reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Aaaaaaaa i Elbra gratulacje dla maluszka!!!
Mój mały od wczoraj ładnie siedzi co prawda co jakis czas sie położy ale daje rade.
W huśtawce dobrze ze jest zapiety bo też mi siada.Śmiesznie to wyglada

reklama
A no i jeszcze jedno dziś mały spał do 8,30 rano od 20,00 wieczorem:-)
A tak codziennie to wstaje już ok 7,30:-D
ale jestem chwalipięta:sorry2:

Women dlatego pytam bo myślałam, że coś sie stało. Bo nam lekarka mówiła żeby do 1-szego rooczku nic nie robić.

Jeszcze raz bardzo dziekujemy za zyczonka:-):-):-)

Co do siusiakow naszych chlopakow - tzn. synkow:-p, to ja Oskarkowi delikatnie odciagam przy kapaniu i jest super, przy ostatniej wizycie pani doktor mowila, ze ladnie odchodzi, no i sama nam pokazywala jak to robic.

Larvuniu, trzymaj sie:-):-)

Zmykam juz do lozeczka:tak::tak:

Mam chwilkę więc zasiadam do Was...:-)
Amanda grzecznie śpi:-D ....trochę się bidulka zmęczyła :laugh2::-pbo przyjechał w odwiedziny jej chrzestny i bawili się na całego przez co nie było spania po godz.17 .....zaraz po kąpieli (godz.20.00)cysio i zasnęła w trymiga :-D;-):tak:

Witajcie :-)
Mój syn się nie dostał do przedszkola :wściekła/y:
mam w dupie to miasto :baffled: i ten system niesprawiedliwy.

Women mój Wiku miał ten problem, dostał skierowanie do chirurga, chirurg go obejrzał , położył na stół, on miał 14 miesięcy. Lekarz kazał go mocno przytrzymać i na żywca mu naciągnął skórkę, zdezynfekował to ładnie i jeszcze kilka dni kazał w rumianku siusiaka moczyć i odciągać. Super się zagoiło, bez żadnego skalpela, zachował się piękny napletek. Także mój synuś ma sprawny sprzęt :tak:;-) drżyjcie dziewuchy :-D
Misia nie płakał Wiktorek przy tym zabiegu?....bo brzmi strasznie....:szok::szok::szok:
....szkoda że nie wyszło Wam z przedszkolem :no:
Wróciliśmy z basenu było superrr. Kacperek pięknie uczestniczył w zajęciach, pierwszy raz miał dmuchane rękawki (podobały mu się). Na koniec Pani pokazała jak uczy się nurkowania i kacper zanurkował. Nie zachłysną sie ani nic wiadomo po wyjściu z pod wody był wystraszony i zaczął płakać ale szybko go przytuliłam i było oki. Pani powiedziała że reakcja i tak super. Teraz na każdych zajęciach będziemy robić jednego nurka, żeby Kapselek się przyzwyczaił.
Pusia super że Kacperkowi podoba się na basenie :tak:
My też sie może niedługo wybierzemy....:laugh2:;-)
kochane czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc :-D
jolie, aluska dziekuje ;-)

u mnie nic nowego. Praca- dom, praca-dom. Weekendow sie doczekac nie moge zawsze, bo malego mam w tedy na duzej. A tak jak wracam z pracy jest 16.00, zanim przyjade do domku z malym to ok 17.00. Pobawie sie z malym, "wymecze" z tesknoty Bąbelka i pada mi przed 19.00 wiec dlugo z nim nie jestem w tygodniu :-(. Ale jak pisalam pare dni temu, jego usmiech mi wynagradza wszystko a smieje sie non toper :tak::-D

Mysle ze odezwe sie dopiero w weekend, wiec 3majscie sie cieplutko i aby sloneczko Wam swiecilo BUZKA!!!
Larvuniu cały czas o Tobie myślimy i tęsknimy:tak: :-) Trzymaj się dzielnie!!!:-):tak:
Myśmy też Piotrusiowi nic nie kupowali:zawstydzona/y:

Szczerze to dla mnie te ceny to jakiś kosmos. Ja kupuję takie zwykłe krzesełko
80 zł. KRZESEŁKO+STOLIK+OGRANICZNIKI 6 KOLORÓW! (332549112) - Aukcje internetowe Allegro
szwagierka takie ma i jest super. Mały ma teraz 1,5 roczku i siedzi sobie teraz nisko na krzesełku i ma stoliczek z tego zrobiony.

