reklama
dziendoberek!!
tyle mi zajelo nadrabianie wszystkiego, ze szok!!!
hehehe taki spryciarz z niego-juz chipsy!
mysle, ze tatus da rade, moj m zostaje sam z malym na poczatku czerwca bo ja juz zamowilam sobie calonocna imprezke
elbra-piotrus to zdolniacha!!a co do przewrotow to jeszcze ma czas
dzieki za pamiec
otoz kupki robi co chwile tzn, wczoraj bylo 8 malych no ale tylko 2 rzadkie no i zauwazylam, ze ma je po mleku z kleikiem tzn. obojetnie w jakiej postaci podam mleko to sa takie kupki a po pokarmach stalych sa zbite no ale male moze dlatego tak czesto
sabinka-dziekuje kochana, bede pamietac wrazie co narazie jeszcze poczekam do niedzieli i zobacze co z tego wyjdzie
aaa i przypomnialo mi sie cos apropos fotelika daj znac na gg albo na priva co wyszlo bo jak cos to moze we 2 cos wymyslimy
ja tez sie omalo nie zesikalam ze smiechu bo calo konwersacje od poczatku sledzilam
buziaki wisienka;-):-)
widzialam film w zeszlym miesiacu-mi sie podobal-tylko ze ja na koncu ryczalam, bo jak chodzi o dzieci to ja jakas teraz miekka jestem!!
kochane po kaszy na szczescie ok, no ale dalej martwi mnie ilosc kupek w ciagu dnia(wczesniej robil tylko 2) no i dalej mamy jazdy po mleku no ale jeszcze czekamy....
powodzonka dzisiaj no i sie usmialam z twojego malzonka no i caly dzionek przed nim!
chcialam jeszcze popisac ale maly wstal, wiec zajrze potem!!!
tyle mi zajelo nadrabianie wszystkiego, ze szok!!!
maly uwielbia tak robi ze mna zakupy a ostatnio juz sam chwyta rzeczy z polek jak ma tylko okazje tzn raz mi wzia paczke maly chipsow bo akura bylam bardzo blisko polki
hehehe taki spryciarz z niego-juz chipsy!
a ja jutro jade na cały dzień do Gorlic otwieramy tam sklep nowy i musze wszystkiego przypilnować...Kapik zostaje cały dzień z Dawidem!!!!!masakra jak oni to przeżyją no cóż zobaczymy najwyżej przyjadę do mnie;-)
mysle, ze tatus da rade, moj m zostaje sam z malym na poczatku czerwca bo ja juz zamowilam sobie calonocna imprezke
elbra-piotrus to zdolniacha!!a co do przewrotow to jeszcze ma czas
Ciekawe jak u Asix i Maciusia
Asix jak cos będziesz potrzebowała to pisz śmiało to Ci wyśle przecież nie bedzie to dla mnei żaden problem...
dzieki za pamiec
otoz kupki robi co chwile tzn, wczoraj bylo 8 malych no ale tylko 2 rzadkie no i zauwazylam, ze ma je po mleku z kleikiem tzn. obojetnie w jakiej postaci podam mleko to sa takie kupki a po pokarmach stalych sa zbite no ale male moze dlatego tak czesto
sabinka-dziekuje kochana, bede pamietac wrazie co narazie jeszcze poczekam do niedzieli i zobacze co z tego wyjdzie
aaa i przypomnialo mi sie cos apropos fotelika daj znac na gg albo na priva co wyszlo bo jak cos to moze we 2 cos wymyslimy
no to sie poryczałam ze śmiechu
Wisienka tydzień to może być za małożartuje oczywiście hehehehe
ja tez sie omalo nie zesikalam ze smiechu bo calo konwersacje od poczatku sledzilam
buziaki wisienka;-):-)
Hmmm, widzilam reklame filmu Sierociniec... wydaje sie extra! Daj znac jak jest naprawde;-)
widzialam film w zeszlym miesiacu-mi sie podobal-tylko ze ja na koncu ryczalam, bo jak chodzi o dzieci to ja jakas teraz miekka jestem!!
Asix i jak po kaszy?
Asix, wlasnie jak tam u Was?
kochane po kaszy na szczescie ok, no ale dalej martwi mnie ilosc kupek w ciagu dnia(wczesniej robil tylko 2) no i dalej mamy jazdy po mleku no ale jeszcze czekamy....
dzieńd obry:-) ja pierwsza ja pierwsza;-)
bo Kapik dzis wstał o 5.30..ale to przez Dawida bo zamiast dać mu smoka to ten zaczął gadać z nim:-) a jak mu powiedziałam godzinę to się załamał:-) hihih no i teraz obaj gadają
buziak mykam sie przygotowywać
Miłego dnia wszystkim
a u mnie cudna pogoda ani jednej chmurki a ja musze jechać
powodzonka dzisiaj no i sie usmialam z twojego malzonka no i caly dzionek przed nim!
chcialam jeszcze popisac ale maly wstal, wiec zajrze potem!!!
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
dzien dobry
u nas znow przepieknie
zaraz bede jadla sniadanko i trzeba gdzies wyjsc, bo az szkoda siedziec w domu
milego dnia mamuski!
u nas znow przepieknie
zaraz bede jadla sniadanko i trzeba gdzies wyjsc, bo az szkoda siedziec w domu
milego dnia mamuski!
