reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Cześć wieczorowo:-)

Dzięki laski za pocieszenie. W sumie to rację macie... 7 kg to sporo i niech sobie dziewczyna w swoim tempie rośnie. Nic na siłę. Ale badanie zrobię dla spokoju sumienia. Poza tym zmieniłam jej to mleko i doznałam taiego szoku, że jeszcze zęby z podłogi zbieram;-) Inga o 17 zjadła 80ml bebilonu a o 20:30 140ml zagęszczonego:szok: Tyle to ona w ciągu ostatnich dni nie zjadła:szok: Może po prostu jej ten NAN nie smakował (choć dla mnie bebilon śmierdzi jak stara ściera... ale skoro jej pasuje:baffled:)... Kurcze humor mi wrócił i znowu patrzę na wszystko optymistycznie;-):-)

Women, Wisienka, super, że Wasze maluchy nie mają tych kreczów. Wisienka, lada moment zaponisz, że David miał jakąś gulę. Wszystko będzie ok,

Teraz sobie czekam na męża. Ma być w nocy jakoś, choć znając życie dojedzie do domu nad ranem (żeby z psami nie musiał wychodzić;-);-)). Kurcze już się go doczekać nie mogę.

reklama
Wisienko,Women super że kręczu brak:-)
kurde no i usnęłam sobie na filmie ! dupa jasia...ja to zawsze usne jak cos oglądam:-) ehhh

ide małemu amciu robić i spać dalej:-)
ja pierdziu to już jest uzależnienie żeby na pół śpiąco tu wchodzic i czytać wszystkie posty:-)

Lilka Larvunia jutro do Ciebie jedzie:-):rofl2::laugh2::rofl2: a bardziej to leci:rofl2::laugh2:

bira..ja też myślę że waga córci jest OK
coś przesadził ten lekarz:sorry:
ale masz racje,zrób badania dla świętego spokoju
a co to za Bebilon/ zwykły czy Comfort?

Lilka...leje z Twojego posta:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
jesteś mistrzyni świata:-D:-D:-D

lilka ja bym chyba juz umarla z niepewnosci :-p

pusia a Ty mieszkasz w waw ze bylas na tym seansie z dzieciaczkami?
dzisiaj mnie kumpela na to wyciagala :-D

co do picia to moja dostaje wode, koperkowa albo taka ulatwiajaca trawienie hippa

wczoraj cos w nia wstapilo i odmowila wspolpracy cyckowej
jak tylko probowalam ja nakarmic to darla sie wnieboglosy jakby ja obdzierali ze skory
zobaczymy jak bedzie dalej :confused2:

ja dzisiaj obejrzalam fajny film na canal + a teraz slucham sobie amy winehouse i siedze tutaj :p

lilka spoko :laugh2::laugh2::laugh2:
sabina a Ty spac i to juz! :-D:-D:-D

...no ja malego tez wlasnie dokarmilam... skubany cycka niechcial puscic ;-):-D Ide zaraz lulac tez.... <zieeeeew>
do juterka kochane :*

sugar tez tak mialam z Marcelkiem... probowalam dac cyca a ten za butla sie rozgladal.. chcial jesc ale nie cycka. Bralam go w tedy na "glodnego". Zglodnial na maxa i w tedy bylo mu wsio ryba co dostaje byleby lecialo :-p:-)

...dobra mykam juz do wyrka :*

larvunia moze przetrzymam :laugh2:
ale ja mam mientkie serce
jak ona sie zaczyna wydzierac to swiety by skapitulowal ;-)

ach i bardzi dziekujemy za zyczonka
od dzisiaj moja mala nie jest juz noworodkiem tylko dumnym niemowlakiem;-)

reklama
dzieki dziewczyny za mile slowa :tak:

moj mial przed chwila ostry atak bolu brzucha, darl sie w nieboglosy, widac ze strasznie cierpial, ze az mu podalam calpol - plyn przeciw bolowy, dopiero za 3 razem udalo mi sie go zapodac - pipetka po infacolu, bo wczesniejsze dawki to wypluwal, nie chcial polknac, i nawet szybko podzialalo bo 5 min i przestal plakac :-)
moj dzisiejszy obiad - canneloni mu nie posluzyl :-(

co to za film lejdis, polskiej prod czy co, bo tu nic o nim nie slyszalam

aaa i musze sie pochwaluc, ja juz dzis dostalam prezent, kartke i kwiaty na walentynki - 12 wspanialych czerwonych roz :-):-):-)

dobranoc
pusia, women, sabina, bira, lilka, pati, jolie, aluska, elbra, asix, anineeczka, anulka, kunda, larvunia, kathe i inne o ktorych zapomnialam
:-p:-)

Do góry