reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Sabinko, dzieki bardzo za informacje - najwazniejsze ze mozna siedzonko zmywac, bo balam sie ze to zwykla tkanina...:zawstydzona/y: Kacperek wyglada cudnie - krzeselko tez:tak::tak: chyba sie zdecydowalam na FP... to jest marka;-)

Pusia, wspolczuje z badaniem krwi - tak to juz jest u nas... jakby na wstepi ni e mozna bylo poinformowac, ze mozna przyjsc od pon. do srody... brrr!!
A co do krzeselka to fakt to z USA jest z zabawka... no i nas tez te 6 tyg nie odstrasza, bo poki co jeszcze i tak Oskarus za malutki;-);-)

Pusia ja też mojego jeszcze nie będe sadzala w nim codziennie:-) bardziej sporadycznie na pokaz hehe...ale juz mam z glowy bo i tak zamawialam od tej firmy lezaczek wiec jedna paczka przyszlo:-)

dzien dobry!!!
ja mam chwilke-to klikam :tak:
dzisiaj juz troche ze mna lepiej-moj m wczoraj wrocil z pracy i polozylam sie na godzine-jak wstalam to sie mnie zapytal czy jakies kawy juz pilam bo normalnie mialam tyle energii ze szok-wystprzatalam cala kuchnie z szafkami,lodowka i kafelkami no doslownie wszystko lsni:-D
nic tylko spac no i teraz sie lepiej czuje-widocznie musze tak robic:tak:

A nawet dobrze.Tak jakby nie było.Smieje sie itp. A nawet odkryłam,ze ma laskotki pod paszkami i wewnatrz dłoni chichra sie jak najety :-D

Hmmm widocznie taki typ :sorry2: Pociesze Cie,ze mam kolezanke,ktorej corka do roku czasu spala po 2 godziny na dobe.I sie nie przejęzyczyłam. 2 godziny!!
A reszte płakała.
Takie silne kolki miała.
Koleżanka juz wiecej nie zdecydowała sie na dzieci :sorry2::no:

Moja kasa na zakupki poszła na nowe bilety :angry::sorry2:

no to mnie pocieszylas-ale rozmawialam z tesciowa to podobno moj M mial tak do 8 miesiaca wiec nie mam sie co nastawiac ze wczesniej sobie pospie:sorry2:
aaaaaaaaa i wspolczuje jazdy z liniami lotniczymi-my lecimy w czerwcu-mam nadzieje,ze nam nic nie wywina:dry:

Tera jak jesteśmy w komplecie to niestety brak czasu a od jutra w gary idę bo gotuję na imprezkę.

no to udanej imprezki zycze ;-)

Byłam u niego przyłożyłam rękę do twarzy puściłam pozytywkę i zasnął ufff :-), ale co z tego jak pewnie niedługo będzie pobudka i tak przez cała noc ...

no widze,ze u ciebie ze spaniem tez nie zaciekawie-moze to glupio zabrzmi ale ciesze sie ze nie jestem sama:sorry2:

Kochana Marysiu kolejny 5-cio miesięczniaczku wszystkiego naj naj naj..samych słodkosci

My tez zyczymy wszystkiego dobrego!!!

sabinka kapik wyglada swietnie czym wiekszy tym ladniejszy normalnie nie moge sie na niego napatrzec-powaga!!!:tak:fajnie wyszedl zwlaszcza na tej fotce z bliska, a no i krzeselko super !

My właśnie wróciliśmy z badania krwi Kacperka bo ostatnio na szczepieniu dostał skierowanie. Co sie okazało ... . Ostatnio pani na szczepieniu mówiła żę na badanie można przyjść codziennie przed dziewiątą, więc dziś mąż specjalnie miał jechać później do pracy przez co będzie dłużej. Kiedy przyjechaliśmy do przychodni to inna pani powiedziała, że tak codziennie można przyjść ALEEEE w czwartki i piątki nie ma tej pani od małych dzieci ...Kur ... zapiał i najlepiej w poniedziałek :angry::wściekła/y:. Ale jak by kto nie wiedział to codziennie można przyjść !!!! SZok:szok: i cały dzień zmarnowany i w poniedziałek powtórka z rozrywki

oj wspolczuje oni nie sa normalni-ale pociesze cie ze tak jest wszedzie-niedoinformuja cie,ty sie denerwujesz, a oni maja to gdzies...

Dzień dobry Mamcie :tak:

dzień dobry:-)

co do krzesełka to tak: nie ma wkładki dla niemowląt, i nie ma tego drzewka ja zapłąciłam 277 z przesyłką.....tkanina to 100% poliester łatwozmywalna:-) ma podwójną tackę..na zdjęciach tylko ta pierwsza tacka,,,druga to taka podzielona na kubeczki miseczke itp, podnóżek nie ejst regulowany.. tak jak na zdjęciu na stałe..

a KApik wyglada tak:-) wczoraj jabłko w nim dostał;-) bo juz było późnomłody zmeczony na maxa :-) a coś chciałam mu dac :-) tak na próbę...mówiłam że sie w nim topi hihih:-)

krz1.jpg

krz2.jpg

krz3.jpg

krz4.jpg
Sabina uroczo Kacperek wygląda tak umorusany...:tak:
Krzesełko bardzo fajne:tak::-D

My właśnie wróciliśmy z badania krwi Kacperka bo ostatnio na szczepieniu dostał skierowanie. Co sie okazało ... . Ostatnio pani na szczepieniu mówiła żę na badanie można przyjść codziennie przed dziewiątą, więc dziś mąż specjalnie miał jechać później do pracy przez co będzie dłużej. Kiedy przyjechaliśmy do przychodni to inna pani powiedziała, że tak codziennie można przyjść ALEEEE w czwartki i piątki nie ma tej pani od małych dzieci ...Kur ... zapiał i najlepiej w poniedziałek :angry::wściekła/y:. Ale jak by kto nie wiedział to codziennie można przyjść !!!! SZok:szok: i cały dzień zmarnowany i w poniedziałek powtórka z rozrywki
Pusia współczuję Ci nerwów i zmarnowanego czasu:-(

Dokładam sie do życzeń ...:)

Super wygląda w tym krzesełku :))) Czadowy Kapselek

Sabinko czadowo Kapik wygląda w tym krzesełku:tak:

dzien dobry!!!
sabinka kapik wyglada swietnie czym wiekszy tym ladniejszy normalnie nie moge sie na niego napatrzec-powaga!!!:tak:fajnie wyszedl zwlaszcza na tej fotce z bliska, a no i krzeselko super !

Dzień dobry Mamcie :tak:
Sabina uroczo Kacperek wygląda tak umorusany...:tak:

Sabina ale on slicznie wyglada w tym krzesełku:-):-):-)

Kochan Pięknie pięknie dziękujemy:-) ale nam kurcze słodzicie:-) hihhi pokaząłm Kapikowi co napisałyście aż się uśmiechnął jakby wiedział o co lotto:rofl2:

reklama
Do góry