reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Sabina ale Ci sie specjalista trafił :szok::szok::szok:masakra....współczuję....już dawno na emeryturę powinien pójść.....ze starości mózg mu się już zlasował :crazy::dry:
Karina udanej zabawy:tak: czekamy na foteczki:tak:
....150 brzuszków powiadasz ja maksymalnie z 20 teraz zrobię:sorry2::-p.

....zapomniałam się pochwalić że straciłam ostatnio 5 kg..:laugh2::laugh2::laugh2:
Wiecie co...moja siora przyszła dziś z przedszkola z ospą :baffled:
A Antek się z nią wczoraj bawił cały dzień.
Nie boję się tak o Antka jak o Mateusza...
Kurcze :sorry2:
Oby nie złapało Mateuszka to chorubsko:tak:
hej dziewczynki
Jutro mamy chrzciny:-)w koncu:-)wszystko sie przesunelo przez szpital malej no ale nareszcie bedzie ochrzczona:tak:dzisiaj mam sprzatania i gotowania, naszczescie mama mi pomoze, ale kochana z niej kobieta:tak:nie wiem co bez niej bym zrobila. Tesciowa dala dobre miesko na obiad niedzielny wiec tez jest bardzo kochana:tak:a ciocia robi ciasto:)pomagaja nam bardzo

spadam bo mala sie wqrza ze sie z nia nie bawie. Milego dzionka:-)
Kathhe super że masz w koło tyle życzliwych osób :tak::tak::tak:
Udanych chrzcin życzę:tak::-)
.....czekamy na foteczki w galerii:-):-):-D

reklama
witam weekendowo

hej dziewczynki
wisienka a ktory rozmia zamowilas??:blink:

kathe zamowilam 20 bo mam 40 cali w biuscie, ale chyba albo sie cos zle zmnierzylam albo ta miara dziwna bo z jednej i drugiej strony sukienka o jakies 2-3 cm za duza i teraz bede zamawiac 16. Zobaczymy.
powodzenia z chrzcinami.
Ty taka chudzina to proponuje 10, najwyzej 12. :tak::-)
bo ta rozmiarowka jakas zawyzona.

Ogólnie lipa straszna. Ja do 9 miesiąca żadnego rozstępu nie miałam. Nagle wyskoczyły 2 lub 3 tyg przed porodem (jakoś tak) - MASAKRA. Ale co zrobić taka już moja "uroda" że się rozerwałam;-)

elbra ja tak samo :sorry2: a juz tak sie cieszylam pod koniec 8 miesiaca ze nic nie mam

nic mi sie niechce.... dawno sie tak nie czulam jak dzis. Kochane kopnijcie mnie w tylek na rozruch :sorry2:

ja tez sie tak rano czulam, ale goraca kapiel dziala cuda!!! posiedzialam sobie, poczytalam gazetke, i teraz jestem zrelaksowana.

Karina udanej imprezki dziś:-) zró bdużo foteczek i do galeri;-) hmmm ja Ci dam na wszelki wypadek:crazy::crazy::crazy::rofl2::rofl2::rofl2: hihih a co do brzuszków to był czas ze robiłam po 600-700;-) hihihi ale to było 2 lata temu teraz mi sie nie chce:-) robilismy z mężem zawody codziennie kto wiecej zrobi ...:-):tak:

dzis po 12 jedziemy do mojej mamy i potem do babci bo przyjeżdza mały wujek Kapika:-)

buziak
Sabina aż tyle brzuszków robiłaś:szok: ja tyle to chyba nawet przez całe swoje życie nie zrobiłam:szok::-p

Udanego wyjazdu Ci życzę:tak::-D:-D

Sabina ale Ci sie specjalista trafił :szok::szok::szok:masakra....współczuję....już dawno na emeryturę powinien pójść.....ze starości mózg mu się już zlasował :crazy::dry:
Karina udanej zabawy:tak: czekamy na foteczki:tak:
....150 brzuszków powiadasz ja maksymalnie z 20 teraz zrobię:sorry2::-p.

