi co?:rofl2:

Beatko, to ladnie meza przegonilas... fiu, fiu... a dlugo zwlekalas by wrocil?
dzieki ze pytasz o zdrowko Oskara, mysle ze juz duuuzo lepiej, zostal jeszcze mokry kaszelek... i katarek... :sorry2:

Elbra, do lekarza mykaj i nie gadaj nam tu:tak::tak:

A co dzis z Sabinka??

Larvuniu, nie martw sie wszystko z serduszkiem bedzie dobrze:tak::tak:

Ja juz uciekam do spania...

Pa,pa

Anulka torba mojego Daniela;-)

Bry;-)

Byłam u lekarza i wsio ok. nic nie mam na płucach ani na oskrzelach:tak:
ale mam antybiotyk :dry: moze tym sie wykuruje:tak:
ide robic jakieś żarło na obiad i prasowanie mnie czeka.:baffled:
paaa

Elbra i bardzo dobrze ze poszlas i skontrolowalas to:tak:

Cześć kochane!

Poczytam troszkę co u was, stukam się herbatką :tak:

Wiecie, ostatnio dokryłam że mój Igor ma już 12 zębów :szok: szybko mu urosły, w porównaniu do Wika.

Witaj misia:tak:i gratuluje malemu zabkow duzo ma:-D
Hej!

Ale jestem wściekła, normalnie trzęsę się...:angry::angry::angry::angry: Wróciłąm przed chwilą z Blanulą od pediatry, chciałam skontrolowac ten jej paskudny kaszel, który ma od kilku dni. Zamiast naszej lekarki, było jakies zastępstwo, ale nic poszłam do niej . Jak ta jędza zaczęła badać Blankę to myślałam ze wyjdę z siebie- z całej siły, chamsko osłuchiwała ją a potem tak wsadziła przestraszonemu dziecku patyk do buzi ze złamał się na języku, czujecie...jak można tak brutalnie traktować dzieci...Potem diagnoza-czerwone gardło i charczenie w oskrzelach, nie wiem jak ona to usłyszała skoro moje dziecko wiło się i zanosiło... przepisała antybiotyk, na co ja mówię ze w przciągu 2 m-cy to będzie juz trzeci i wolałabym inaczej ją podleczyć (w listopadzie Blanka brała antybityk, a dwa tyg temu ja brałam, ale karmiąc Małą na pewno przedostawał się tez do niej), na co ta baba jak chce Pani miec zdrowe dziecko to prosze nie dyskutować:crazy: Ja sie wkurzyłam, nie chciałam krzyczec bo chciałam oszczedzic wiecej stresu Małej i chce wychodzic a ta jedza pyta-czy ona (Blanka) zawsze była taka mała? Tu już kompletnie nie wiem o co jej chodziło, Blanusia waży 10kg, nosi ubranka 86, w zyciu nie usłyszałam ze jest za mała. Moje dziecko traumatycznie przeżyło tą wizytę, od lekarza musiałam ją nieść na rekach bo tak łkała. Na 19 jestm umówiona prywatnie do pediatry i zobaczymy...

Jagoda ale trafila Ci sie walnieta baba kurcze ze takie babska sa lekarzami:crazy:ale maszracje to do niej wroci i to z nawiazka.
Pozniej dziwne ze dziecko na widok lekarza np...reaguje histeria jak mialo kontakt z takim babsztylem:wściekła/y:

Ja zmykam tzreba naczynia pomyc,pranko i odkurzyc:-)

witam
misia 12 beboli! wow... gatuluje :tak:
jagoda kochana wspolczuje... a wredna babe niech ....strzeli ;-):-D

ja dzis caly dzien bym najlepiej przespala... przyjechalam z pracy do rodzicow odebrac malego to nie wiem kiedy u nich zasnelam na 2 godziny, niedawno wrocilam do domku i dalej bym pospala.... ide zaraz do wyrka.

caluje Was mamuski!

reklama
Larvuniu a moze powtórz test:sorry2:
Jagoda współczuje dzisiejszej wizyty masakra a jak po drugiej?

Ja tez wykończona jestem Ola jest nieznosna tupie nogami jak coś jest nie po jej myśli, zdejmuje cały czas kapcie chyba jej gwoździami do stóp przybiję, bije Michała a on za wszystko obrywa bo jest starszy:wściekła/y:słów na te dziewczyne nie mam

Do góry