reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Witam wszystkich:-)
Mojemu Patusiowi tez ten napletek nie schodzi poczytalam o tym i staram sie nie panikowac ale jezeli mu to nie przejdzie do roku czasu to zaczne cos z tym robic,chociaz mam nadzieje ze samo sie to unormuje.

Beatko oby z oczkami wszystko bylo ok.:tak:

Moj Patys tez by chcial siedziec wiec kupilismy mu siedzisko do karmienia i w nim siedzi prawie caly dzien dobrze,ze oparcie ma 3 konty nachylenia.

reklama
Witam wszystkich:-)
Mojemu Patusiowi tez ten napletek nie schodzi poczytalam o tym i staram sie nie panikowac ale jezeli mu to nie przejdzie do roku czasu to zaczne cos z tym robic,chociaz mam nadzieje ze samo sie to unormuje.

Beatko oby z oczkami wszystko bylo ok.:tak:

Moj Patys tez by chcial siedziec wiec kupilismy mu siedzisko do karmienia i w nim siedzi prawie caly dzien dobrze,ze oparcie ma 3 konty nachylenia.

a jakie siedzisko kupiliście??

czy macie w samochodach przy oknie dziecka tak maty przeciw sloneczne ??

Ja właśnie zamierzam to kupić, bo jak jedziemy to muszę zasłaniać Kapselkowi buziaka kocykiem i czasem mnie już ręka boli:-(. Tak wymyśliłam że na okienko to boczne przy nim kupimy taka ta roletę z Kubusiem Puchatkiem (Kacper uwielbia Kubusia:tak:) i dodatkowa dokupimy taka tą ruchoma matę co sie mocuje taka przyssawką żebym mogła ja mocować w zależności od potrzeby. Muszę się na allegro rozejrzeć bo coraz więcej słońca a moja rączka długo tego nie wytrzyma ;-)

Siedzisko firmy chicco zdjecie wkleje pozniej bo jeszcze nie robilam.A teraz zmykam bo mlody domaga sie uwagi i papu.

Oto obiecane zdjecia oparcie nie jest materialowe tylko z ceraty wiec latwo i szybko sie je myje,mozna tez je latwo zdjac.
Tacka ma 4 regulowane odleglosci od siedziska tu jest maksymalnie przysunieta.

reklama
Do góry