Hello! :-)
Moja sister przysłała mi smsa o tym ze snilo jej się że Wiktor wszystkich bił po buzi, ja jej na to że blisko z tym snem bo Wiku ma teraz etap gryzienia do krwi...
Wczoraj ugryzł Kube 4 razy, dzisiaj 1. Mi się udało uniknąć bliskiego spotkania bo ja go nie noszę, nie pozwalam się przytulać do brzuszka bo mi po prostu niewygodnie...
Ale najdziwniejsze ze Wiku nie robi tego w złości tylko w zabawie. Traktuje ciało ojca jak gryzak
fakt - ślini się na potęgę no ale żeby tak mocno gryzł ?
eh...
Ja dzisiaj z nerwami lepiej, może dlatego że Kuba go ode mnie separuje i młodemu wciąż wymysla jakieś rozrywki... no ale zobaczymy jak się ten dzień skończy. Na razie mały potwór śpi.
A poza tym nie wiem co mam robic z wynikami moczu...:-( Mialam cos nie tak ostatnio (leukocyty byly w moczu) a przy tym stan zapalny... no i po usg nerek wyszedl kamyczek:-( ...gienkolog kazala brac mi urosept przez 10 dni i powtorzyc mocz... dzis pojechalismy kupic kolejne opakowanie uroseptu i pan aptekarz sie zainteresowal i bardzo odradzal urosept... niby ziolowe tabletki, ale nikt nigdy ich nie badal pod katem wplywu na plod... i powiedzial, ze on by ich nie bral... ze lepszy furagin... ach... no i poki co odstawilam... bralam przez 5 dni... jutro chyba powtorze mocz... i zobaczymy...
furagin ma raczej silniejsze działanie na płód niż ziołowy urospet. Wszyscy ginekolodzy polecają swoim pacjentkom właśnie urosept. Nie przerywaj uroseptu, bez sensu.
Leukocytouria - czyli leukocyty w moczu:
pojawianie się więcej niż 5 leukocytów w polu widzenia; nadmierne wydalanie leukocytów może być skutkiem nowotworów, zapaleń lub kamicy;
jeśli są bakterie to zrób posiew moczu i będzie wiadomo czy to przez bakterie czy kamyczek masz te leukocyty podwyższone. Jak to tam wygląda na wynkiach tego moczu? Ile tych leukocytów jest? A są bakterie? Jak są leukocyty a nie ma bakterii to na bank jest ten kamyczek i tyle.
Jolie ja też po AWFie ale po fizjoterapii ;-)
Women no to fajnie że wszystko oki, ja też mam no-spe łykać ale nie forte tylko tą zwykłą...
Ciekawe co tam u
Kajuni na wizycie! Trzymam kciuki!
Sylwia pisz co u lekarza!
Ja uciekam do kuchni!
mam zamiar dzisiaj zrobic cycki z kury z serem żółtym i ciasto sliwkowe