Ja również tak jak Jolie nie lubię takich "zdziwianych" zabawek. Szczerze to tylko takie bajery robią dla rodziców żeby im się podoobało i uwage przyciągalo a nie patzry sie już czy to zdrowe czy nie.
Ale oczywiście to tylko takie moje zdanie.:sorry2:

Niezły bajer ale...Hmmm...za sam kibelek taka kasa. hmmm..ale to zależy kto co chce.
My kupimy raczej zwykły nocniczek;-)

Ahhh...no i najwaznieszje Piotruś dziś pierwszy raz przewrócił się z brzuszka na plecki:-). Ale tylko raz i nie powtórzył więcej już tego wyczynu:-(
Elbra my też Amandzie nic nie kupowaliśmy...:sorry2:
....krzesełko bardzo fajne:tak: i raczej za takim mam zamiar się rozglądać bo ceny pozostałych jak dla mnie są zbyt wygórowane...:dry::-(
.....co do nocniczków to moja była sąsiadka z Nałęczowa kupiła swojemu synkowi nocniczek w kształcie samochodzika z melodyjką i tak się biedny tej melodii wystraszył że za nic w świecie nie chciał na niego siąść:szok::szok::szok:
i na sam jego widok wpadał w histerię.....:no:
Dlatego ja zrezygnuję z takich bajerów i zainwestuję w klasyczny nocniczek:tak::laugh2::-p

.....Gratulaski dla Piotrusia za obrocik:laugh2::tak:
Mój mały od wczoraj ładnie siedzi co prawda co jakis czas sie położy ale daje rade.
Women super....gratulacje dla Dorianka....silny chłopak z nie go... :tak::-D

A no i jeszcze jedno dziś mały spał do 8,30 rano od 20,00 wieczorem:-)
A tak codziennie to wstaje już ok 7,30:-D
ale jestem chwalipięta:sorry2:
Elbra to jeszcze raz gratuluję:laugh2::laugh2: tym razem wyspanej nocki:laugh2::tak::-D

reklama
Aaaaaaaa i Elbra gratulacje dla maluszka!!!

Gratuluje Women moj tez juz od jaiegos czasu siedzi:-Dprzezylam szok jak wlozylam do do hustawki FP bo on nie tylko ze usiadl i siedzial prosto ale wychylil sie poza siedzisko bo chcial siegnac rybki ktore sa przy nozkach hustawki i tak sobie wisial wychylony:tak:ale balam sie tego mojego akrobaty i cofnelam jego ale oczywiscie oparty nie mogl byc. Juz mowie czasami do meza ze jego chyba jakimis tasmami przyczepie hahahaha

A ja wlasnie wstalam i robie sniadankob ciekawe jaka pogoda bedzie dzisiaj:tak:
Jak na razie u mnie jest bialo na dworzu i nic nie widac taka mgla.

Powiem Wam dziewczyny ze moja lekarka nic nie mowila o napletku tzn podczas kazdej wizyty sprawdza siusiaka ale nic nie mowi a ja nic jemu nie robie z nim nie wiem czy to dobrze czy nie?????

Ide kawusie robic to obowiazkowo i mam tyle prasowania ze szok u malego jak zmienilam proszek na plyn wyszly mi 3 duze pralki(bo wszystko popralam)i jeszcze pralka poscieli naszej i recznikow alesie namacham hahahah

Do góry