reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

dziendoberek mamuski!
karina1980 kaaaaaaaaawa, to jest mysl :sorry2: Ja niespie od 5.00 przez bąbla :dry:

Larvuniu, ja tez jestem spiaca... Polozylam sie po polnocy, Oskar obudzil sie przed 2ga... zjadl potem ja obudzilam sie z bolem brzucha i biegunka:baffled: z 40 minut przesiedzilam na kibelku zwijajac sie z bolu:baffled: ...k. 6tej nastepne karmienie, a po 7mej juz wstawanie...:crazy::crazy:
Hmmm, no ale w sumie jest 9.30 a ja juz pocwiczylam, umylam sie, ubralam, umalowalam, przygotowalam obiad, ogarnelam chatke...:-D:-D hmmm, no i zapomnialam dodac, ze jak ja zeszlam na dol cwiczyc to chlopaki lezeli sobie jeszcze w lozku no i jak po 8mej do nich zajrzalam do spali... ale cudnie wygladali:-D:-D
...wlasnie Oskar juz sie obudzil...

Larvuniu, czytalam, ze dzidzia jak jest jeszcze mala, a mama wraca do pracy to czesto budzi sie w nocy nie z potrzeby glodu, a dlatego by poprzytulac sie do mamy... bo w ciagu dnia teska sobie... hmmm, ale te maluszki sa kochane i madre...:-):-)

Sabinko, u nas tez za oknem nijaka pogoda... chyba pojedziemy do marketu po pieluszki - bo juz nam ostalo sie doslownie kilka... hmmm, a mialam w planach dlugi spacer... buuuu, chce juz wiosne!!
A... no i udanych imienin:tak::tak::tak:

reklama
dzień dobry:-)

Jeszcze raz dziękujemy za życzenia:-) bardzo bardzo:-)

GUCIU I VINI wszystkiego naj naj naj naj naj naj:-) zdróeczka, słodyczy a teraz to szybciutkiego powrotu do zdrowia!!..LAdinka i własnie co tam u was???????

obiecuje że ponadrabiam wszystko po południu :-( dziś znowu wyjeżdzamy bo moja teściowa miała imieniny i musimy isć:angry:a tak cholernie mi się nie chce ehhh. własnie dopiero wczoraj wieczorem mężuś mi to uściadomił....:-( bo jakoś nam wyleciały z głowy te jej imieniny;/

buziak
miłej niedzieli...u mnie pogoda okropna! kolejny dzięń...ehhh

My również dziękujemy cioteczką za życzenia. Kapselek przesyła buziaki :tak::tak:.

Dołączamy się do życzeń dla GUCIA I VINCENTEGO

urodziny_niesodzianka1_d.jpg

Wczoraj tez poszłam spać po 12 ... szalałyśmy z Women na allegro :rofl2::rofl2::-D:-D. A tak w ogóle to gdzieś tak ok 21:20 poszłam do pokoju żeby wykąpać Kacperka (troszkę nam sie kompanko opóźniło. Kacper spędzał czas z tatusiem , tata grał mu na gitarce) Kiedy weszłam do pokoju patrze tata śpi i Kacper śpi hihih ale fajnie wyglądali - padli przy gitarze - no i z kąpieli były nici , przełożyliśmy Kacpra do jego łóżeczka i tak spał do godziny 3:40 !!!! szok potem obudził sie koło 5 i potem już 6 . Ale normalnie byłam w szoku że tak długo spał i nawet nie obudził sie z głodu, a ostatni raz jadł chwilkę po 20. Kurcze może powoli wraca mu dawny cudowny system spania :tak:.

[
Wczoraj tez poszłam spać po 12 ... szalałyśmy z Women na allegro :rofl2::rofl2::-D:-D. A tak w ogóle to gdzieś tak ok 21:20 poszłam do pokoju żeby wykąpać Kacperka (troszkę nam sie kompanko opóźniło. Kacper spędzał czas z tatusiem , tata grał mu na gitarce) Kiedy weszłam do pokoju patrze tata śpi i Kacper śpi hihih ale fajnie wyglądali - padli przy gitarze - no i z kąpieli były nici , przełożyliśmy Kacpra do jego łóżeczka i tak spał do godziny 3:40 !!!! szok potem obudził sie koło 5 i potem już 6 . Ale normalnie byłam w szoku że tak długo spał i nawet nie obudził sie z głodu, a ostatni raz jadł chwilkę po 20. Kurcze może powoli wraca mu dawny cudowny system spania :tak:.
[/CENTER]

Hmmm, super:-D:-D Moj mezus tez czasem gra Skwareczkowi na gitarce:tak::tak::tak:

dla dzisiejszych jubilatow DUZO BUZIAKOW!!!!!!!!!

anulka chyba cos wtym jest co pisalas.... bo moj czesto wtula sie we mnie nad ranem , wola jakj do jedzenia a malo co zje.... a drze sie jakbym go glodzila z tydzien conajmniej :sorry2:

karina kawa nie pomogla... to pgoda chyba taka, dlatego taka dzis nijaka jestem...

a u nas za oknem świeci słoneczko i wydaje sie, że jest ładnie ...ciekawe jak będzie jak wyjdziemy na dwór mam nadziej, że jest ciepło

Dzien dobry
Wszystkiego dobrego dla solenizantów
U nas ładna pogoda,ja musze duzo kawy dzis wypic bo lekko nietomna jestem hehe o 2 poszłam spac hihih-ALLEGRO hihi tak jak Pusia pisze...
Dzis wybieram sie do ex-teściów na kawe z małym hehe
No to buziaki i miłej niedzieli.

Witam.
Ja tez siedziałam nad allegro do 1:30 :szok:
Wypatrzyłam fajną spacerówke ( jest na odpowiednim wątku).
Ale nie mam jak jej kupic,musze przez zwykły sklep internetowy kartą zapłacic :dry:
A młody pózniej jak na złosć budził sie co godzine.
Na szczeście mąz zabrał chłopakow rano i pospałam do 11:00 :-D

A tak w ogóle to gdzieś tak ok 21:20 poszłam do pokoju żeby wykąpać Kacperka (troszkę nam sie kompanko opóźniło. Kacper spędzał czas z tatusiem , tata grał mu na gitarce) Kiedy weszłam do pokoju patrze tata śpi i Kacper śpi hihih ale fajnie wyglądali - padli przy gitarze - no i z kąpieli były nici , przełożyliśmy Kacpra do jego łóżeczka i tak spał do godziny 3:40 !!!! szok potem obudził sie koło 5 i potem już 6 . Ale normalnie byłam w szoku że tak długo spał i nawet nie obudził sie z głodu, a ostatni raz jadł chwilkę po 20. Kurcze może powoli wraca mu dawny cudowny system spania :tak:.

Hmmm, super:-D:-D Moj mezus tez czasem gra Skwareczkowi na gitarce:tak::tak::tak:
Ha moj tez gra na gitarce dzieciakom :rofl2::rofl2::rofl2:

Guciu i Viciu Zdróweczka kochani!!

U nas pogoda taka siaka.Raz słońce raz chmury.Mielismy jechac na jakąś wycieczke,ale obiad jeszcze nie zrobiony,Mateusz i tatuś śpią.
Zobaczymy.

reklama
My po kościółku Kacperek trochę pospał , obiadek za nami i siedzimy w domku póki co . M ogląda Kubicę w TV. Mieliśmy iść na spacer ale coś sie pogoda psuję, raz słońce raz kropi:baffled:. Mam nadzieję, że jeszcze wyjdziemy dziś. Teraz Kapselek leży sobie na leżaczku i bawi sie pałąkiem z zabawkami :tak:Women23 życzę miłej wizyty :tak:

Do góry