reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

My już po Ola ma jeszcze 2 tyg inne krople i była też bardzo miła pani pokazała inny sposób masażu kanalików i zobaczymy jak za 2 tyg. nie będzie poprawy to wtedy zabieg

Cyckowe mamy gratulacje wytrwałości:tak:

Trzymam kciuki za Olenke, zeby ominal Was zabieg:tak::tak:

no i dzieki za gratulacje, ale ja uwilbiam karmic piersia.. to taka niepowtarzalna bliskosc i Oskarus tez to kocha, wiec jestesmy happy:-);-)

reklama
A ja czekam na Mateuszka bo pojechał z tatem na szczepienie ;-)

A pozatym sie wczoraj wkurzyłam.
Mąż miał leciec na chrzest bo mial byc chrzestnym u brata i przedwczoraj zabukowalismy bilety z Centralwings a wczoraj sie dowiadujemy,ze wszystkie loty na kwiecien sa odwołane :angry::angry::angry::angry:
Dodzwonic sie do nich nie da (jak pewnie dzwonią tysiące ludzi), na stronie internetowej nic nie pisze a i jeszcze sprzedają bilety na kwiecien :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Banda złodziei!!!
To takie polskie :sorry2::crazy::wściekła/y::angry::angry::angry:
260 euro poszło się je***:baffled:
I jeszcze trzeba kupic u innego przewoznika,a im czasu mniej tym bilety droższe.
Znalazłam za 350 euro :crazy:
Uggggggghhhhh:baffled:
Jak tam Mateuszek po szczepieniu?

Co do biletów to współczuję.....:no::no:
czy macie w samochodach przy oknie dziecka tak maty przeciw sloneczne ??
My jeszcze nie mamy :dry: ....
dzięki Mirka :tak: bo ogóle o tym nie pomyślałam.... :sorry2::zawstydzona/y: niedługo trza będzie zakupić:tak::-D
Oto obiecane zdjecia oparcie nie jest materialowe tylko z ceraty wiec latwo i szybko sie je myje,mozna tez je latwo zdjac.
Tacka ma 4 regulowane odleglosci od siedziska tu jest maksymalnie przysunieta.

sylwia_27 super foteczki:-)... synuś uroczy ;-):tak:
Fotelik też niczego sobie :laugh2:
super:tak::tak: ...ale coraz nas mniej:-:)-(

a dokiedy macie w planach karmic??
Ja mam zamiar do roku.:tak:..ale jak wyjdzie to się okaże:tak:.... w praniu:tak:
My już po Ola ma jeszcze 2 tyg inne krople i była też bardzo miła pani pokazała inny sposób masażu kanalików i zobaczymy jak za 2 tyg. nie będzie poprawy to wtedy zabieg

Beatko super ze zabieg został przesunięty:tak:
... mam nadziejęże przez te 2 tygodnie wszystko sie unormuje już nie będzie w ogóle konieczny:tak::tak:
Trzymam kciuki :-D:tak:;-)

Dzięki za gratulację :tak::laugh2:

Czesc dziewczyny
Ale wy pedzicie
Ja wyszlam z malymna spacer alepo pol godzinie przylecialam bo pada jak na zlosc wtedy kiedy wyszlam zaczelo padac a jak siedze w domu to nie pada.:crazy:

Nie chce zapeszac ale mojemu malemu schodzi z cialka ta wysypka a buziolek ma juz prawie zagojony i wychodzi na to ze przyczyna byl proszek ktory kupilam Jelp.
Dwa dni temu popralam wszystko w plynie do prania Dzidzius wczoraj przebralam malego na noc, natluscilam cialko i juz dzisiaj mial mniej podraznien, kurcze a ja wszystko wyeliminowalam, najpierw plyn do plukania, pozniej wszystkie obiadki i deserki, kaszke ryzowa i teraz zmienilam proszek i dopiero widze poprawe.
Wiec mysle ze to on byl winowajca ale smiesznie wychodzi na to ze po przeszlo miesiecznym praniu ciuszkow w tym proszku dopiero wyszlo.
Jak bede widziala ze wszystko jest ok to moze od jutra zaczne wprowadzac powoli od poczatku jedzonko bo biedny tak sie patrzy jak cos jemy:szok:

KARINA

Fajnie Beatko ze termin masz przesuniety mam nadzieje ze to pomoze i nie bedzie potrzeby.

Gratuluje cyckowe mamy fajnie ze karmicie piersia ale Wam zazdroszcze:tak:

KARINA

Pusia ale fajowo no i moja przedwczoraj wsadziła sobie syrę

tak tak koniecznie jak świeci słonko

Ale super maluszek a siedzonko pierwsza klasa:tak:

Wisienka bardzo proszę
Asix biedna jesteś ale niedługo unormuje się to

Dziękuję za gratulacje :zawstydzona/y:;-)

anulka1979 ja też chciała bym do roku tylko nie wiem czy dam rade tyle czasu na diecie bezbiałkowej (Kapselek ma skazę białkową :( ), no ale zobaczymy jak będzie

Sylwia Patryczek supcio:-) a w krzesełku wygląda extra:-)
Beatko oby sie obeszło bez zabiegu trzymamy kciuki;-)
Asix bidulko....będzie lepiej już niedługo:-)
KArnina u mnie cały dzień pogoda taka że masakra..nie wychodeze z domu bo za chwile wróce pewnie...ja chce wiosne prawdziwą...
to już niewiel cyckowych mamuś zostało:-) GRATULACJE:-)

kurcze kolejny dzień lenia mam.....
ehhh
mamcie mam pytanko czy wiecie czym sie rózni NAN2 od NAN 2 active:-)
wogóle to jestem wkur...bo czekam na kuriera już 2 dzień! oni sobie w kuleczki lecą! masakra!..

reklama
mam chwile i doladuje sie kawucha a niech tam mialam nie pic ale nie daje rady :(
tez myslalam ze sie juz przestawilam na to niespanie ale potem zaczely sie nerwobole i znowu chodze zmeczona i zla i w chacie mam bajzel-ahhh!!szkoda gadac
dziewczyny dzieki za wspolczucie:sorry2:

anineczka-wiesz,zageszczam mleko na noc kleikiem na 180 daje 3 miarki kleiku ale co z tego i tak maly wstaje po 3 godzinach glodny-wczoraj dalam mu 220+mleko+kleik to wyszlo ze 250ml i zjadl prawie wszysko:szok: no i obudzil sie standardowo po 3 godz. nie wiem co moge robic naprawde!!!
a tak wogle to nabralam sie ze jestes w ciazy - dopiero potem zajarzylam ze to byl prima aprilis:-D

wisienka-widze,ze nawet w Polandzie cie do neta ciągnie ;)

Do góry