reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
18228a39a71d5dfdm.jpg
[/URL][/IMG][/IMG]

ślicznie ślicznie dziekujemy ciociom za zyczenia:-)
a ja życze 100 lat i dużo słodkości Kacperkowi Pusi:-) oraz Patryczkowi Sylwi:-)

my byliśmy u małego wujka Kacperka dzis:-) potem wrzucę foteczki;-)
i nadrobie co napisałyście:-) buziak

ślicznie ślicznie dziekujemy ciociom za zyczenia:-)
a ja życze 100 lat i dużo słodkości Kacperkowi Pusi:-) oraz Patryczkowi Sylwi:-)

my byliśmy u małego wujka Kacperka dzis:-) potem wrzucę foteczki;-)
i nadrobie co napisałyście:-) buziak

Sabinko pięknie dziękujemy za pamięć :tak::-)

My byliśmy na spacerku i na placu zabaw. Kacper patrzył jak dzieci zjeżdżają na zjeżdżalni i jak to widział to śmiał sie w głos :-D:-D, a dzieci uśmiechały się do niego :-)

A tak wogole witam sie.

Dzis poszalałam na zakupkach.W koncu kupiłam sobie jeansy bo mam jedną pare ( w reszte sie juz nie mieszcze :zawstydzona/y:).Fajne z diesla :-)
Antek dostal kurteczke wiosenna i 2 pary butów.
A Mateuszek kamizelke na wiosne i body.

Teraz zmeczony Matt po zakupach spi z tatusiem.

Pytanie do Beatki :sorry2:
Co jakis czas a zauwazylam,ze jak sie cieplej na dworze zrobi wyskakuje mi uczulenie na nikiel pod pępkiem.Tam gdzie guzik dotyka skóry.
Jest to okropne,żywa rana z której sączy sie jakiś przeźroczysty płyn.
Wiem,ze nie jestes lekarzem ale bardzo mądra kobitka i moze doradzisz mi cos z apteki?Maz jedzie 16 kwietnia do Polski to by kupil.
Zupelnie niewiem juz co robic.Wyglada to strasznie i strasznie swędzi.
Dziekuje:sorry2:

Co do chodzika mowie NIE.
Misia wszystko ladnie wytlumaczyla.
Antek zaczął chodzic 2 dni po 1 urodzinach sam.
Mamy pchacza i mlody bedzie przy nim chodzil :tak:

reklama
Wszystkiego naj dla obu Kacperków i Patryka z okazji miesięcznicy dużo zdrówka

A ja po imprezie padam na ryjek ale było ok jutro powklejam zdjęcia może uda mi się poczytać jeszcze co tam u Was słychać

Do góry