reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Karina... wspolczuje przezyc z porodu... Ja tez pewnie rodzilabym sama... ale trafilam do lekarza (bylam prywatnie w dniu terminu porodu... po raz pierwszy u niego, a to dlatego, bo pracuje w szpitalu), ktory zbadal mnie i stwerdzil, ze dziecko jeszcze sie nie obnizylo i ze jeszcze to potrwa... potem zrobil mi usg... popatrzyl na mnie i wpisal w karcie ciazy cesarke za 2 dni... hmmm i powiedzial, ze tak bedzie najlepiej i dla mnie i dla dziecka...

I super konkretny lekarz:tak:Ja pozniej dowiedzialam sie ze lekarze na sali porodowej 3 (ja rodzilam na sali czwartej)podejmowali decyzje ze zrobia cesarke bo caly czas brak rozwarcia i na 18 mialam przygotowana sale ale ze maly wstawil sie i zaczelam przec (mimo braku pelnego rozwarcia) musialam rodzic.Teraz z perspektywy czasu to sie ciesze ze normalnie rodzilam ale wtedy myslalam ze rozszarpie swojego lekarza:tak:Zreszta kazdy porod do przyjemnosci nie nalezy ale za to nagroda pozniej jaka slodka:-)

reklama
I super konkretny lekarz:tak:Ja pozniej dowiedzialam sie ze lekarze na sali porodowej 3 (ja rodzilam na sali czwartej)podejmowali decyzje ze zrobia cesarke bo caly czas brak rozwarcia i na 18 mialam przygotowana sale ale ze maly wstawil sie i zaczelam przec (mimo braku pelnego rozwarcia) musialam rodzic.Teraz z perspektywy czasu to sie ciesze ze normalnie rodzilam ale wtedy myslalam ze rozszarpie swojego lekarza:tak:Zreszta kazdy porod do przyjemnosci nie nalezy ale za to nagroda pozniej jaka slodka:-)

baaaa... nagroda najcudowniejsz na swiecie:-):-):-)

ale wiesz, tez slyszalam, ze kolejne dzieci sa wieksze... hmmm, choc nie wyobrazam sobie tego fizycznie...:-D:-D No, ale jesli zdecydujemy sie na drugiego maluszka, to juz bede chodzic tylko do tego lekarza co zrobil mi cesarke... i wiem, ze jesli kobieta miala juz cesarke to raczej przy kolejnych porodach cesarka jest automatycznie zalecana...

baaaa... nagroda najcudowniejsz na swiecie:-):-):-)

ale wiesz, tez slyszalam, ze kolejne dzieci sa wieksze... hmmm, choc nie wyobrazam sobie tego fizycznie...:-D:-D No, ale jesli zdecydujemy sie na drugiego maluszka, to juz bede chodzic tylko do tego lekarza co zrobil mi cesarke... i wiem, ze jesli kobieta miala juz cesarke to raczej przy kolejnych porodach cesarka jest automatycznie zalecana...

Tez to slyszalam ze jak byla jedna cesarka to bardzo prawdopodobne ze przy kolejnej ciazy tez bedzie cesarka:tak:Co do wielkosci dzieci to mam mimo wszystko nadzieje ze sie mylicie:-D

Bira a co jest że tak opadłaś w pisaniu?

Nie wem własnie:baffled: Muszę się zebrać w sobie;-) Chyba pogoda tak na mnie podziałała:-)

bo sie wstydze :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ogolnie sukienka jest sliczna, tylko mam wrazenie ze mnie pogrubia, no chyba ze na tych zdjeciach tak wyszlam jakos szerzej.........

Wisienka, zlituj się:-) Wyglądasz super babo:-) Czego Ty od siebie chcesz?

Aco do wyjazdow to pakowac sie moge i szykowac ale po przyjezdzie nie nawidze rozpakowywania:no:wszystko nie jest tak ladnie poukladane i spakowane jak przed wyjazdem i ma inne miejsce-przynajmniej u mnie.:-D

To tak jak ja. Pakować się mogę ok, ale rozpakowuje się przez tydzień:baffled: Nienawidzę tego:baffled:

Women, super, ze impreza udana:-)

Kurde, jeszcze muszę z psami iść... boszzz jak mi sie nie chce

dobra, ja juz zmykam do lozeczka:tak::tak:

dobranoc:-)

jutro rano jedziemy odebrac markizy zewnetrzne na nasze okna dachowe - ciekawe czy cos ochronia przed nagrzewaniem...

potem po ladne warzywka i miesko... na zupke dla Skwarusia...

po pieluszki, bo juz sie koncza...

i jakies amciu dla nas:-D:-D

pa,pa:tak::tak:

reklama
Do góry