reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
anulka ja wprowadzilam narazie marchew ze sloiczka i jablko, a ty odrazu obiadki?czy tez najpierw pojedyncze?

Kathe, nam lekarka pokazala nowy schemat zywienia niemowlat - i tam w pierwszej kolejnosci nalezy podawac przeciery jarzynowe z glutenem (czyli zupki jak najmniej skladnikowe i oddzielnie gotuje kasze manne i lacze) i tak przez pierwszy miesiac...

tu masz tez ten schemat:
http://www.ptd.republika.pl/strony/karmienie.html

anulka ja wprowadzilam narazie marchew ze sloiczka i jablko, a ty odrazu obiadki?czy tez najpierw pojedyncze?
bira wspolczuje wiem co czujesz, trzymajcie sie

karina to wy juz w spacerowce???:-)
dziewczyny juz nie wyrabiam, kolki przy zabkowaniu to pryszcz:-(

Kathhe tak juz trzy razy bylam z malym w spacerowce:-)ona jest na tyle fajna ze moge malego ladnie oslonic gdy troche wieje ale ja wychodzilam jak byla ladna pogoda.Gobdolka wsawiona na szafe jak na razie:-)

Wspolczuje Ci bardzo wiem ze to meczarnia jest chociaz moj moze tak mocno nie przechodzi tego a jak zaczyna dawac popalic to samruje dziaselka Dentinox-Gel naprawde pomaga:-)

KARINA

wspolczuje Kathe kurcze moj tez zrobil s ie marudny ale jest do wytrzymania juz sie boje tych zębów.
Karina my w spacerowce smigamy juz od 3 tyg teraz troche jezdzimy z fotelikiem bo zostal tak od niedzieli jak bylismy za miastem na spacerku i tez jest si.
Moj mlody wykapany najedzony od 20 spi u nas to juz norma ze o tej godz idzie spac moze spac do 19.30 a i tak o 20 sam zasypia po kapieli i jedzeniu takze to jest fajne.I od 20 mam czas dla siebie.

Women to siedzisko ma 3 stopnie odchylenia siedziska i 4 stopnie odleglosci blatu od siedziska na zdjeciu oparcie jestn na pol siedzaco a blat jest maksymalnie przysuniety,niestety nie ma kolek,ale za to ma koszyk i na rozne pierdoly do 3 kg.Kosztowal po promocji 50 funtow.
Bira zdrowka dla cory.

Dziekuje za komplementy w imieniu Patryka,a mnie sie wydawalo ze tylko ja uwazam go za przystojniaka:-D:-D:-D;-).

reklama
Do góry