reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

no moze :rofl2:
:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:
ale annineczki zajarzylam :zawstydzona/y::-):-):-):-D:-D:-D:-D

lilka gratuluje!!!!!!
super samochodzik
my tez sie ogladamy za 7 osobowym, ostatnio wlasnie pokazuje mu galaxy to mowil ze super, ford robi dobre samochody !!!

Lilka gratuluje zakupu jak my szukalismy tez bralismy to pod uwage.
Co do Fordow to my mamy i jestesmy zadowoleni ( wczesniej byla prawie caly zcas Audii) ateraz mamy Ford C-max ale za pol roku chcemy kupic Ford S-Max:tak:

reklama
Zaczynam nadrabianie:-)
:-D:-D:-D:-D:-D usmialam sie... chyba sie nie dogadalyscie:-D:-D:-D

Wisienka, Sabinka chyba zartowala sobie w zwiazku z avatarkiem;-):-D
hahhahaha no Anulka to prawda:-) hihihi

Sabina, sliczne zdjecia w podpisie:tak::tak::tak:

Mirka, to wlasnie pamietam, ze Ty chwalilas nosidelko:tak: teraz ja tez sie pod tym podpisuje:tak: a z tymi chipsami to podobalo mi sie:-D Nasz Oskarek tez dzis lapki wydciagal i ciuchy ze mna ogladal:-D:-D
dziekuję kochana ale to tak na szybko bo nei miałam czasu i musze zmienic:-) ale to już nie dziś:-) bo nie wyszły takei jak chciałam ..a tu na laptopie nie mam GIMP-a no i nie zmienie:-)

Zapomnialam napisac moj maly dzisiaj taki marudny ze szok:no:i cos go swedzi na buzi tzn zobaczylam ze raczka jezdzi po policzku w ta i spowrotem i widze ze tam go troche wysypalo z tym ze nigdy nie jezdzil raczka.Dzisiaj tam ma czerwony jeden fragment policzka i uszko( mam nadzieje ze uszko jest czerwone od tego drapania a nie od czegos innego)
Pierwszy raz tak ma:dry:

oby to było od drapania...a nie jakieś uczulenie:-(

Wisienka to chyba było mto o czym pisałam wcześniej dawał saszetki z kulturami bakterii albo drożdży:tak:
U nas tak pięknie że dopiero o 19 byliśmy w domu ale masakra z alergią bo tak kaszlemy z michałem jak starzy gruźlicy chyba trzeba już coś zacząć brać.
Samochodzik wypucowany tak że jak mężuś wróci to go blask porazi:-)jestem ciekawa jak długo taki czysty przy dzieciakach będzie
Dostałam filmik ten z kina oczywiście pirat Sierociniec idę sobie oglądnąć to do potem

pięknie ze samochodzik wypucowany;-) meżuś sie ucieszy..a ja musze ze swoim jechać na myjke bo odkąd kupiłam myłam go RAZ!!! masakra!

no to jestesmy w domu :-)
ale dzien...goraco ufff...prawie 30stopni
niestety nasz typ poszedl nam przed nosem :szok: doslownie!
a byl to VW Sharan

no ale nie ma tego zlego....KUPILISMY AUTO:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2:
7osobowy Ford Galaxy :-) byl to jeden z naszych typow
matko jaki on wielki i przestronny:laugh2:
teraz to luzik bedzie
we wtorek go odbieramy

cieszymy sie z Karlosem jak dzieci:rofl2::rofl2::rofl2:

a ja pic nie moge heheee:-D:-D:-D:-D

Liluś gratulacje!!!!!!!! piekny jest:-):-)

lilka gratuluje!!!!!!
super samochodzik
my tez sie ogladamy za 7 osobowym, ostatnio wlasnie pokazuje mu galaxy to mowil ze super, ford robi dobre samochody !!!