....zapomniałam się pochwalić że straciłam ostatnio 5 kg..:laugh2::laugh2::laugh2:

Oby nie złapało Mateuszka to chorubsko:tak:

Kathhe super że masz w koło tyle życzliwych osób :tak::tak::tak:
Udanych chrzcin życzę:tak::-)
.....czekamy na foteczki w galerii:-):-):-D

Aluska gartuluje 5 kg mniej calkiem sporo:tak:jak to zrobilas?????

Dzień doberek:tak:

:-D:-DDla Dorianka i Piotrusia
z okazji
skończenia 5 miesięcy
:-D:-D

:-)To dla Was są życzenia,
zdrowia, szczęścia, powodzenia.
Niech z radosną zawsze miną
Waszego życia chwile płyną:-)

21ks7.gif

życzy Aluśka z Amandą

Kochana ja również życzę wszystkiego naj...naj...naj dla Dorianka !!!
Żeby rósł zdrowo i uśmiechał się jak najwięcej:-)

A co powiedzenia nam dużo to po opisach przypuszczam co;-):rofl2:

Ciocia-gAPEK PODŁĄCZA SIĘ DO ŻYCZONEK STO LAT MALUCHY

No właśnie :zawstydzona/y:

Dorianku sto latek :tak::tak:

Moj syn to cygańskie dziecko.Mowa o starszym.Nie ma czasu pogadać z matką tylko odwiedza wszystkie babcie i wogóle nie boi sie,że zostaje sam u nich na noc :sorry2:
Zaznaczę,że babcie widzi raz na pół roku tak więc nie zna ich aż tak dobrze ;-)

OCZYWISCIE DOLANCZAM SIE GORACO DO ZYCZEN DLA KOCHANYCH BABLI DORIANKA I PIOTRUSIA WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE!!!!!!!MOC BUZIAKOW

A ja wrocilam ze spacerku i kupilam sukienke co prawda inna niz zamierzalam ale jest ok. Jedyne co musze zrobic to szczepic czyms na wysokosci biustu bo jak moj maz mowi ze mi wyskocza hehehe ale to jest najmniejszy problem mysle.
Chcialam taka prosta sukieneczke na ramiczkach do kolan z ktorej moglabym nawet wyskoczyc do znajomych czy na miasto a dostalam dluga i typowo wizytowa:tak:

my rowniez zyczymy wszystkiego naj, naj dzisiejszym solenizantom-Piotrusiu i Dorianku duzy buziak dla was:tak:

My rowniez dołaczamy do zyczen dla Dorianka i Piotrusia

witam

jestem padnieta sama nie wiem czym :sorry2: caly dzien sie obijam
przyszla dzis do mnie ta sukienka na slub ale troche za duza :-D:-D musze ja oddac i zamowic mniejsza mysle ze z 2 numery, troche przesadzilam z samokrytyka., ale mimo wszystko panu mlodemu sie podoba a to najwazniejsze!

karina widze ze ty juz tez kupilas, moze sie pochwalisz w galerii ?

Wszystkiego Najlepszego dla super 5 miesieczniakow przystojnych chlopakow, Dorianka i Piotrusia
DZIEKUJEMY BARDZO ZA PAMIEC I ZYCZENIA KOCHANE E-CIOCIE
DORIANEK KAZAł WAS UCALOWAC WSZYSTKIE :-):-):-)

