reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Dzień dobry
Lilka gratuluje zakupu autka.

Sabina powodzenia na otwarciu, śliczne zdjęcia.A twoi mężczyźni dadzą sobie radę:tak:

Beatka to już chyba nie długo wyjeżdzasz?

a co do chodzików to ja nie wyobrażam sobie aby wsadzić tam dziecko wogóle a takie które samo nie siada to zupełnie.

reklama
Znowu sie rozpisalycie, poczytala m , ale juz nie wiem co komu napisac;-)
aha
Lilka
super autko:tak:

Beatko
zazdroszcze samopoczucia podczas prowadzenia auta:tak:, ja to normalnie nienawidze jezdzic:zawstydzona/y: Ciagle widze zagrozenie na drodze:-D. Chyba nigdy sie nie przelamie:zawstydzona/y:, dlatego nie jezdze...

My mielismy szczepienie, teraz kolejne dopiero za 3 miesiace. Chlopaki ida leb w lep po 70 cm i 8400g.
Kathhe pytalam o ta glowke u nas i lekarz dalej twardo twierdzi , ze to samo sie unormuje. Probowal przekrecac w jedna i w druga strone i stwierdzil, ze jest ok i ze jak dziecko zacznie siadac i raczkowac to sie wyrowna. Oby mial racje:baffled:

Beatka to już chyba nie długo wyjeżdzasz?
.
W środę:tak:

Karina po kim Szymek ma takie ładne oczy?:-)
Iwcia zgadzam się Szymuś ma piękne oczy:tak:

Beatko
zazdroszcze samopoczucia podczas prowadzenia auta:tak:, ja to normalnie nienawidze jezdzic:zawstydzona/y: Ciagle widze zagrozenie na drodze:-D. Chyba nigdy sie nie przelamie:zawstydzona/y:, dlatego nie jezdze...

My mielismy szczepienie, teraz kolejne dopiero za 3 miesiace. Chlopaki ida leb w lep po 70 cm i 8400g.
Kathhe pytalam o ta glowke u nas i lekarz dalej twardo twierdzi , ze to samo sie unormuje. Probowal przekrecac w jedna i w druga strone i stwierdzil, ze jest ok i ze jak dziecko zacznie siadac i raczkowac to sie wyrowna. Oby mial racje:baffled:

Ale chłopaki rosną Ladinko zazdroszczę Tobie tej trójeczki szczególnie bliźniaków

A co do jazdy to tak jak moja przyjaciólłka wracałyśmy z imprezy ona prowadziła bo wszystkie piłyśmy a bardzo rzadko siadała za kółkiem i o 5 rano kiedy nikogo nie ma na ulicy i to jeszcze bocznej potrąciła psa od tego czasu nie wsiada:-D

Sabinko miłego dnia

Karina po kim Szymek ma takie ładne oczy?:-)

Heheh dziekuje:tak: wszyscy mowia ze jedyna rzecz jaka ma dziecko po mnie to oczy ja mam tak samo skosne tylko troche mniejsze i mamy taki sam kolor oczu niebiesko-szare

Znowu sie rozpisalycie, poczytala m , ale juz nie wiem co komu napisac;-)
aha
Lilka
super autko:tak:

Beatko

Ladina i jak po szczepieniu wszystko ok bylo??????Ladnie rosna chlopcy:tak:

W środę:tak:

Iwcia zgadzam się Szymuś ma piękne oczy:tak:

Dziekujemy bardzo Beatko:-)

Beatko
dobre z tym psem:-D:-D Ja nikogo i niczego nie potracilam naszczescie;-), ale zjechalam do przepasci w gorach:szok: zatrzymalam sie na galeziach:szok: Wtedy powiedzialam , ze nie wsiade i ...wsiadlam po dwoch dniach ...no i zatrzasnelam w aucie kluczyki w samochodzie na srodku drogi:-D:-D Od tamtego dnie juz nie jezdze:-D:-D zaznacze, ze ze stresu otworzylam samochod sama... kijami narciarskimi:-D:-D
A co do blizniakow to tak sie balam, ale jest super! nie moge sie nimi nacieszyc, chociaz kiedys chcialm miec tylko dwoje dzieci i najlepiej dwie cory;-)Wszyscy nas zaczepiaja na spacerach, kazdy do wozka zaglada, chodzimy dumni jak pawie:tak::zawstydzona/y:

Karinko
Po szczepieniu dalam chlopakom czopki na noc, bo Gucio cos strasznie marudzil, wiec nie chcialam juz ich meczyc, pewnie go jednak bolalo.

Anulka
po co cwiczyc? Chodz lepiej umyj mi okna;-);-) to tez dobry fitnes:-p

reklama
Beatko
dobre z tym psem:-D:-D Ja nikogo i niczego nie potracilam naszczescie;-), ale zjechalam do przepasci w gorach:szok: zatrzymalam sie na galeziach:szok: Wtedy powiedzialam , ze nie wsiade i ...wsiadlam po dwoch dniach ...no i zatrzasnelam w aucie kluczyki w samochodzie na srodku drogi:-D:-D Od tamtego dnie juz nie jezdze:-D:-D zaznacze, ze ze stresu otworzylam samochod sama... kijami narciarskimi:-D:-D
A co do blizniakow to tak sie balam, ale jest super! nie moge sie nimi nacieszyc, chociaz kiedys chcialm miec tylko dwoje dzieci i najlepiej dwie cory;-)Wszyscy nas zaczepiaja na spacerach, kazdy do wozka zaglada, chodzimy dumni jak pawie:tak::zawstydzona/y:
:szok::szok::szok:
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Ladinko ale przeżycia.A z tych kijów myślałam,że padne.

Oho czuje smród :baffled:

Karina a w avatarku to chyba nie Szymek? Bo już widziałam to zdjęcie u innej mamy na bb? ;-)

Lece przebra pampera Mattowi i zrobić kawusie.

Aha.Mattowi ten ząbek rośnie na skos...jak myślicie,naprostuje sie ?:dry:

Do góry