reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

lilka super, zycze powodzenia w przyswajaniu wiedzy.
Mi by sie taki kurs przydal, bo moje paznokcie wygladaja fatalnie ale ja nie mam ani zdolnosci ani cierpliwosci do takich rzeczy.
Tutaj czasami organizuja za darmo podstawowy kurs pielegnacji paznokci. :-) moze sie kiedys wybiore bo ja to nie umiem wyciac skorki zeby sie krew nie polala :)))

reklama
Wisienka sliczny avatarek z Davidkiem :-) oraz widze nowe suwaczki ;-)

co do paznokci to ja mam silne paznokcie,ogolnie sa ok,ale...mam strasznie szeroką plytke paznokciowa i przez to moje paznokcie sa malo atrakcyjne :baffled:

kiedys mialam zelowe paznokcie i fajnie wysmuklily mi paznokietki
ale ogolnie nie lubie ich malowac itd.,bo ja non stop zmywam,a to o cos walne i juz lakieru nei ma :blink: a ja nie mam cierpliwosci by je malowac co drugi dzien

jednak tipsy sa fajne bo nic takiego sie nie dzieje :rofl2:

przejdz sie na taki kurs :tak: ja bym wyszla by cos sie dowiedziec
chyba juz swiruje w domu powoli :nerd: bo mam ochote cos ze soba zrobic a ciagle jestem uwiazana w domu :sorry2:

ALuska dziekuje :-)

Jagoda hello kobieto pracująca ;-):-):-)
Fajnie,że wpadasz do nas.Gratki dla Blaneczki zębolków.
To z Mattem idą łeb w łeb :laugh2:

Lilka no i świetnie.
Teoria musi być.
Będziesz nam tutaj doradzała na temat pielęgnacji paznokci ;-)
A laska coś mówiła o akrylu ?

Pusia wow :szok::-D
Zdolniacha Kacperek ;-):tak:

Matt dziś ćwiczył tak jak Igorek Misi.Na czworaka,ale nie wiedział jak to się je i co ma dalej zrobić :sorry2::-D:-D
No i kopyrtną się ze trzy razy z brzuszka na plecki,ale pewnie jutro już nie będzie pamiętał tych wyczynów :dry::laugh2:
Wisienko no no coraz bliżej sądny dzień.
Pamiętam ,że miałaś jakieś wątpliwości ale mam nadzieje,że już przeszły ?:sorry2:;-)

Aluśka współczuje strasznie.
Wiesz mój Antonio też często ma katarzysko.W Polsce kupiłam super spray do nosa,usuwa wszelki katar sienny i zwykły.
Jest na recepte i troche drogi,ale nam bardzo pomaga.
Nazywa się Fixonase.

Misia serce pod kontrolą w domku.Super sprawa.
Ja kiedyś robiłam sobie testa na stronie Flory (margaryny) i wyszło,że mam serce 22 latki :laugh2::laugh2::laugh2:
A mąż prawidłowo reaguje na głód :sorry2:;-);-)
teraz pewnie nie zapomni o śniadaniu :no::rofl2:

Anineczka o akrylu powiedziala ze nie ma badan ktore jednoznacznie wskazywalyby,ze szkodza bedac w ciazy
ale mowi ze lepiej unikac :tak:

choc zapytam jeszcze mojego gina w PL
pozatym dlugo to nakladac nie beda,a ja bede juz w 3 trymestrze wiec watpie czy az tak by to moglo zaszkodzic...ale wole zapytac o zdanie gina:tak:

Dobry wieczor
tak piszecie o ząbkach,o raczkowaniu,o przewrotach

i kurde smutno mi sie robi bo dorian nic nie robi
tylko mostki trzeska co mnie do szalenstwa doprowadza,no i jak chce go posadzic i łapie mnie za rrece i sam wstaje,wkurza mnie to i cieszy,ale
chcialam wam pogratulowac osiągniec dzieci

