reklama
karina1980
Fanka BB :)
Sylwia Patryczek supcio:-) a w krzesełku wygląda extra:-)
Beatko oby sie obeszło bez zabiegu trzymamy kciuki;-)
Asix bidulko....będzie lepiej już niedługo:-)
KArnina u mnie cały dzień pogoda taka że masakra..nie wychodeze z domu bo za chwile wróce pewnie...ja chce wiosne prawdziwą...
to już niewiel cyckowych mamuś zostało:-) GRATULACJE:-)
kurcze kolejny dzień lenia mam.....
ehhh
mamcie mam pytanko czy wiecie czym sie rózni NAN2 od NAN 2 active:-)
wogóle to jestem wkur...bo czekam na kuriera już 2 dzień! oni sobie w kuleczki lecą! masakra!..
Sabina zgadza sie kurierzy dzialaja jak chca ale jak u mnie spoznia sie i nie przyjezdza to wchodze na strone danego kuriera i szukam kontaktu i dzwonie do nich to dziala cuda bo jak na razie szybko sprezaja sie i w tym dniu co dzwonilam mialam przeslke hehehehe
Pusia udanych zakupów życzę:-);-)Zmykamy na zakupy
Może mężulkowi kupimy kurtkę dziś
Do wieczora:-)
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
A my dzis w domciu... mezus bedzie dopiero po 18tej, wiec juz odpuscimy dzis zakupy - wyskocze tylko po pieczywo i zupke dla Oskarka (do sklepu pod domem).
Hmmm, czy Waszym maluszkom tez tak nie smakuja zupki?
Oskar placze jak mu probuje wcisnac kilka lyzeczek... hmmm, nawet jak go przetrzymuje i wczesniej nie daje cycka... no i 1 sloiczek dzile na 3 razy... a i tak polowa laduje na sliniaczku, pieluszce... oh... on tylko cyca lubi
no i kiedys dalam mu liznac lizaka ...mmm, to smakowalo mu i ssal jabluszko, tez smakowalo, a zupki nieeeee
Dzis jakos Okarek ma extra humorek, wstal k. 8.30 wesoly - bawil sie, gadal, smial sie... k. 10tej widzilam, ze juz trze oczka, zielam go na nasze lozko -za komin (nasz pokoj - sypialnia jest jakby przedzielony na pol - scina - komin, za kominem jest skos i stoi lozko - panuje polmrok, a z drugiej strony jest okno dachowe i stoi komputer, stad zawsze smiej sie, ze idziemy za komin) dalam cyca, poglaskalam i poszlam na komputer, a on sobie usnal - obudzil sie dopiero przed 13ta... i znowu radosny, psotny... no i przed chwila znowu poszlismy za komin i moj synus juz spi... ...mmmm, pieknie:-):-):-)
Hmmm, czy Waszym maluszkom tez tak nie smakuja zupki?
Oskar placze jak mu probuje wcisnac kilka lyzeczek... hmmm, nawet jak go przetrzymuje i wczesniej nie daje cycka... no i 1 sloiczek dzile na 3 razy... a i tak polowa laduje na sliniaczku, pieluszce... oh... on tylko cyca lubi
no i kiedys dalam mu liznac lizaka ...mmm, to smakowalo mu i ssal jabluszko, tez smakowalo, a zupki nieeeee
Dzis jakos Okarek ma extra humorek, wstal k. 8.30 wesoly - bawil sie, gadal, smial sie... k. 10tej widzilam, ze juz trze oczka, zielam go na nasze lozko -za komin (nasz pokoj - sypialnia jest jakby przedzielony na pol - scina - komin, za kominem jest skos i stoi lozko - panuje polmrok, a z drugiej strony jest okno dachowe i stoi komputer, stad zawsze smiej sie, ze idziemy za komin) dalam cyca, poglaskalam i poszlam na komputer, a on sobie usnal - obudzil sie dopiero przed 13ta... i znowu radosny, psotny... no i przed chwila znowu poszlismy za komin i moj synus juz spi... ...mmmm, pieknie:-):-):-)
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
anulka super tylko pogratulować tak grzecznego synka ;-):-)
znajac mojego synka... to... to byl pewnie jednodniowy popis ...ale zawsze to radocha, nawet jak to tylko tak od swieta
anineczka
królowa mrówek :P
A nawet dobrze.Tak jakby nie było.Smieje sie itp. A nawet odkryłam,ze ma laskotki pod paszkami i wewnatrz dłoni chichra sie jak najetyJak tam Mateuszek po szczepieniu?
