reklama
E
ELBRA
Gość
A no i jeszcze jedno dziś mały spał do 8,30 rano od 20,00 wieczorem:-)
A tak codziennie to wstaje już ok 7,30
ale jestem chwalipięta
Women dlatego pytam bo myślałam, że coś sie stało. Bo nam lekarka mówiła żeby do 1-szego rooczku nic nie robić.
ale jestem chwalipięta
Women dlatego pytam bo myślałam, że coś sie stało. Bo nam lekarka mówiła żeby do 1-szego rooczku nic nie robić.
E
ELBRA
Gość
Aaaaaaaa i Elbra gratulacje dla maluszka!!!
Mój mały od wczoraj ładnie siedzi co prawda co jakis czas sie położy ale daje rade.
W huśtawce dobrze ze jest zapiety bo też mi siada.Śmiesznie to wyglada
Wow..to nieźle szybko siedzi Gratuluję
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Jeszcze raz bardzo dziekujemy za zyczonka:-):-):-)
Co do siusiakow naszych chlopakow - tzn. synkow, to ja Oskarkowi delikatnie odciagam przy kapaniu i jest super, przy ostatniej wizycie pani doktor mowila, ze ladnie odchodzi, no i sama nam pokazywala jak to robic.
Larvuniu, trzymaj sie:-):-)
Zmykam juz do lozeczka
Co do siusiakow naszych chlopakow - tzn. synkow, to ja Oskarkowi delikatnie odciagam przy kapaniu i jest super, przy ostatniej wizycie pani doktor mowila, ze ladnie odchodzi, no i sama nam pokazywala jak to robic.
Larvuniu, trzymaj sie:-):-)
Zmykam juz do lozeczka
Mam chwilkę więc zasiadam do Was...:-)
Amanda grzecznie śpi ....trochę się bidulka zmęczyła bo przyjechał w odwiedziny jej chrzestny i bawili się na całego przez co nie było spania po godz.17 .....zaraz po kąpieli (godz.20.00)cysio i zasnęła w trymiga ;-)
Amanda grzecznie śpi ....trochę się bidulka zmęczyła bo przyjechał w odwiedziny jej chrzestny i bawili się na całego przez co nie było spania po godz.17 .....zaraz po kąpieli (godz.20.00)cysio i zasnęła w trymiga ;-)
Misia nie płakał Wiktorek przy tym zabiegu?....bo brzmi strasznie....Witajcie :-)
Mój syn się nie dostał do przedszkola
mam w dupie to miasto i ten system niesprawiedliwy.
Women mój Wiku miał ten problem, dostał skierowanie do chirurga, chirurg go obejrzał , położył na stół, on miał 14 miesięcy. Lekarz kazał go mocno przytrzymać i na żywca mu naciągnął skórkę, zdezynfekował to ładnie i jeszcze kilka dni kazał w rumianku siusiaka moczyć i odciągać. Super się zagoiło, bez żadnego skalpela, zachował się piękny napletek. Także mój synuś ma sprawny sprzęt ;-) drżyjcie dziewuchy
....szkoda że nie wyszło Wam z przedszkolem
Pusia super że Kacperkowi podoba się na basenieWróciliśmy z basenu było superrr. Kacperek pięknie uczestniczył w zajęciach, pierwszy raz miał dmuchane rękawki (podobały mu się). Na koniec Pani pokazała jak uczy się nurkowania i kacper zanurkował. Nie zachłysną sie ani nic wiadomo po wyjściu z pod wody był wystraszony i zaczął płakać ale szybko go przytuliłam i było oki. Pani powiedziała że reakcja i tak super. Teraz na każdych zajęciach będziemy robić jednego nurka, żeby Kapselek się przyzwyczaił.
