Ladinko kurcze to oddaj mi trochhę takiej temperaturki ja bym się poopalała:-)
a co do prania mama mi wyprasowała wczoraj część:-) ale fajowo:-) Ladinka jak chłopaki to robią że zjedzą 240!!jak ja bym chciała żeby Kapik tyle kiedys zjadł..
Beatko udanego wypoczynku
co do nocnych karmień to Kapik na szczęśćie nie je..:-) dopiero ok 5-6... i to też tylko tak może z 80 ml:-(
Lilus co do pazurków super pomysł:-) to ja się zapisuję pierwsze..moge być królikiem doświadczalnym Twoim;-)
Alusia zdróweczka kochana...
Misia o rajku biedny mężuś...zdróweczka..
Anineczka gratuluje ząbka:-) do Gorlic mam 40 km;-) hihi
wisienka super że wszystko załatwione:-) śliczny avatar i podpis:-)
Bira biedny maluszek:-( :-( ale napewno wszystko bedzie dobrze, a co do lekarki to masakra jak taki ktoś leczy!!...buziak dla ingusi od Kapika;-)
Jagoda no wreszcie kochana:-) buziak dla Was:-) gratulujey ząbkó
Liluś no to super że tearie juz poznawać zaczynasz:-) miłęgo czytanka:-)
Misia dobrze że już z mężusiem ok
Pusia gratulacja dla Kacperka
Women spokojnie wszystko w swoim czasie...
buziak dla Dorianka, Dori wstaje a Kapik wogóle go to nie rusza:-) wiec spokojnie..:-) ostatnio rozmawiałam z pediatra to powiedział że ma 3 dzieci jedno najpierw siedziało..a 2 przed siedzeniem już umiało stać i dopiero dużo duzo później nauczyło się siedzieć wiec tak trochę śmiesznie:-) ale to mi uświadomiło że na nic nie ma regóły:-)
buziak
Karinka ja na kaweczkę chętna:-)
dzień dobry:-)
trochę nadrobiłam;-)
wczoraj wróciłam o 18 i ledwo żylam.. jeszcze musiałąm kase fiskalną zaprogramować dla nich ... no i znowu mi zeszło:-) potem kąpanko Kapika i padłam o 21...
dziś jak będzie pogoda się wybieramy do mojej cioci do krynicy:-) i do jej Bartusia 6 tygodniowego:-)
ale to jeszcze zobacze bo narazie pogoda beznadziejna... wrrrr
buziak kochane ide wstawiać kaweczke...