Hmmm widocznie taki typ Pociesze Cie,ze mam kolezanke,ktorej corka do roku czasu spala po 2 godziny na dobe.I sie nie przejęzyczyłam. 2 godziny!!anineczka-wiesz,zageszczam mleko na noc kleikiem na 180 daje 3 miarki kleiku ale co z tego i tak maly wstaje po 3 godzinach glodny-wczoraj dalam mu 220+mleko+kleik to wyszlo ze 250ml i zjadl prawie wszysko no i obudzil sie standardowo po 3 godz. nie wiem co moge robic naprawde!!!
a tak wogle to nabralam sie ze jestes w ciazy - dopiero potem zajarzylam ze to byl prima aprilis
A reszte płakała.
Takie silne kolki miała.
Koleżanka juz wiecej nie zdecydowała sie na dzieci
Udanych zakupkówZmykamy na zakupy
Może mężulkowi kupimy kurtkę dziś
Do wieczora:-)
Moja kasa na zakupki poszła na nowe bilety
Troszke sie nie dziwie Oskusiowi.Hmmm, czy Waszym maluszkom tez tak nie smakuja zupki?
Takie pyszne mleczko cały czas wsuwał.Lekko słodkie a tu każa jakies zupy wcinac
Moj mlody je,ale nie przepada ;-)
Chłopaki spia wiec moge poczytac i popisac:-)
Mam do was pyt ile wasze szkraby spia w dzien bo Adas spi tylko dwa razy po 30-40 min i wiecej nie chce a zdarza sie ze mu wystarcza nawet 10min na podłoadowanie akumulatorkow i daje czadu:-)
Mam do was pyt ile wasze szkraby spia w dzien bo Adas spi tylko dwa razy po 30-40 min i wiecej nie chce a zdarza sie ze mu wystarcza nawet 10min na podłoadowanie akumulatorkow i daje czadu:-)
karina1980
Fanka BB :)
Chłopaki spia wiec moge poczytac i popisac:-)
Kunda moj maly wstaje o 7 pozniej przysypia ok 8-8.30 na pol godzinki, nastepnie okolo 11.30-12 spi okolo20-30 min i popludniu okolo 16 tez z 20-30 min. Chyba ze jestesmy na spacerze to wtedy spi dluzej
reklama
ja karmie tylko cycemWspółczuje :-(, ale u nas też nie jest fajnie ze spaniem Kacper praktycznie budzie sie co godzinę czasem co 2 godzinki. Na początku byłam zła padnięta i w ogóle bleee a teraz albo organizm przyzwyczaił się do nie spania abo nie wiem ....
Kobitki mam takie pytanko, która z Was karmi jeszcze tylko i wyłącznie cycuszkiem ??
anulka a jaka dajesz zupke jarzynowa, ze sloiczka?jak tak to jakiej firmy itd...ja:-):-):-):-)
lekarka kazala od rozpoczecia 6-tego miesiaca wprowadzac gluten wiec od dwoch dni daje zupke jarzynowa z kasza manna (1 sloiczek na 3 porcje) ...a tak to sam cycus...:-):-):-)
gratuluje:-) robi postepyMy już po spacerku a Amanda jeszcze drzemie pogoda już nie taka ładna jak w poniedziałek niestety....zimno ....nie wzięłam rękawiczek mi ręce zmarzły
Pusia je jeszcze karmię samym cycuchem
Zapomniała się pochwalić że po kąpieli i nakarmieniu Amandzia zasnęła i gdy została odłożona do łóżeczka spała w nim do 5.30 ale to nie wszystko bo gdy dałam jej amciu to nie bardzo chciała zasnąć więc po godz. 6.00 odłożyłam ją do łóżeczka...głaskałam po główce i śpiewałam kołysankę nie za bardzo jej się to podobało.... trochę marudziła....ale w końcu zaczęła ziewać i zasnęła...
Pierwszy raz usnęła nie na rękach ani nie przy cysiu tylko w swoim łóżeczko.....
Podziel się: