reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
Dzień dobry.

Malinos witaj po przerwie.

Padi witaj, ja mam wrażenie, że już gdzieś coś pisałaś u nas.

My już dawno na nogach. Właśnie popijam kawkę. Rano byliśmy z mężem na USG pooglądać naszego synka. Ponoć jest mały jak na swój wiek, ale co tam, ważne że zdrowy :tak: podczas badania brykał i pani doktor miała małe problemy z pomiarami ;-) No i nie bardzo chciał nam pokazać swoją buźkę, ale potwierdziło się, że facet, także czekamy na Tymka.

Pati ogromne gratulacje:-)
Marcelku witaj:-)

Witaj Padi:-)

MOPS wypłaca jedynie ten tysiąc jeśli dochód na osobę w rodzinie nie przekracza 504zł, a becikowe UM jako jednorazowy dodatek do zasiłku rodzinnego:tak::tak::tak:+ u nas w Bydgoszczy dodatkowy 1000 dla kazdej bydgoszczanki

To ja w takim razie łapię siuę tylko na to becikowe z UM.

Dobry wieczór
A więc PO zwyciężyło!Cieszycie sie?

Jak najbardziej. Mam nadzieję, ze wreszcie w naszym pięknym kraju zacznie się normalnie dziać. Ale nie zazdroszczę Tuskowi, bo będzie miał desperata i jego braciszka w opozycji, więc łatwo mu nie będzie...

kobietki.... ale mialam meczarnie :sorry: Probowalam cipke ogolic na zero i kurna chyba sie pozacinalam.... mezus powiedzial ze mam sie nie przemeczac i nie goli ze mnie ogola w szpitalu, ale ja dla siebie chcialam tez dla wlasnej chigieny. Mezus pomoc niechcial i sie meczylam.... powiedzcie golicie?

Ja jakoś daję radę. Dokąd mogę jadę depilatorem a resztę maszynką. Na razie radzę sobie sama, bo męża brak do niedzieli, ale jakoś mi idzie.

Wczoraj byłam u gina. Mała się przekręciła i prawdopodobnie czeka mnie cc. Podłamałam się lekko... Do tego nie podoba mu się łożysko i mam rozwarcie na 2 cm. Do tego ze względu na coraz większą ilość i jakoś żylaków, stwierdził, ze nie ma sensu dłużej przeciągać tej ciąży i 31 to dobry moment na narodziny Ingusi. Młoda jest strasznie mała waży tylko 2600, ale mam nadzieję, ze to jednak nie będzie taki szczypiorek ;-)Także jeszcze tylko tydzień... Kurcze zaczynam się bać...

Witam laseczki,

opis porodu wstawilam w odpowiednim wątku :-)

Wielkie gratulacje dla Pati i jej Marcelka! Witaj na świecie maluszku!
image001.gif

Trochę o Igorze:

Igi jest przekochany, bardzo potrzebuje bliskości i czułości, spi przy moim boku, albo w takiej chuście na niemowląt - zajebista sprawa. Przy wypisie zaczęła mu się żółtaczka, ale fizjologiczna.
Piersi mi urosły tej nocy tak, że nie mam w co je wsadzić, wszystkie staniki za małe... :-( brzuch bardzo obolały, szwy ciągną, ale przy zmianie opatrunku powiedzieli mi że ładnie się goi.

Wiktor jest cudownym starszym bratem. Zero zazdrości, jeszcze nie potrafi wyhamować z siłą przy dotykaniu Igora, ale widać że jest pozytywnie nastawiony, staramy się mu poświęcać dużo czasu i angażować w opiekę i zabiegi pielęgnacyjne przy malutkim. Jest dobrze a nawet bardzo dobrze.
W galerii wstawiam filmik ;-)

Chciałam się jeszcze pochwalić że spełniłam swój obywatelski obowiązek i poszłam zagłosować w szpitalu i nie powiem żeby mnie zmartwił wynik wyborów. PO PTAKACH!!! Ha! A Jareczka to bym chętnie wypraskała po mordzie za slowa o przyjaciołach Piotrowskiego... a niech tę kaczkę gęś kopnie :crazy:

na razie dużo wypoczywam i za wiele nie mogę siedzieć przy kompie, bo brzuch boli i kręgosłup mi pęka, ale postaram się nadrobić i uzupełnić naszą listę :sorry:

Pozdrawiam wszystkie listopadóweczki!
Tęsknię za Wami!
:tak:

reklama
Do góry