My też sie może niedługo wybierzemy....;-)
Larvuniu cały czas o Tobie myślimy i tęsknimy :-) Trzymaj się dzielnie!!!:-)kochane czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc
jolie, aluska dziekuje ;-)
u mnie nic nowego. Praca- dom, praca-dom. Weekendow sie doczekac nie moge zawsze, bo malego mam w tedy na duzej. A tak jak wracam z pracy jest 16.00, zanim przyjade do domku z malym to ok 17.00. Pobawie sie z malym, "wymecze" z tesknoty Bąbelka i pada mi przed 19.00 wiec dlugo z nim nie jestem w tygodniu :-(. Ale jak pisalam pare dni temu, jego usmiech mi wynagradza wszystko a smieje sie non toper
Mysle ze odezwe sie dopiero w weekend, wiec 3majscie sie cieplutko i aby sloneczko Wam swiecilo BUZKA!!!
Elbra my też Amandzie nic nie kupowaliśmy...Myśmy też Piotrusiowi nic nie kupowali
Szczerze to dla mnie te ceny to jakiś kosmos. Ja kupuję takie zwykłe krzesełko
80 zł. KRZESEŁKO+STOLIK+OGRANICZNIKI 6 KOLORÓW! (332549112) - Aukcje internetowe Allegro
szwagierka takie ma i jest super. Mały ma teraz 1,5 roczku i siedzi sobie teraz nisko na krzesełku i ma stoliczek z tego zrobiony.
Ja również tak jak Jolie nie lubię takich "zdziwianych" zabawek. Szczerze to tylko takie bajery robią dla rodziców żeby im się podoobało i uwage przyciągalo a nie patzry sie już czy to zdrowe czy nie.
Ale oczywiście to tylko takie moje zdanie.
Niezły bajer ale...Hmmm...za sam kibelek taka kasa. hmmm..ale to zależy kto co chce.
My kupimy raczej zwykły nocniczek;-)
Ahhh...no i najwaznieszje Piotruś dziś pierwszy raz przewrócił się z brzuszka na plecki:-). Ale tylko raz i nie powtórzył więcej już tego wyczynu:-(
....krzesełko bardzo fajne i raczej za takim mam zamiar się rozglądać bo ceny pozostałych jak dla mnie są zbyt wygórowane...:-(
.....co do nocniczków to moja była sąsiadka z Nałęczowa kupiła swojemu synkowi nocniczek w kształcie samochodzika z melodyjką i tak się biedny tej melodii wystraszył że za nic w świecie nie chciał na niego siąść
i na sam jego widok wpadał w histerię.....
Dlatego ja zrezygnuję z takich bajerów i zainwestuję w klasyczny nocniczek
.....Gratulaski dla Piotrusia za obrocik
Women super....gratulacje dla Dorianka....silny chłopak z nie go...Mój mały od wczoraj ładnie siedzi co prawda co jakis czas sie położy ale daje rade.
Elbra to jeszcze raz gratuluję tym razem wyspanej nockiA no i jeszcze jedno dziś mały spał do 8,30 rano od 20,00 wieczorem:-)
ale jestem chwalipięta
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dzień dobry:-)
reklama
karina1980
Fanka BB :)
Aaaaaaaa i Elbra gratulacje dla maluszka!!!
Mój mały od wczoraj ładnie siedzi co prawda co jakis czas sie położy ale daje rade.
Gratuluje Women moj tez juz od jaiegos czasu siedziprzezylam szok jak wlozylam do do hustawki FP bo on nie tylko ze usiadl i siedzial prosto ale wychylil sie poza siedzisko bo chcial siegnac rybki ktore sa przy nozkach hustawki i tak sobie wisial wychylonyale balam sie tego mojego akrobaty i cofnelam jego ale oczywiscie oparty nie mogl byc. Juz mowie czasami do meza ze jego chyba jakimis tasmami przyczepie hahahaha
A ja wlasnie wstalam i robie sniadankob ciekawe jaka pogoda bedzie dzisiaj
Jak na razie u mnie jest bialo na dworzu i nic nie widac taka mgla.
Powiem Wam dziewczyny ze moja lekarka nic nie mowila o napletku tzn podczas kazdej wizyty sprawdza siusiaka ale nic nie mowi a ja nic jemu nie robie z nim nie wiem czy to dobrze czy nie?????
Ide kawusie robic to obowiazkowo i mam tyle prasowania ze szok u malego jak zmienilam proszek na plyn wyszly mi 3 duze pralki(bo wszystko popralam)i jeszcze pralka poscieli naszej i recznikow alesie namacham hahahah
Podziel się: