reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
gratulacje sabinka!!!! gratuluje i zazdroszcze! mam nadzieje ze mi tez tak pojdzie szybciutko!!!!
ja dzisiaj pojechalam do szpitala na ktg ale byl jakis sajgon porodowy! wszystkie na hura chyba rodza
polozna sie smiala ze jak nie ma nikogo to faktycznie zero porodow a jak rodza to wszystkie na raz!
na izbie przyjec to samo
wiec sobie darowalam
moze jutro pojade jak zadzwonie do poloznej i powie ze jest luzniej
super takie male dzidziolki ( poogladalam sobie na oddziale) juz bym chciala miec swojego
ja dzisiaj pojechalam do szpitala na ktg ale byl jakis sajgon porodowy! wszystkie na hura chyba rodza
polozna sie smiala ze jak nie ma nikogo to faktycznie zero porodow a jak rodza to wszystkie na raz!
na izbie przyjec to samo
wiec sobie darowalam
moze jutro pojade jak zadzwonie do poloznej i powie ze jest luzniej
super takie male dzidziolki ( poogladalam sobie na oddziale) juz bym chciala miec swojego
malinois
Fanka BB :)
Sabina, Sylwia gratuluje serdecznie i jednocześnie zazdroszczę, że macie już dzieciaczki przy sobie i poród za sobą.
Dziewczyny nie ma żartów dziś rodzę!!! Mam skurcze co 12 minut i są b.bolesne.Nie ma co biorę zzo.Postrama się poczekać do skurczów co 5 minut i jadę do szpitala, ale nie wiem czy wytrzymam.
Dziewczyny nie ma żartów dziś rodzę!!! Mam skurcze co 12 minut i są b.bolesne.Nie ma co biorę zzo.Postrama się poczekać do skurczów co 5 minut i jadę do szpitala, ale nie wiem czy wytrzymam.
Ło matko Malinois trzymam kciuki!!! Bądź dzielna i wracaj szybciutko z maleństwem!!!
reklama
E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: