anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
no i jeszcze zastanawia mnie ta "wkladka" bo niby w wersji polskiej na zdjeciach jej nie widac, a w wersji amer. cos tam niby jest... A jak jest naprawde?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
anineczka to super że dobrze zniósł szczepienie dzielny chłopak z niego;-)A nawet dobrze.Tak jakby nie było.Smieje sie itp. A nawet odkryłam,ze ma laskotki pod paszkami i wewnatrz dłoni chichra sie jak najety
dziękuję bardzo za gratulacje ;-)
gratuluje:-) robi postepy
Pusia świetnie że zakupy Ci się udałyZakupy udane
M ma nową kurtkę)
dzień dobry:-)
co do krzesełka to tak: nie ma wkładki dla niemowląt, i nie ma tego drzewka ja zapłąciłam 277 z przesyłką.....tkanina to 100% poliester łatwozmywalna:-) ma podwójną tackę..na zdjęciach tylko ta pierwsza tacka,,,druga to taka podzielona na kubeczki miseczke itp, podnóżek nie ejst regulowany.. tak jak na zdjęciu na stałe..
a KApik wyglada tak:-) wczoraj jabłko w nim dostał;-) bo juz było późnomłody zmeczony na maxa :-) a coś chciałam mu dac :-) tak na próbę...mówiłam że sie w nim topi hihih:-)
Kochana Marysiu kolejny 5-cio miesięczniaczku wszystkiego naj naj naj..samych słodkosci czy życzymy z Kapikiem:-)
Kochana Marysiu kolejny 5-cio miesięczniaczku wszystkiego naj naj naj..samych słodkosci czy życzymy z Kapikiem:-)
dzień dobry:-)
co do krzesełka to tak: nie ma wkładki dla niemowląt, i nie ma tego drzewka ja zapłąciłam 277 z przesyłką.....tkanina to 100% poliester łatwozmywalna:-) ma podwójną tackę..na zdjęciach tylko ta pierwsza tacka,,,druga to taka podzielona na kubeczki miseczke itp, podnóżek nie ejst regulowany.. tak jak na zdjęciu na stałe..
a KApik wyglada tak:-) wczoraj jabłko w nim dostał;-) bo juz było późnomłody zmeczony na maxa :-) a coś chciałam mu dac :-) tak na próbę...mówiłam że sie w nim topi hihih:-)
Sabinko, jesli to nie tajemnica to ile kosztowalo to krzeselko? Bo ja znalazlam od osoby, ktora moze mi to sciagnac z USA za 315zl, wraz z przesylka - ale czeka sie do 6 tyg...:-( ale ma w zestawie zabawke - drzewko.
Kochana Marysiu kolejny 5-cio miesięczniaczku wszystkiego naj naj naj..samych słodkosci