hej wieczorowo:-) my już o 14 wróciliśy ale jeszcze bylisy sobie z meżusiem mebelki do salonu zamawiać..bo odkąd sie wprowadziliśy w listopadzie półtora roku temu to mamy takie stare od mamy bo już nam po kupnie mieszkania brakło funduszy:-tę)
no a potem to tak schodziło schodziło:-) i wreszcie sie doczekaliśmy:-)
co w krakowie...
GENERALNIE JEDNA WIELKA MASAKRA!
nie z Kapikiem na szczęscie...z nim ok;-)
w skrócie przyjął nas na wizytę dziadek na emeryturze!! tylko ponoć on w prokocimiu prywatnie przyjmuje!! dziadek nie słyszał za dobrze, jest po bajpasach i ma ok. 80 lat! to sobie możecie wyobrazić takiego starego do dzieci!! porażka...
5 razy sie mnie pytał czy to chłopiec czy dziewczynka...
oczywiście nie widział że krzywo Kapik trzyma główke!
wogóle nic nie widział zbadał go powiedział żę zdrowy itp itd..kuxwa ale ja już to wiedziałam!!! ehhh
generalnie wizyta trwała jakieś 40 minut z czego 30 to coś pisał! MASAKRA!! :crazy::angry:
na koniec stwierdził:
że on jest przeciwny metodzie VOjty...
ale na wszelki wypadek mogę sobie go porehabilitować...
na wszelki wypadek mogę też zrobić usg główki...
pytam czyto usg koniecznie trzeba zrobić...a on że nie ale tak na wszelki wypadek można!!
kuźwa mówie Wam miałam ochotę zapytac czy na wszelki bo wypadek nie powinnam zmierzyć długość stopy, no bo lepiej tak na wszelki wypadek:-(MASAKRA!
JAK MI KTOŚ POWIE W NAJBLIŻSZYM CZASIE NA WSZELKI WYPADEK TO CHYBA ZASTRZELE! EHHH:crazy::angry:
podsumowująć zapłaciłam kase i nic się nie dowiedziałam więcej niż wiedziałam..
ale postanowiłam dać Kapikowi jeszcze miesiąc..
sama sobie go będe ukłądała, będę podkładała mu z tej strony gdzie bardziej przechyla jakiś woreczek z piaskiem czy coś:-) tak jak lekarka zaleciła i przekręcała główkę na tą dobrą strone:-) i zobaczymy bo nie chce VOJTY!:crazy:
a wogóle najbardziej rozwalił mnie tekstem:
no bo wiadomo śmiałąm się do kapika ciągle rozmawiałam z nim itp żeby był super grzeczny (i był) a koleś do mnie z tekstem..:
"cały dzień tak Pani do neigo gada"!!!!!!!!!!ehhhhhhhhhhh
i przez całe badanie nie uśmiechnął sie do Kapika ani się nie odezwał....a najlepsze...neurolog dziecięcy i ani jednej zabawki w gabinecie!!!:angry:
i przypomniał mi sie jeszcze jeden tekst: "niech pani go posadzi żeby siedział " a ja mu na to ale on jeszcze nie siedzi! a on z mordą to niech go pani położy!!!!!!!
słuchajcie gdyby nie to ze koleś po bajpasach to bym mu tak pojechała że by nie wytrzymał!!
mam dość:baffled:
ale na koneic dnia tymi zakupami poprawiłam sobie humorek więc chociaż tyle:-)
GNERALNIE ZMARNOWANY CZAS I PIENIADZE!!!!!!
ale sie rozpisałam:-) PRZEPRASZAM

DOrianku i Piotrusiu wszystkiego naj naj naj odemnie i Kapika:-)
SABINKO
Wspolczuje tobie ogromnie,co do neurologa dzieciecego to jak ja bylam prywatnie to bylam bardzo zadowolona,przemila kobieta,duzoooooo zabawek i cieplutko u niej w gabinecie.Zycze powodzenia i wytrwałości kochana.

Dorianku, Piotrusiu wszystkiego naj, naj... zdrowenka, usmiechu i milosci:tak::tak:

Dziękujęmy jeszcze raz bardzoooooooo

Women jesli dobrze pamiietam to ty chyba po sprawie alimentacyjnej jestes co?? :ninja2::ninja2::ninja2::rolleyes:

wszystkiego najjjjjjjjj dla Dorianka i Piotrusia :-):-):-)

Sabina wspolczuje ze trafilas ta takiego lekarza :baffled:

Karina udanej imprezki jutro :-) pokaz potem foty jak wygladalas ;-)

Liluś sprawe mam w Poniedziałek ale napisze o tym na zamkniętym.

Witam

Spóźnione życzenia dla Dorianka i Piotrusia :tak::tak:

urodziny1pa.jpg

Nocka jak zawsze ... :tak: czyli nie najlepsza.