Wisienka;-) hehehehe ale sie uśmiałam:-) to prawda to co napisałam było w zwiazku z Avatarkiem:rofl2: ale cerę to Twoja własną tez masz piękną i wogóle super mamcia z Ciebie:tak:

wlasnie gadam z mama przez gg i wkleilam jej mojego avatarka
oto jej reakcja

Mama 20:43:09
ojejku ja sie przestraszylam oj
Mama 20:43:34
ja pierdziele oj
Mama 20:44:18
ja tu bpisze i widze cos okropnego ojoj zawalu dostane

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

hehehhehe

a ja jutro jade na cały dzień do Gorlic otwieramy tam sklep nowy i musze wszystkiego przypilnować...Kapik zostaje cały dzień z Dawidem!!!!!masakra jak oni to przeżyją:rofl2: no cóż zobaczymy najwyżej przyjadę do mnie;-)

wlasnie gadam z mama przez gg i wkleilam jej mojego avatarka
oto jej reakcja

Mama 20:43:09
ojejku ja sie przestraszylam oj
Mama 20:43:34
ja pierdziele oj
Mama 20:44:18
ja tu bpisze i widze cos okropnego ojoj zawalu dostane

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Genialne :)))

Padam na twarz... Maly tak dzisiaj plakal pol dnia ze nie dalo sie go uspokoic... :( Nie wiem co sie dzieje, pierwszy raz go takiego widzialam :(

Lilka super auto.
Mój mąż też marzy o Galaxy :tak:

Sabinko dadzą rade.;-)

Beatko współczuje alergii.
A Michał od dawna ją ma?
Wisienka :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Nie strasz mamy :laugh2::laugh2:

Anitt i co? Zjeżdzacie do Polski?
Biedny Dominiś :-(

Ciekawe jak u Asix i Maciusia :dry:
Aniulko Oskarek wybrał mamusi jakiś ciuszek?
Jaki ma gust ?:laugh2:

Dzieciaki już spią.Ufff :-D

lilka gratuluje!!!!!!
super samochodzik

mój szwagier kupił kilka dni temu własnie forda Galaxy. jest rewelacyjny dla rodzinki.. jjeeessssuuu jak mi się podoba to autko:tak:

apropos moje bejbi dzisiaj pierwszy raz samo siedziało przez kilkanaście sekund. potem jeszcze trzy razy powtórzył ten wynik i dość. może jutro znów się uda:tak:
ale jeste mega szczęśliwa jak to widzę....:-)

kurde no znowu mi zniknęło zaczynam od nowa...wrrrrrrr
Dzień dobry Koffane:tak:

Amanda jakaś nie w humorze dzisiaj:dry: na spacerku grzecznie spała a jak się obudziła zaczęło się marudzenie :szok::szok::szok:
Trochę mi teraz pospała bo się koło niej położyłam i dałam jej cysia i tak sobie spała trzymając go w buźce a gdy go puściła to wstałam od razu zaczęła obudziła i koncertować :szok::szok::crazy:
teraz bawi się grającym misie ale niestety pewnie zaraz jej sie znudzi :-:)-:)no:

nocka też nie obyła się bez płaczu ale nie było aż tak strasznie jak poprzednio:-:)dry:

Daj buzi Amandzi od Kapika:-) powiedz że mały przystojny mężczyna przekazuje jej cmoka żeby ładnie w nocy spała;-):tak:

No no dziewczyny jakie tematy Wy tutaj poruszacie:-D:-Dja tez z checia wzielabym taki program po drugi brzdac ma byc dziewczynka o imieniu Weronika (chyba ze cos sie zmieni):tak::-D

Hhehe ladnie:-D u mnie tylko do 2 razy sztuka :tak::tak:chyba ze zostaniemy przy jednym;-)
:szok:
Karinka no ja tez max. do 2 razy sztuka;-) a program sprzedamy po promocyjnej cenie;-)

My po spacerku - bylo cudnie...

Zainspirowana Jolie - ta chusta, w ktorej Tymek mial robione fotki - wyciagnelam nasze nosidelko Baby Bjorn, i wyszlismy na spacerek... Oskarek byl zachwycony... Pospacerowalismy troszke, potem w auto i na zakupy, w markecie tez nosilam Skwarusia w tym nosidelku - nawet raz nie zakwekal... tak mu sie podobalo...
i pomyslalam, ze takienosidlo to extra sprawa na wyjazd - na lotnisku itp... hmmm, a jak ludzie sie na nas patrzyli:-D:-D

Anulka kochana wklej na odpowiednim wątku jakie masz nosidełko i do ilu jest kilo..bo ja jestem na kupnie i nie mam pojęcia jakie wybrać...a w góry (Morskie Oko)idziemy w tym roku z Kapikiem i musze cos mieć...

ja juz od tym pisalam ze jest super pierwszy raz mialam malego jak mial 4 tygodnie i lecielismy do polski
a teraz zawsze go mam w nosidelku jak ide na zakupy wydaje mi sie to duzo bezpieczniejsze i przyjemniejsze dla malucha niz kladzenie fotelika na wozek sklepowy
maly uwielbia tak robi ze mna zakupy a ostatnio juz sam chwyta rzeczy z polek jak ma tylko okazje tzn raz mi wzia paczke maly chipsow bo akura bylam bardzo blisko polki

heheh Niki wie co dobre i niezdrowe;-)

Dzień dobry!

Sabinko my się nie wysilaliśmy ale tydzień przed testem ciążowym z krwi bHCG było niskie i z rospaczy że tu nic tak jeszcze spróbowaliśmy i myślę że może wtedy chociaż test owulacyjny pokazywał wzrost LH w 13 dniu cyklu.I tak trafiliśmy parkę:-D

no i z tej waszej rozpaczy mam przyszłą synową;-) hihihih

Aniulko ja też uwielbiam zieloną herbatke :tak::tak:
A ostatnio w Pl zaszalałam i nakupowałam tyle herbat,że teraz tylko siedzieć i pić :sorry2::baffled:
ja też uwiieeeelllbiam zieloną mniam mniam;-)

A już jestem po pazurkach od razu lepiej się czuję:tak:

no i pięknie:-) kurcze to ładna mamuśka odpicowana jesteś teraz:tak:

Kacper obudził sie po 3 h spania :szok::szok::szok: (pewnie odsypia nocki ;-)) Grzeje mu obiadek i deserek.

Miłego spacerowania anulka1979

o kurcze 3 godziny wow no to Kacperek przyszalał...mój toostatnio max 2;-)

sabina nawet mi nie przypominaj na temat mojej skory. mam taka delikatna i wrazliwa - zwlaszcza na twarzy ze masakra :szok: tylko cos brudnego dotkne to zaraz mam leszaje :zawstydzona/y::-:)angry:
malo ktory krem moge uzywac bo zaraz skora mnie piecze - teraz uzywam garnier z omega3 i 6 taki zielony i jest super!!!
buzie zawsze wycieram recznikami papierowymi :-):-)
do kosmetyczki zadko chodze, a fryzjera moge polecic ale to we wrocku wiec i tak raczej nie skorzystasz.
Wlasnie propo mojej fryzury to ostatnio ludzie zauwazyli zmiane - po ponad 3 tygodniach ihihi :-D:-D ale to moze dlatego ze mialam swiezutko umyte wloski i rozpiete, bo zazwyczaj spinam.

a u lekarza szkoda gadac - wiecej na top secret jesli chodzi o mnie, a dawidkowi powiedzial ze skora jest przesuszona i trzeba nawilzac, ale nie ma co sie martwic, tak samo ze schudl.
hihihi Wisienka dzięki;-) no jak bedę we Wrocławiu to kiedys skorzystam;-) to skontaktuje się z Tobą;-) a znajomi to nieźli...3 tygodnie hehehe

Sabinko fajne są te auta z fotelikiem już w siedzeniu.Pomyślane.
My taką taxi jeździliśmy w Polsce na wakacjach:tak:
Asix kiedyś słyszałam ,że jak dziecko nie chce pić wody itp. to mleko jest okey.Bo w końcu zawiera 90% wody :tak:
I szkoda,że nie masz żadnego probiotyku.
Może któs z Polski Ci przyśle.Wiem,że na teraz nie dojdzie,ale będziesz miała na później. Bo one też są podawane do antybiotyku,a tutaj nie dają nic osłonowo :no::wściekła/y:
Mój młody wczoraj w tym upale też nie chciał nic pic.Zresztą nie za bardzo przepada za piciem :dry:

no Anineczka to prawda foteliki super sprawa;-) co do picia to własnie miałam pytać czy normalnie soki dzieciaki mogą pic dużo??bo Kapik wiadomo ze woli soczki od wody..wiem ze woda lepsza ale to chyba lepiej zeby pił coś niż nic...no i herbatki uwielbia;-)

Ale produkujecie:-D:-D

ale dalam rade - doczytalam... hmmm, ciekawe cz zdaze cos napisac... bo Oskarus spi, ale juz jakis czas... wiec pewnie zaraz wstanie:-D:-D

Sabinka, Pusia... to ja czekam na program na dziewczynke:-D:-D ale to za jakis czas;-);-) a tak powaznie to tez slyszalam, ze przed owulacja trza sie namachac na dziewczynke...:-D
Oskarus poczety byl w owulacje- wiec moze i ten sposob dziala;-):-D

U nas problem odwrotny... syropek podajemy, ale dzis - 8my dzien bez kupy - Oskarek zaczal stekac, oczka mu az sie zalzawily... och, mi lzy lecialy... polozylam go na przewijaku, rozebralam, gnitlam i masowalam brzuszek i ...znowu w bolach rodzilismy kupe... znowu twarda, brrr! No ale mam nadzieje, ze teraz jak pijemy syropek to juz nastepne beda bardziej miekkie... bo ponoc ten syrop to ma dac... oby

:rofl2:

Anulka Ty też w specjalniej cenie dostaniesz program;-) hihih
oj biedny Oskaruś z tymi kupkami:-( oby było lepiej...:tak:
dziewczynki dzieki!!
a z herbatkami chodzi o to ze nawet te dla dzieci zawieraja ziola a one rozrzedzaja kupke a u nas powinno byc na odwrot-o bozie i nie wiem skad ten sluz....:-:)no:
sabinka-u nas nie moge dostac zadnych takich lekow dla dzieci bez recepty:-(

Asix jak cos będziesz potrzebowała to pisz śmiało to Ci wyśle przecież nie bedzie to dla mnei żaden problem...:tak::tak:

Women zazdroszczę fitnesu i siłki...ale ja to leń straszny jestem:-( a ten pan to jakiś fajny pan??????????:laugh2::laugh2:a z tym ubrankiem to czadu dajesz;-) hihi

Lilka gratuluje, piekne autko. :)

Anineczko obecnie ja jestem w Polsce z Dominikiem na dluzszych wakacjach u moich rodzicow, a moj P. jest w Anglii. A jak bedzie dalej?? Albo ja wroce tam, ale Przemek do PL...

apropos moje bejbi dzisiaj pierwszy raz samo siedziało przez kilkanaście sekund. potem jeszcze trzy razy powtórzył ten wynik i dość. może jutro znów się uda:tak:

gratulacje !!!!!!!!!

hahhahaha no Anulka to prawda:-) hihihi
Wisienka;-) hehehehe ale sie uśmiałam:-) to prawda to co napisałam było w zwiazku z Avatarkiem:rofl2: ale cerę to Twoja własną tez masz piękną i wogóle super mamcia z Ciebie:tak:
hehehhehe

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
upsssssssssss jaka siara
pewnie przez to ze w nocy nie spalam

to ja sie tu nie bede teraz pokazywac przynajmnije przez tydzien :rofl2: :oo:

reklama
Genialne :)))

Padam na twarz... Maly tak dzisiaj plakal pol dnia ze nie dalo sie go uspokoic... :( Nie wiem co sie dzieje, pierwszy raz go takiego widzialam :(

biedny DOminiś buziak dla niego...:-):tak:

Ojojoj Sabina to masz troche roboty a z czym otwierasz ten sklep????

posciele kołdry ręczniki itp:tak:

GRATULACJE dla PIOTRUSIA!;-):rofl2:
Sabinko dadzą rade.;-)

Dzieciaki już spią.Ufff :-D[/quote]
proste ze dadza nie maja wyjścia;-)

gratulacje !!!!!!!!!

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
upsssssssssss jaka siara
pewnie przez to ze w nocy nie spalam

to ja sie tu nie bede teraz pokazywac przynajmnije przez tydzien :rofl2: :oo:

no to sie poryczałam ze śmiechu:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Wisienka tydzień to może być za mało:rofl2::rofl2::rofl2:żartuje oczywiście hehehehe

Do góry