reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

CZESC KOCHANE!!
caly czas z wami jestem i was podczytuje wiec luzik jestem na biezaco tylko wybaczcie ze nic nie pisze ale nie mam sily a jak mam to brak mi weny-maciek ciagle sie budzi w noc na karmienioe-rowno co 3 godz. no i przeszlam w nocy na glukoze to jak mu podaje o 3 rano to nie spi calkowicie tylko pojekuje [przez sen albo wypluwa smoka i biegam do lozeczka co chwile-takze od 3 mam przesrane-chodze tak nieprzytomna ze ostatnio stopilam pokrywke od wyparzarki-a taka byla ladna:(
koncze i trzymajcie sie cieplutko-jak bede bardzie zywsza to sie odeze juz nienwiem co mam robic :( chce spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacccccccccccccc :(
buzka!

reklama
Powiem Wam dziewczyny ze moja lekarka nic nie mowila o napletku tzn podczas kazdej wizyty sprawdza siusiaka ale nic nie mowi a ja nic jemu nie robie z nim nie wiem czy to dobrze czy nie?????

Ide kawusie robic to obowiazkowo i mam tyle prasowania ze szok u malego jak zmienilam proszek na plyn wyszly mi 3 duze pralki(bo wszystko popralam)i jeszcze pralka poscieli naszej i recznikow alesie namacham hahahah

Mnie lekarka mówiła żeby nic nie robić do pierwszego roku życia. I ja nic nie robie i jest ok.

czy macie w samochodach przy oknie dziecka tak maty przeciw sloneczne ??

ja jeszcze nie mam. ale już się robi ciepło i słonecznie i trza będzie kupić:tak:

CZESC KOCHANE!!
caly czas z wami jestem i was podczytuje wiec luzik jestem na biezaco tylko wybaczcie ze nic nie pisze ale nie mam sily a jak mam to brak mi weny-maciek ciagle sie budzi w noc na karmienioe-rowno co 3 godz. no i przeszlam w nocy na glukoze to jak mu podaje o 3 rano to nie spi calkowicie tylko pojekuje [przez sen albo wypluwa smoka i biegam do lozeczka co chwile-takze od 3 mam przesrane-chodze tak nieprzytomna ze ostatnio stopilam pokrywke od wyparzarki-a taka byla ladna:(
koncze i trzymajcie sie cieplutko-jak bede bardzie zywsza to sie odeze juz nienwiem co mam robic :( chce spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacccccccccccccc :(
buzka!

Bidulka... Trzymaj sie;-)
u nas tez sa pobudki w nocy, srednio k. 2giej i potem k 5tej, ale poza tym jakos leci to spanie;-)

CZESC KOCHANE!!
buzka!

Współczuje :-(, ale u nas też nie jest fajnie ze spaniem Kacper praktycznie budzie sie co godzinę czasem co 2 godzinki. Na początku byłam zła padnięta i w ogóle bleee a teraz albo organizm przyzwyczaił się do nie spania abo nie wiem ....

Kobitki mam takie pytanko, która z Was karmi jeszcze tylko i wyłącznie cycuszkiem ??

No wlasnie gdzies sie zapodzialy po przeprowadzce :dry:

Oto obiecane zdjecia oparcie nie jest materialowe tylko z ceraty wiec latwo i szybko sie je myje,mozna tez je latwo zdjac.
Tacka ma 4 regulowane odleglosci od siedziska tu jest maksymalnie przysunieta.

Slicznie.Moj mlody tez juz posiedzi jak cos musze w kuchni upichcić.
CZESC KOCHANE!!
buzka!
A probowalas na noc dac kleiku ryzowego do mleczka?
Wspolczuje :-(

My już po spacerku:-D a Amanda jeszcze drzemie :tak: pogoda już nie taka ładna jak w poniedziałek niestety....zimno ....nie wzięłam rękawiczek mi ręce zmarzły:dry::baffled:

Współczuje :-(, ale u nas też nie jest fajnie ze spaniem Kacper praktycznie budzie sie co godzinę czasem co 2 godzinki. Na początku byłam zła padnięta i w ogóle bleee a teraz albo organizm przyzwyczaił się do nie spania abo nie wiem ....

Kobitki mam takie pytanko, która z Was karmi jeszcze tylko i wyłącznie cycuszkiem ??

Pusia je jeszcze karmię samym cycuchem :laugh2::laugh2::laugh2:

Zapomniała się pochwalić że po kąpieli i nakarmieniu Amandzia zasnęła i gdy została odłożona do łóżeczka spała w nim do 5.30 :laugh2::tak: ale to nie wszystko bo gdy dałam jej amciu to nie bardzo chciała zasnąć więc po godz. 6.00 odłożyłam ją do łóżeczka...głaskałam po główce i śpiewałam kołysankę nie za bardzo jej się to podobało.... trochę marudziła....ale w końcu zaczęła ziewać i zasnęła...:laugh2::tak:
Pierwszy raz usnęła nie na rękach ani nie przy cysiu tylko w swoim łóżeczko.....:-D:tak::-D

...ja:-):-):-):-)
lekarka kazala od rozpoczecia 6-tego miesiaca wprowadzac gluten wiec od dwoch dni daje zupke jarzynowa z kasza manna (1 sloiczek na 3 porcje:-D) ...a tak to sam cycus...:-):-):-)

My już po spacerku:-D a Amanda jeszcze drzemie :tak: pogoda już nie taka ładna jak w poniedziałek niestety....zimno ....nie wzięłam rękawiczek mi ręce zmarzły:dry::baffled:

Pusia je jeszcze karmię samym cycuchem :laugh2::laugh2::laugh2:

Zapomniała się pochwalić że po kąpieli i nakarmieniu Amandzia zasnęła i gdy została odłożona do łóżeczka spała w nim do 5.30 :laugh2::tak: ale to nie wszystko bo gdy dałam jej amciu to nie bardzo chciała zasnąć więc po godz. 6.00 odłożyłam ją do łóżeczka...głaskałam po główce i śpiewałam kołysankę nie za bardzo jej się to podobało.... trochę marudziła....ale w końcu zaczęła ziewać i zasnęła...:laugh2::tak:
Pierwszy raz usnęła nie na rękach ani nie przy cysiu tylko w swoim łóżeczko.....:-D:tak::-D

To już jesteśmy 3 cyckowe :-):tak:

reklama
zapomniałam się pochwalić, że mój Kacper od wczoraj wkłada sobie paluszki od nóżek do buzi jak to słodko wygląda :tak:
Pusia ale fajowo no i moja przedwczoraj wsadziła sobie syrę

tak tak koniecznie jak świeci słonko

Oto obiecane zdjecia oparcie nie jest materialowe tylko z ceraty wiec latwo i szybko sie je myje,mozna tez je latwo zdjac.
Tacka ma 4 regulowane odleglosci od siedziska tu jest maksymalnie przysunieta.

Ale super maluszek a siedzonko pierwsza klasa:tak:

My już po Ola ma jeszcze 2 tyg inne krople i była też bardzo miła pani pokazała inny sposób masażu kanalików i zobaczymy jak za 2 tyg. nie będzie poprawy to wtedy zabieg

Wisienka bardzo proszę
Asix biedna jesteś ale niedługo unormuje się to
Cyckowe mamy gratulacje wytrwałości:tak:

Do góry