reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Lilka mi tez jak odpisywalam na ten artykul ucielo:dry:

Beatka a mialam taka nadzieje ze bedzie ok i ze te krople pomoga Olence:-(

Tez slyszalam o tej corce wiezionej przez ojca ale dla mnie jest to nie dopomyslenia.......byla matka i ona niby nic nie wiedziala hmmm ciezko uwierzyc a pozatym urodzila tyle dzieci to kto odbieral te porodu nie mowiac juz o wszystkich innych rzeczach zwiazanych z dziecmi ktore trzeba zrobic:dry:Pozatym 40 letnia kobieta nie chciala uciec????przeciez tam miala dzieci 17-18 letnie nawet gdyby nawet sama nie dala rady ojcu to z dziecmi moglaby jakos umowic sie..........
Nie wiem nawet co o tym myslec.

Witam Kobitki :-)

Wróciliśmy właśnie do domku. Byliśmy na zakupach i na obiadku w Ikey a potem pojechaliśmy do takiego lasku pospacerować i zeszło nam trochę :) Widzieliśmy zająca który przebiegł nam drogę ...Achh jak taka pogoda dodaje skrzydeł:tak::tak:

Kacper wykąpany M go ubiera a ja zaraz idę Karmić Malucha :-)

hahahaha ale się z M uśmiałam:-D:-D:-D:-D

a zapomniałam sie pochwalić
od jakieś 2 tygodni
moje dziecko samo pije,sok jak i mleko
daj mu tylko do rączki uchwyt od niekapka, drugi łapie juz sam i celuje do buzi
super dumna jestem z syna

Mój Kacper wczoraj dostał pierwszy raz soczek jabłkowy Hippo i pił w niekapku i fajnie mu to idzie :)) mam zdjęcie nawet ale dam później na odpowiednim wątku

pusia gratuluje pierwszego siadu:tak:wogule zauwazylam ze twoj Kacperek ladnie sie rozwija:tak:super:tak:

Dziękuję w imieniu Kacperka :zawstydzona/y::-)

Dziewczyny mam pytanko!!!!!!!
jak jest taka ladna sloneczna pogoda to podajecie ta wit D3 czy nie??

Ja daję cały czas witaminę D - nam doktorka kazała dawać 4 kropelki bo Kacper ma spore ciemiączko ( 8 maja mamy ostatnie szczepienie i zobaczymy co pani doktor powie)

jasna cholera!!
tyle sie naprodukowałam!!!!!!!!!111wrrrrrrrrrrrrrrr

no przepraszam ale juz nie mam siły jeszcze raz odpisywać...kuźde!!!!!!!!!!!!!! odpisywałam na ostatni post i mnie wywaliło!! no żesz!...

my pół dnia na spacerkach:-) rano było beznadziejnie ale potem się wypogodziło..korku w mieście masakryczne..pojechałam rano do rynku to myślałam że mnie trafi stałam w korku 20 minut!! wrrr

a potem spacerki i spacerki:-)

buziak dla wszystkich ...i przepraszam wybaczcie za nieodpisanie..:-)

Kacper coś nie chce jeść i chyba ze spaniem też będzie kiepsko. M próbuje go uśpić:tak::tak:.

Ale będzie burza u nas juz błyska sie i czasem grzmi fuuuu mam nadzieję, że jutro będzie ładnie

Lilka mi tez jak odpisywalam na ten artykul ucielo:dry:

Beatka a mialam taka nadzieje ze bedzie ok i ze te krople pomoga Olence:-(

Tez slyszalam o tej corce wiezionej przez ojca ale dla mnie jest to nie dopomyslenia.......byla matka i ona niby nic nie wiedziala hmmm ciezko uwierzyc a pozatym urodzila tyle dzieci to kto odbieral te porodu nie mowiac juz o wszystkich innych rzeczach zwiazanych z dziecmi ktore trzeba zrobic:dry:Pozatym 40 letnia kobieta nie chciala uciec????przeciez tam miala dzieci 17-18 letnie nawet gdyby nawet sama nie dala rady ojcu to z dziecmi moglaby jakos umowic sie..........
Nie wiem nawet co o tym myslec.

...dokladnie... ja tez jakos na poczatku bylam w szoku, ze tak ja wiezil... ale potem po przeanalizowaniu zaczelam sie zastanawiac czy z nia wszystko ok... przeciez przez 24 lata to chyba normalny czlowiek probuje uciec... No i wyczytalam, ze beda ja badac czy nie byla tez chora... jakas choroba genetyczna... bo normalny czlowiek probowalby uciec...

Pusia... u nas tez moj mezus uspypia Skwareczka, ale slysze, ze cos nie bardzo to idzie... zawsze Oskar sam usypia, a dzis pospal do 19.15 potem zjadl wykapalismy sie i znowu cyc - juz tylko ciutke i spankie chyba na bakier... zobaczymy;-)

dziewczyny troche wyobrazni!ta dziewczyna byla mloda jak ja tam zamknal , moze myslala ze tak ma byc, moze nie wiedziala gdzie mialaby sie udac, nie pomyslalas ze on ja mogl czyms szantazowac albo straszyc,bic, manipulowac psychicznie??osoby molestowane czesto bronia swoich oprawcow a co powiedziec o czyms takim jak gwalt codziennie przez WLASNEGO OJCA, zamkniecie i izolacja od swiata i jeszcze ciaza!cos nowego i strasznego dla mlodej osoby i to jeszcze z wlasnym ojcem no i porod w takich warunkach.to musialo bardzo wplynac na jej psychike.nie mozna oceniac jesli sie nie znalazlo w takiej sytuacji.

co do tej wiezionej kobiety to w wiadomosciach bylo ze jest ona w szpitalu psychiatrycznym i nie wiadomo czy z niego wyjdzie!!

mysle ze tyle lat wiezienia...nie widzenia swiata!! spowodowalo ze ona sie zmienila pod wzgledem psychy i moze dlatego nie probowala uciekac
pozatym jej dzieci urodzily sie w piwnicy i zyly tam tyle lat ze one nie znaly swiata i nie wiedzialy ze tak jak zyja to jest chore!!!

to tak jakby nas przeniesc w inny swiat! tez nie wiedzac o innym nie myslimy o nim...

ale co do jej matki to watpie strasznie czy nic nie podejrzewala przez tyle lat:dry:

reklama
Pusia, Anulka ja tak czytam Was i widze ze maz ubiera, maz usypia itd......jak ja Wam zazdroszcze:tak:moj do tej pory ani razu nie ubral dziecka,nie przewinal -kilka razy tylko nakarmil ale moge to wyliczyc chyba na palcach obu dloni i nie byl na spacerze czy inne rzeczy-zawsze tylko slysze ze on pracuje:wściekła/y:
Szczesciary z Was:tak:

Do góry