reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
dzień dobry:-)

co do krzesełka to tak: nie ma wkładki dla niemowląt, i nie ma tego drzewka ja zapłąciłam 277 z przesyłką.....tkanina to 100% poliester łatwozmywalna:-) ma podwójną tackę..na zdjęciach tylko ta pierwsza tacka,,,druga to taka podzielona na kubeczki miseczke itp, podnóżek nie ejst regulowany.. tak jak na zdjęciu na stałe..

a KApik wyglada tak:-) wczoraj jabłko w nim dostał;-) bo juz było późnomłody zmeczony na maxa :-) a coś chciałam mu dac :-) tak na próbę...mówiłam że sie w nim topi hihih:-)

krz1.jpg

krz2.jpg

krz3.jpg

krz4.jpg

co do krzesełka to tak: nie ma wkładki dla niemowląt, i nie ma tego drzewka ja zapłąciłam 277 z przesyłką.....tkanina to 100% poliester łatwozmywalna:-) ma podwójną tackę..na zdjęciach tylko ta pierwsza tacka,,,druga to taka podzielona na kubeczki miseczke itp, podnóżek nie ejst regulowany.. tak jak na zdjęciu na stałe..

a KApik wyglada tak:-) wczoraj jabłko w nim dostał;-) bo juz było późnomłody zmeczony na maxa :-) a coś chciałam mu dac :-) tak na próbę...mówiłam że sie w nim topi hihih:-)

krz1.jpg

krz2.jpg

krz3.jpg

krz4.jpg

Sabina ale on slicznie wyglada w tym krzesełku:-):-):-)

Dla mamy i Marysienki najgoretsze zyczenia z okazji ukonczenia 5 miesiaca
Dużo zdrowia i uśmiechów
Pisków, wrzasków i zabawy moc
Radości z tupotu malutkich nóżek
Łez szczęścia z pierwszego uśmiechu,
ząbka, słowa i kroku
Porozrzucanych wszędzie klocków
Przytulenia okrąglej główki
I uścisków małych rączek

Kochana Marysiu kolejny 5-cio miesięczniaczku wszystkiego naj naj naj..samych słodkosci czy życzymy z Kapikiem:-)

Dokładam sie do życzeń ...:)

krz1.jpg

krz2.jpg

krz3.jpg

krz4.jpg

Super wygląda w tym krzesełku :))) Czadowy Kapselek

My właśnie wróciliśmy z badania krwi Kacperka bo ostatnio na szczepieniu dostał skierowanie. Co sie okazało ... . Ostatnio pani na szczepieniu mówiła żę na badanie można przyjść codziennie przed dziewiątą, więc dziś mąż specjalnie miał jechać później do pracy przez co będzie dłużej. Kiedy przyjechaliśmy do przychodni to inna pani powiedziała, że tak codziennie można przyjść ALEEEE w czwartki i piątki nie ma tej pani od małych dzieci ...Kur ... zapiał i najlepiej w poniedziałek :angry::wściekła/y:. Ale jak by kto nie wiedział to codziennie można przyjść !!!! SZok:szok: i cały dzień zmarnowany i w poniedziałek powtórka z rozrywki

Sabinko, jesli to nie tajemnica to ile kosztowalo to krzeselko? Bo ja znalazlam od osoby, ktora moze mi to sciagnac z USA za 315zl, wraz z przesylka - ale czeka sie do 6 tyg...:-( ale ma w zestawie zabawke - drzewko.

Widzę, że też interesuje Cię to krzesełko z Ameryki :tak:. Ja znalazłam na allegro tez z drzewkiem ale to wtedy wychodzi około 370 zł z przesyłką i tez czeka sie 4 - 6 tygodni (okres czekania mnie nie przeraża bo i tak wcześniej bym go nie sadzała na krzesełko jak od 6 miesiąca. Puki co cały czas sie zastanawiam ale już bym chciała go zamówić i mieć z głowy ...:tak:

reklama
Do góry