reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
szalona! hehehehehehehe.... :-):-D:-D:-D sie nasmialam, az mezus dziwnie na mnie spojrzal ze do komputerka sie smieje :-D:-D:-D

GRATULUJE kolejnej rozdwojonej Sylwii27 !!!

faktycznie sie sypiemy juz.... a ja nic :confused2:

Sylwia gratuluję świeżo narodzonego Patryka
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
5z13.jpg

gratulacje sabinka!!!! gratuluje i zazdroszcze! mam nadzieje ze mi tez tak pojdzie szybciutko!!!!

ja dzisiaj pojechalam do szpitala na ktg ale byl jakis sajgon porodowy! wszystkie na hura chyba rodza
polozna sie smiala ze jak nie ma nikogo to faktycznie zero porodow a jak rodza to wszystkie na raz!
na izbie przyjec to samo
wiec sobie darowalam
moze jutro pojade jak zadzwonie do poloznej i powie ze jest luzniej

super takie male dzidziolki ( poogladalam sobie na oddziale) juz bym chciala miec swojego :-p

Sabina, Sylwia gratuluje serdecznie i jednocześnie zazdroszczę, że macie już dzieciaczki przy sobie i poród za sobą.

Dziewczyny nie ma żartów dziś rodzę!!! Mam skurcze co 12 minut i są b.bolesne.Nie ma co biorę zzo.Postrama się poczekać do skurczów co 5 minut i jadę do szpitala, ale nie wiem czy wytrzymam. :sorry::no::eek:

reklama
Do góry