reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

... <zieeeeew> .... ide sie jeszcze polozyc kochane... noc mialam ciezka, bo doslownie co 40min-godzine wstawalam w nocy, nie wiem dlaczego :dry: Zasnac mi bylo ciezko, to kota za oknem slyszalam placzacego... (szkoda maluszka, strasznie mialczal) to deszcz mi przeszkadzal za oknem... a teraz zjadlam sniadanko niestety bez kawusi i obudzic sie nei moge. Ehm... ide do lozeczka :*

reklama
larvunia-musialam zmienic-juz nie moglam na siebie patrzec:tak:
a ty jak samopoczucie dzisiaj???

Bo u mnie cisza....oprocz nieprzespanych nocy i tak naprezonym brzuchu,ze skora zaczyna mi pekac nad pepkiem:-(

ja ma juz tak standardowe noce ze mi sie smiac chce
ide spac okolo 11 , czytam troche i zasypiam jak niemowle
miedzy 3.30 a 4.30 budze sie na siku potem nie moge zasnac przez godzine moze poltorej
maly tez jest obudzony ,
zasypiam znowu i budzi mnie budzik o 7.00 zeby zrobic sniadanie mezowi

kazda noc taka sama , moze dlatego ze znalazlam dla sibie wygodna pozycje :-)( poduszka bannan i 2 poduszki normalne :zawstydzona/y:)

asix..śliczny avatarek:tak:;-)
larvunia..witaj Kochana:-)

u nas dzisiaj okropna pogoda
nie wynurzam się z chaty,
zadzwoniłam do mamy zeby mi młodego ze szkoły odebrała
do Marcelka katar się przyplątał
no i mamy problem z dojarkami:rofl2:
mlekojad wypija tyle ze mleczarnia strajkuje i dokarmiamy głodomorka Bebiko Omneo:baffled:
dzisiaj będzie u nas lekarz zobaczymy co zaradzi na oczko i katarek:confused::-D
zmykam ogarnąć chate bo pewnie zaraz będzie..........

Dzien dobry mamuski :-)

Ja dzis nawet z rana (jak dla mnie) sie melduje a to tylko dlatego ze musialam isc sie zarejestrowac do lekarza, ide na 11 w sprawie tego uczulenia na brzuchu i piersiach, mam nadzieje ze to nic powaznego:sorry2:
ja jak co rano pije herbatke malinowa ( z lisci malin nie moge znalezc) chociaz wy to juz dawno po kawusi.

To milego dnia zycze :happy:

Asix jesli chodzi o przelewy to nie wiem, sama nigdy nie wysylalam ale wiem ze to raczej sporo kosztuje. Wykombinowalam ze moja siostra wplaci na wiadome konto pieniazki w Polsce, a ja jej po prostu przekaze pieniazki przez moja mame jak bedzie u mnie.

Dziewczyny cycuchy mnie bolaaaaa. Tak cholernie pieka mnie sutki ze wytrzymac nie moge, jesli to przedsmak laktacji to ja sie nie moge doczekac!! :no::no:

Asix poczytaj sobie nahttp://www.pkobp.co.uk/ na temat przelewow jesli chcesz przelac kase na konto bankowe w polsce, podobno jest to dobre rozwizanie, bo tak z angielskiego konta na polskie z przelew to zaplacisz kupe kasy, ok 20 funciakow!!!
Ja zawsze uzywalam Western Union a wlasciwie to moj men mi wyslylal jak ja bylam w Polsce :-p i rowniez polecam !

reklama
mam pytanko, w jaki sposob dokarmiasz maluszka mleczkiem? dajesz mu butelke czy z ze strzykawki/lyzeczki (gdzies czytalam ze tak sie powinno) czy jeszcze jakos inaczej
podajesz mu sztuczne mleczko ???
karmię butelką ,mały wypija 90ml o 11tej
i 120ml po kąpaniu,czyli ok.20tej:tak:;-)

Do góry