Lilka ja robie sama pazury,kiedys na tym zarabialam

Dzien dobry dziewczyny:tak:
U mnie dzien zapowiada sie sliczny ciekawe czy Musio bedzie taki grymasny jak przez ostatnie dni a ja taka spiczniala;-)
Tak wogole to Beatko dzisiaj jak dobrze pamietam lecic wiec udanego i spokojnego pobytu.Obys wypoczela sobie:happy2:

Na razie nie wiem za dużo, bo z nią nie rozmawiałam za długo. Wiem tylko, że była umówiona tak jak ja na termin. Lekarka miała wywołać poród, ale od rana nie było żadnego postępu, miała skurcze ale zero rozwarcia, wieczorem mały zaczął tracić tętno i trafiła ekspresowo na stół. Ta lekarka, która ją prowadziła wg. mnie powinna rąbać drewno w lesie a nie zajmować się kobietami. Jej ojciec też był ginem, bardzo dobrym zresztą i sam jej kiedyś przy pacjentkach powiedział, ze ona sie nawet do krów nie nadaje a co dopiero do kobiet... także fajne świadectwo jej wystawił. Ja miałam z nią wątpliwą przyjemność kiedy leżałam w szpitalu i jak tylko chciała się do mnie zbliżyć od razu mówiłam, żeby mnie nawet nie dotykała. Baba masakra...

Bira teraz przeczytalam ta- skad sie biora takie baby i zgadzam sie taka powinni odsunac od pracy przeciez stwarza zadrozenie:wściekła/y::no:

Kacper nakarmiony stara sie usnąć ale coś marudzi ...

A teraz chwale się hihi Mój Kacper raczkuje hih jest to takie bardziej spłaszczone raczkowanie jeszcze ale zasuwa że cho cho :-D:-D. Mieliśmy taka radochę z Mężem że szok.

Jutro na basen nie pójdziemy bo dalej ten katarek a nie chcem żeby mu sie pogorszyło

Pusia gratuluje to super na pewno fajnie to wyglada:-);-):tak:

Witam mamuśki:-)

Mam nadzieję ze mnie jeszcze pamietacie:sorry2: Zresztą ja już sama nie pamietam jak się nazywam-wpadlam w wir pracy w mojej galeryjce i jest strasznie cięzko pogodzić pracę z 24godz/dobe opieką nad dzieckiem. Nie wiem jak tak jeszcze długo pociągnę... A tak z innej beczki: Blanusia jest kochanym grzecznym dzieckiem, ma juz dwa ząbki, jeszcze sama nie siedzi, ale wszystko w swoim czasie. Dalej karmię piersią i powoli zaczynamy już jeść inne rzeczy.
Nie dam rady nadrobić zaległości na BB chociaż starałam sie was podczytywać w miare mozliwości.
Wrzuce kilka fotek mojej Małej do galerii.

Sabinko dzięki za pamięć Kochana!

Pozdrawiam was wszystkie i dzieciaczki, buziaki!!!

Jagoda witaj super ze zajrzalas:tak:Wspolczuje tyle roboty masz, pewnie nie raz masz juz dosyc.Gratuluje Blaneczki zabkow musi slodko wygladac teraz:tak::-)

czesc mamuski :-)

przepraszam ze was zaniedbuje ale teraz kazda chwile spedzam na przyswajaniu teoretycznej wiedzy odnosnie robienia pazurkow :happy:
skontaktowalam sie z jedna dziewczyna,ktora zaczela uczyc sie sama w domu a teraz ma juz miedzynarodowy certyfikat i jest poprostu swietna w tym co robi

i...nie ide na ten kurs :rofl2:
ona mi poradzila by najpierw przyswoic wiedze teoretyczna (troche tego jest :-p ) ,potem zaczac cwiczyc na sobie,potem na rodzinie,znajomych,potem jak juz opanuje to za tanie pieniadze innym i dopiero kiedy poczuje sie pewnie i kiedy stwierdze ze mnie to strasznie interesuje i chce zaglebic wiedze isc na kurs :tak:
no i tak postanowilam!
teraz czytam,zapisalam sie na jej forum,i czytam czytam czytam :rofl2:
a jak pojedziemy do PL kupie sobie startowy sprzet i potem sama w domu bede sie uczyc :rofl2:

now iec znikam czytac
k005.gif

d040.gif

No i super fajnie ze z nia porozmawialas i podsunela ci taka droge:tak:Ucz sie ucz fajne to jest zajecie:tak:

A teraz zmykam na sniadanko i KAWUSIE ma ktoras ochote:-D:-D:-D

Ladinko kurcze to oddaj mi trochhę takiej temperaturki ja bym się poopalała:-)
a co do prania mama mi wyprasowała wczoraj część:-) ale fajowo:-) Ladinka jak chłopaki to robią że zjedzą 240!!jak ja bym chciała żeby Kapik tyle kiedys zjadł..
Beatko udanego wypoczynku
co do nocnych karmień to Kapik na szczęśćie nie je..:-) dopiero ok 5-6... i to też tylko tak może z 80 ml:-(
Lilus co do pazurków super pomysł:-) to ja się zapisuję pierwsze..moge być królikiem doświadczalnym Twoim;-)
Alusia zdróweczka kochana...
Misia o rajku biedny mężuś...zdróweczka..
Anineczka gratuluje ząbka:-) do Gorlic mam 40 km;-) hihi
wisienka super że wszystko załatwione:-) śliczny avatar i podpis:-)
Bira biedny maluszek:-( :-( ale napewno wszystko bedzie dobrze, a co do lekarki to masakra jak taki ktoś leczy!!...buziak dla ingusi od Kapika;-)
Jagoda no wreszcie kochana:-) buziak dla Was:-) gratulujey ząbkó
Liluś no to super że tearie juz poznawać zaczynasz:-) miłęgo czytanka:-)
Misia dobrze że już z mężusiem ok:)
Pusia gratulacja dla Kacperka
Women spokojnie wszystko w swoim czasie...:)buziak dla Dorianka, Dori wstaje a Kapik wogóle go to nie rusza:-) wiec spokojnie..:-) ostatnio rozmawiałam z pediatra to powiedział że ma 3 dzieci jedno najpierw siedziało..a 2 przed siedzeniem już umiało stać i dopiero dużo duzo później nauczyło się siedzieć wiec tak trochę śmiesznie:-) ale to mi uświadomiło że na nic nie ma regóły:-)
buziak
Karinka ja na kaweczkę chętna:-)

dzień dobry:-)
trochę nadrobiłam;-)
wczoraj wróciłam o 18 i ledwo żylam.. jeszcze musiałąm kase fiskalną zaprogramować dla nich ... no i znowu mi zeszło:-) potem kąpanko Kapika i padłam o 21...
dziś jak będzie pogoda się wybieramy do mojej cioci do krynicy:-) i do jej Bartusia 6 tygodniowego:-)
ale to jeszcze zobacze bo narazie pogoda beznadziejna... wrrrr

buziak kochane ide wstawiać kaweczke...

reklama
Dzien Doberek:-)
Karina
przylaczam sie z kawa:-)

Sabinko
przesylam Ci sloneczko;-) Co Ty taka zabiegana?;-)
A moje chlopaki to zarloki okrutne z tym ze G wogole nic oprocz mleka nie chce za bardzo:baffled:, musze sie niezle nagimnastykowac zeby cos mu wcisnac.Jezu jak sie ciesze ze koniec z tym nocnym zarciem, bo kota mozna bylo dostac:rofl2:

Women
nie martw sie;-) Wiesz jak sie urodzila Viki podczytywalam inne forum i tam dzieciaki w jej wieku wszystko robily a ona nic. Tez lapalam dola;-) Podbudowalam sie dopiero wtedy gdy jako pierwsza latala bez pieluch, takze wszystko przed Wami:tak:

Do góry