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
My się kiedyś obkupiliśmy w herbaty w Czechach. Firma Pickwick robi pyszne, np. truskawkowo-śmietankowa mniam. Niestety już nam się skończyły i nie ma komu po nie pojechać.
jolie w Czechach to ja sie zawsze obkupowalam w alkohol a nie herbaty
Wisienka... no smialam sie znowu... och, kobietko... tdzien nie chcesz sie pokazywac, pusto by tu bylo bez Ciebie;-)
anulka pewnie tak, nie bylo by sie z kogo posmiac
zawsze bylam komikiem klasowym
Znowu sie rozpisalycie, poczytala m , ale juz nie wiem co komu napisac;-)
aha
Lilka
super autko
Beatko
zazdroszcze samopoczucia podczas prowadzenia auta, ja to normalnie nienawidze jezdzic Ciagle widze zagrozenie na drodze. Chyba nigdy sie nie przelamie, dlatego nie jezdze...
My mielismy szczepienie, teraz kolejne dopiero za 3 miesiace. Chlopaki ida leb w lep po 70 cm i 8400g.
Kathhe pytalam o ta glowke u nas i lekarz dalej twardo twierdzi , ze to samo sie unormuje. Probowal przekrecac w jedna i w druga strone i stwierdzil, ze jest ok i ze jak dziecko zacznie siadac i raczkowac to sie wyrowna. Oby mial racje
Ladina tez mam opory przed jezdzeniem, z tym ze narazie jezdze jako pasazer
ale jak tlyko bede dluzej w polsce to chce sie przelamac i zdac prawko.
Chlopaki juz ci ladnie waza, gratuluje szczepienia, i troche dziwne masz - ja mam nastepne jak davidek bedzie mial roczek.
Co do glowki9 my tez mamy lekki problem i lekarz mowi to samo ze sie wyrowna.
karina1980
Fanka BB :)
Ladinko ale przeżycia.A z tych kijów myślałam,że padne.
Oho czuje smród
Karina a w avatarku to chyba nie Szymek? Bo już widziałam to zdjęcie u innej mamy na bb? ;-)
Lece przebra pampera Mattowi i zrobić kawusie.
Aha.Mattowi ten ząbek rośnie na skos...jak myślicie,naprostuje sie ?
To nie jest Szymonek znalazlam to zdjecie w Avatarkach:-)
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
a co tu tak puuuuusto???
Beata34
Cześć dziewczynki!
Cały dzionek na dworku byliśmy tak pięknie i gorąco u nas
Byliśmy na wystawie kwiatów przy stadninie koni i kupiłam sobie do donixczek pomidory koktailowe będę uprawiaći bazylię
Ola znowu ma zakażenie ropne oczu już mi ręce opadły i kolejne krople
To tak w skrócie dzionek
Karina dzisiaj wózek spisał się super na słońcu budka rozpinana na zamek super chroni przed słońcem to kolejny +
Anulka ćwiczyć jeju ja już bym nie mogłapodziwiam no Anineczko Ciebie również za wytrwałość
Ladina a to dobre a z kiji to się uśmiałam do łez
nie dziwię się ze pękacie z dumy miałaś szczęście dwie ciąże 3 brzdąców
Aluśka a nie mówiłam że nocka będzie lepszafajnie że pozbyłas się teściów przynajmniej luzik
Byliśmy na wystawie kwiatów przy stadninie koni i kupiłam sobie do donixczek pomidory koktailowe będę uprawiaći bazylię
To tak w skrócie dzionek
Karina dzisiaj wózek spisał się super na słońcu budka rozpinana na zamek super chroni przed słońcem to kolejny +
dzien dobry:-) ale piekna dzis pogoda
wlasnie wsalismy, lece na dol pocwiczyc, umyc sie i ubrac... zrobie sniadanko i zajrze tu;-);-)
Anulka ćwiczyć jeju ja już bym nie mogłapodziwiam no Anineczko Ciebie również za wytrwałość
Beatko
dobre z tym psem Ja nikogo i niczego nie potracilam naszczescie;-), ale zjechalam do przepasci w gorach zatrzymalam sie na galeziach Wtedy powiedzialam , ze nie wsiade i ...wsiadlam po dwoch dniach ...no i zatrzasnelam w aucie kluczyki w samochodzie na srodku drogi Od tamtego dnie juz nie jezdze zaznacze, ze ze stresu otworzylam samochod sama... kijami narciarskimi
A co do blizniakow to tak sie balam, ale jest super! nie moge sie nimi nacieszyc, chociaz kiedys chcialm miec tylko dwoje dzieci i najlepiej dwie cory;-)Wszyscy nas zaczepiaja na spacerach, kazdy do wozka zaglada, chodzimy dumni jak pawie
Ladina a to dobre a z kiji to się uśmiałam do łez
nie dziwię się ze pękacie z dumy miałaś szczęście dwie ciąże 3 brzdąców
Dzień dobry Kobitki
Nocka o dziwo minęła nam bardzo spokojnie
małż dziś w pracy, teście na wsi szwagier gdzieś się pałęta, więc siedzimy na razie same :-(
Aluśka a nie mówiłam że nocka będzie lepszafajnie że pozbyłas się teściów przynajmniej luzik
reklama
karina1980
Cześć dziewczynki!
To tak w skrócie dzionek
Dzieki Beatko ze piszesz to wszystko:-)a powiedz mi czy maluszek jak siedzi nie zjezdza w dol????bo u mnie tak jest i maly jest powyginany wiecznie.
A jak kolkanie sa za male????i jakie one sa piankowe?????
Oj chyba zamecze Ciebie pytaniami
W poniedzialek rano jade z mezem jeszcze do innego miasta zreszta musze kupic i czapeczke ciensza i body z krotkim jakies blzueczki i spioszki to mzoe tam znajde wozek a jak nie to w poniedzialek po przyjezdzie zamawiam przez internet
Podziel się: