reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Dzień dobry Kobitki:tak:

Nocka o dziwo minęła nam bardzo spokojnie:tak::biggrin2:
małż dziś w pracy, teście na wsi szwagier gdzieś się pałęta, więc siedzimy na razie same :-(

reklama
dziendoberek!!
tyle mi zajelo nadrabianie wszystkiego, ze szok!!!:szok::-D

maly uwielbia tak robi ze mna zakupy a ostatnio juz sam chwyta rzeczy z polek jak ma tylko okazje tzn raz mi wzia paczke maly chipsow bo akura bylam bardzo blisko polki

hehehe taki spryciarz z niego-juz chipsy!:-D:-D:tak:

a ja jutro jade na cały dzień do Gorlic otwieramy tam sklep nowy i musze wszystkiego przypilnować...Kapik zostaje cały dzień z Dawidem!!!!!masakra jak oni to przeżyją:rofl2: no cóż zobaczymy najwyżej przyjadę do mnie;-)

mysle, ze tatus da rade, moj m zostaje sam z malym na poczatku czerwca bo ja juz zamowilam sobie calonocna imprezke:-D:tak:

elbra-piotrus to zdolniacha!!:tak:a co do przewrotow to jeszcze ma czas:tak:

Ciekawe jak u Asix i Maciusia :dry:

Asix jak cos będziesz potrzebowała to pisz śmiało to Ci wyśle przecież nie bedzie to dla mnei żaden problem...:tak::tak:

dzieki za pamiec:tak:
otoz kupki robi co chwile tzn, wczoraj bylo 8 malych no ale tylko 2 rzadkie no i zauwazylam, ze ma je po mleku z kleikiem tzn. obojetnie w jakiej postaci podam mleko to sa takie kupki a po pokarmach stalych sa zbite no ale male moze dlatego tak czesto:sorry2:
sabinka-dziekuje kochana, bede pamietac wrazie co:tak: narazie jeszcze poczekam do niedzieli i zobacze co z tego wyjdzie
aaa i przypomnialo mi sie cos apropos fotelika daj znac na gg albo na priva co wyszlo bo jak cos to moze we 2 cos wymyslimy ;)

no to sie poryczałam ze śmiechu:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Wisienka tydzień to może być za mało:rofl2::rofl2::rofl2:żartuje oczywiście hehehehe

ja tez sie omalo nie zesikalam ze smiechu bo calo konwersacje od poczatku sledzilam:-D:-D:-D
buziaki wisienka;-):-)

Hmmm, widzilam reklame filmu Sierociniec... wydaje sie extra! Daj znac jak jest naprawde;-)

widzialam film w zeszlym miesiacu-mi sie podobal-:tak:tylko ze ja na koncu ryczalam, bo jak chodzi o dzieci to ja jakas teraz miekka jestem!!:sorry2:

Asix i jak po kaszy?

Asix, wlasnie jak tam u Was?

kochane po kaszy na szczescie ok, no ale dalej martwi mnie ilosc kupek w ciagu dnia(wczesniej robil tylko 2) no i dalej mamy jazdy po mleku no ale jeszcze czekamy....:dry:
dzieńd obry:-) ja pierwsza ja pierwsza;-)
bo Kapik dzis wstał o 5.30..ale to przez Dawida bo zamiast dać mu smoka to ten zaczął gadać z nim:-) a jak mu powiedziałam godzinę to się załamał:-) hihih no i teraz obaj gadają:)

buziak mykam sie przygotowywać
Miłego dnia wszystkim

a u mnie cudna pogoda ani jednej chmurki a ja musze jechać:(

powodzonka dzisiaj no i sie usmialam z twojego malzonka no i caly dzionek przed nim!:tak:

chcialam jeszcze popisac ale maly wstal, wiec zajrze potem!!!

My się kiedyś obkupiliśmy w herbaty w Czechach. Firma Pickwick robi pyszne, np. truskawkowo-śmietankowa mniam. Niestety już nam się skończyły i nie ma komu po nie pojechać.

jolie w Czechach to ja sie zawsze obkupowalam w alkohol a nie herbaty :-D:-D:-D

Wisienka... no smialam sie znowu... och, kobietko... tdzien nie chcesz sie pokazywac:-D, pusto by tu bylo bez Ciebie;-)

anulka pewnie tak, nie bylo by sie z kogo posmiac :laugh2::laugh2:
zawsze bylam komikiem klasowym :zawstydzona/y::-p

Znowu sie rozpisalycie, poczytala m , ale juz nie wiem co komu napisac;-)
aha
Lilka
super autko:tak:

Beatko
zazdroszcze samopoczucia podczas prowadzenia auta:tak:, ja to normalnie nienawidze jezdzic:zawstydzona/y: Ciagle widze zagrozenie na drodze:-D. Chyba nigdy sie nie przelamie:zawstydzona/y:, dlatego nie jezdze...

My mielismy szczepienie, teraz kolejne dopiero za 3 miesiace. Chlopaki ida leb w lep po 70 cm i 8400g.
Kathhe pytalam o ta glowke u nas i lekarz dalej twardo twierdzi , ze to samo sie unormuje. Probowal przekrecac w jedna i w druga strone i stwierdzil, ze jest ok i ze jak dziecko zacznie siadac i raczkowac to sie wyrowna. Oby mial racje:baffled:

Ladina tez mam opory przed jezdzeniem, z tym ze narazie jezdze jako pasazer :-D
ale jak tlyko bede dluzej w polsce to chce sie przelamac i zdac prawko.
Chlopaki juz ci ladnie waza, gratuluje szczepienia, i troche dziwne masz - ja mam nastepne jak davidek bedzie mial roczek.
Co do glowki9 my tez mamy lekki problem i lekarz mowi to samo ze sie wyrowna.

:szok::szok::szok:
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Ladinko ale przeżycia.A z tych kijów myślałam,że padne.

Oho czuje smród :baffled:

Karina a w avatarku to chyba nie Szymek? Bo już widziałam to zdjęcie u innej mamy na bb? ;-)

Lece przebra pampera Mattowi i zrobić kawusie.

Aha.Mattowi ten ząbek rośnie na skos...jak myślicie,naprostuje sie ?:dry:

To nie jest Szymonek znalazlam to zdjecie w Avatarkach:-)

Cześć dziewczynki!

Cały dzionek na dworku byliśmy tak pięknie i gorąco u nas
Byliśmy na wystawie kwiatów przy stadninie koni i kupiłam sobie do donixczek pomidory koktailowe będę uprawiać:-Di bazylię
Ola znowu ma zakażenie ropne oczu już mi ręce opadły i kolejne krople
To tak w skrócie dzionek
Karina dzisiaj wózek spisał się super na słońcu budka rozpinana na zamek super chroni przed słońcem to kolejny +

dzien dobry:-) ale piekna dzis pogoda:tak::tak:

wlasnie wsalismy, lece na dol pocwiczyc, umyc sie i ubrac... zrobie sniadanko i zajrze tu:tak:;-);-)

Anulka ćwiczyć jeju ja już bym nie mogła:baffled:podziwiam no Anineczko Ciebie również za wytrwałość:tak:

Beatko
dobre z tym psem:-D:-D Ja nikogo i niczego nie potracilam naszczescie;-), ale zjechalam do przepasci w gorach:szok: zatrzymalam sie na galeziach:szok: Wtedy powiedzialam , ze nie wsiade i ...wsiadlam po dwoch dniach ...no i zatrzasnelam w aucie kluczyki w samochodzie na srodku drogi:-D:-D Od tamtego dnie juz nie jezdze:-D:-D zaznacze, ze ze stresu otworzylam samochod sama... kijami narciarskimi:-D:-D
A co do blizniakow to tak sie balam, ale jest super! nie moge sie nimi nacieszyc, chociaz kiedys chcialm miec tylko dwoje dzieci i najlepiej dwie cory;-)Wszyscy nas zaczepiaja na spacerach, kazdy do wozka zaglada, chodzimy dumni jak pawie:tak::zawstydzona/y:

Ladina a to dobre a z kiji to się uśmiałam do łez:-D
nie dziwię się ze pękacie z dumy miałaś szczęście dwie ciąże 3 brzdąców:tak:

Dzień dobry Kobitki:tak:

Nocka o dziwo minęła nam bardzo spokojnie:tak::biggrin2:
małż dziś w pracy, teście na wsi szwagier gdzieś się pałęta, więc siedzimy na razie same :-(

Aluśka a nie mówiłam że nocka będzie lepsza:-Dfajnie że pozbyłas się teściów przynajmniej luzik:tak:

reklama
Cześć dziewczynki!

Cały dzionek na dworku byliśmy tak pięknie i gorąco u nas
Byliśmy na wystawie kwiatów przy stadninie koni i kupiłam sobie do donixczek pomidory koktailowe będę uprawiać:-Di bazylię
Ola znowu ma zakażenie ropne oczu już mi ręce opadły i kolejne krople
To tak w skrócie dzionek
Karina dzisiaj wózek spisał się super na słońcu budka rozpinana na zamek super chroni przed słońcem to kolejny +

Dzieki Beatko ze piszesz to wszystko:-)a powiedz mi czy maluszek jak siedzi nie zjezdza w dol????bo u mnie tak jest i maly jest powyginany wiecznie.
A jak kolkanie sa za male????i jakie one sa piankowe?????
Oj chyba zamecze Ciebie pytaniami:-D
W poniedzialek rano jade z mezem jeszcze do innego miasta zreszta musze kupic i czapeczke ciensza i body z krotkim jakies blzueczki i spioszki to mzoe tam znajde wozek a jak nie to w poniedzialek po przyjezdzie zamawiam przez internet:tak:

Do góry