Wczoraj bylismy z Kacperkiem na imprezie u znajomych (oni maja córeczkę 8 miesięcy) > Kacper wyciągał do niej rączki gadał a ona patrzyła i co jakiś czas popłakiwała ;-). Kacper jest bardzo towarzyski ale chyba Liwi (tak ma na imię nie wiem czy tak to sie pisze:tak:) to nie pasowało hihih.
Dzis pogoda lipna fuuuu, a mieliśmy iść na grilla do innego znajomego no ale cóż pogoda nie sprzyja niestety.

Wczoraj jeszcze byliśmy na zakupach i mężulek kupił mi książkę 'Adobe Photoshop CS3 Oko w Oko" (już na urodzinki co prawda one dopiero 30 kwietnia ale co tam hihi) a z książki ciesze sie jak małe dziecko hihi każda wolna chwilę spędzam na Photoshopie CS3 i juz nawet coś tam mi wyszło hihih.

Women czy ty nie miałeś czegos ciekawego napisać ??? hmmm może na zamkniętym ...
;-)
Pusia dziekujemy za zyczenia
Tak tak mialam ale nie dalam wczorajj rady,zaraz pedze napisac na pogryzionych
Ja już zmykam......trza wsiąść się do roboty:tak:

Miłego dnia Wam życzę:-D:-D:-D

ja rowniez zycze wam przyjemnego weeknedu
zmykam na inne watki

Witam
I się obrażam :dry::-p:laugh2::laugh2:
Aluśka ty mnie nie denerwuj tymi 5 kilogramami :angry::laugh2::laugh2:
Przez 3 dni prawie nic nie jadłam.Dosłownie.Jeszcze męża kłamała przez telefon,że jem normalne obiady,żeby się nie martwił.
I co? Wchodzę dziś na wage a tam 200gram więcej niż zazwyczaj
mdleje.gif
mdleje.gif
mdleje.gif

Ja się tak nie bawie
zly.gif
zly.gif
zly.gif

Poszłam wczoraj spać po 1:00 bo jeszcze prasowałam a Matt sie juz obudził skory do gadania o 5:00 :baffled:
Na szczęście po 2 godzinach pogaduszek poszedł dalej spać :rofl2:
Wstaliśmy po 11:00 :-D

Karina
miłej imprezki :-)
Kathe fajnie, że macie pomoc :tak:
My chrzciny zrobimy chyba w czerwcu lub maju.
Czekamy aż się chrzestna wyleczy w Polsce i wróci do Irlandii.
No i u nas nie będzie dziadków na chrzcinach.Tylko my i chrześni.Nasi najlepsi przyjaciele,rodzeństwo.
A dziś w Polsce mój mąż będzie chrzcił chrześniaka;-)

jolie dzieki kochana... teraz doczytalam wiec moze wezme sie w garsc po kopniaku i zaczne cos robic w domu. Tulam sie z kata w kat i nie wiem o co mi chodzi samej. Malym caly dzien mezus sie zajmowal. Na szczescie ma dzis wolne. Ja tylko z rana ok 5.00 pozniej jak wstal mezulek to juz on ciagle. Spalam w dzien chyba z 4 godziny :dry:
Co mi jest??
wisienka chyba pojde do tej wanny, moze mi przejdzie......

anineczka ty sie kobieto nie gloduj. Szamaj 5 posilkow dziennie, nieduze porcje.... Jesc trzeba :sorry2:
ja nigdy sie nie odchudzalam..... chyba czas najwyzszy, mam do zrzucenia 10kg by wrocic do swojej wagi z przed ciazy :zawstydzona/y:

reklama
tzn sama waga mi nie przeszkadza, ale ta oponka na brzuniu... masakra. Po tabl. anty mam apetyt jak glupia i oponka wrocila, a juz prawie jej nie mialam.....
a moze to przez to ze nie pale od poczatku ciazy (to juz rok i 2 miesiace jak niepale) i jem ciagle bo mi fajek brakuje :confused: a palilam 10 lat....

Do góry