Beata34
Fanka BB :)
Dzień dobry
Troszkę ponadrabiałam ale z trudem.Ja już na walizach, pralka chodzi non stop z żelazkiem to prawie śpię.Liczbę swoich i męża ciuchów ograniczyliśmy ale rzeczy dzieciaków w walizce ważą 30 kgbez pieluch Oli.Teraz ostatjnie szlify i hej przygodo
Wisienko piękny avatarek i suwaczki no i gratulacje z okazji pomyślnego załatwienia to doczytałam potem:-)
HiHI kura domowa skąd to znam
Misiu to dzieciaki pospały no i dobrze ze z mężusiem ok
Dzięki Aluśka będeą foty
Anineczko to już dzisiaj:-)
Bira dzięki
Boże co za baba z tej lekarki
Troszkę ponadrabiałam ale z trudem.Ja już na walizach, pralka chodzi non stop z żelazkiem to prawie śpię.Liczbę swoich i męża ciuchów ograniczyliśmy ale rzeczy dzieciaków w walizce ważą 30 kgbez pieluch Oli.Teraz ostatjnie szlify i hej przygodo
witam
wpadlam tylko na chwilke sie przywitac, bo zaraz jedziemy do USC zalatwic formalnosci, zlozyc dokumenty i oplacic, w golr zapomniaam ze mamy dzis umowione spotkanie :-):-)
tak wiec do potem kochane mamuski
milego dnia!!!!!!!
Wisienko piękny avatarek i suwaczki no i gratulacje z okazji pomyślnego załatwienia to doczytałam potem:-)
Aluska
mnie tez przewialo niedawno, mialam straszny kaszel a teraz cala moja trojka ma:-( Ode mnie sie zarazily biedule:-(
Z dwojga zlego lepiej zeby to nie byla alergia.
A ja uporalam sie z prasowaniem, a teraz moja ulubiona czesc dnia sie zbliza...gotowanie...
Slodkie jest zycie kury domowej...
HiHI kura domowa skąd to znam
Misiu to dzieciaki pospały no i dobrze ze z mężusiem ok
Beata[/B] udanego wypoczynku:-):-):-) z niecierpliwością czekamy na foteczki ;-)
Dzięki Aluśka będeą foty
Beatko ehhhh normalnie zazdroszcze.To już jutro :-)
Anineczko to już dzisiaj:-)
Beata, super hotel. Ale Ci fajnie z tym wyjazdem. Zrób milion zdjeć:-):-)
U nas dzisiaj w miarę luz, chociaż teściowa zapowiedziała się, ze wpadnie, wiec siedzę jak mysz pod miotłą w razie jakby przylazła, zeby mnie nie usłyszała;-) Jakoś nie mam ochoty spotykać się z tą babą. Wczoraj moja kumpela urodziła synka. Musiała mieć cesarkę. Położyli ją na stół ok. 19. Mały dostał tylko 3 pkt:-( Na szczęście jest już ok. Niestety jej lekarka to zwykły konował i na jej widok podnosi mi się ciśnienie Lecę do galerii zobaczyć zdjecia Women
Bira dzięki
Boże co za baba z tej lekarki
annineczka na aquaaerobicku bylo super :-):-) fajnie sie tak poruszac i odpoczac troche od domowych obowiazkow.Ale super to jest Anineczko jeju jak mam ochotę poszaleć w wodzieNie Wisienko nie mylą
Tamte dziewczyny znam jak łyse konie tak więc nie da rady
Was pewnie też tak poznam ;-)
Beatko zobacz co znalazłam
Aquapark
Bira współczuje koleżance.A dlaczego tak się stało,że 3 punkty?
Ja dzisiaj caly dzien siedzialam w domu maly nadal marudny ze szok
Karina i takie dni nasze dzieci tez mają współczuję ale dzisiaj pewnie będzie lepiej
lilka super, zycze powodzenia w przyswajaniu wiedzy.
Mi by sie taki kurs przydal, bo moje paznokcie wygladaja fatalnie ale ja nie mam ani zdolnosci ani cierpliwosci do takich rzeczy.
Tutaj czasami organizuja za darmo podstawowy kurs pielegnacji paznokci. :-) moze sie kiedys wybiore bo ja to nie umiem wyciac skorki zeby sie krew nie polala ))
Wisienka dobra jesteś z tymi skórkami to sie nasmiałam
Dzien dobry dziewczyny
U mnie dzien zapowiada sie sliczny ciekawe czy Musio bedzie taki grymasny jak przez ostatnie dni a ja taka spiczniala;-)
Tak wogole to Beatko dzisiaj jak dobrze pamietam lecic wiec udanego i spokojnego pobytu.Obys wypoczela sobie
Karina dzieki
Witaj Jagoda zapracowana mamo
No dobrze zajrzę jeszcze potem miłego dnia zyczę