reklama
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Lilka dawaj linki, albo fotki co kupilas
A co do wielkosci maluszka to... jakos nie chce mi sie wierzyc, we wtorek bylo niby ok. 1600g, a teraz ponad 2100g?? ...pewnie zalezy na czym lekarka sie opiera - dlugosc, obwod glowki, czy klatki piersiowej, ja mysle ze trzeba z tego wyciagnac srednia, moze ma k. 1850g... hmmm, no do tej pory trzymal sie idealnie swojej wielkosci - ewentualnie 2-3 dni wyprzedzal, a teraz w sumie poszedl do przodu z terminem porodu o 19 dni... hmmm zobaczymy, niech rosnie zdrowo ja poki co przytylam k. 6,5 kg
A co do wielkosci maluszka to... jakos nie chce mi sie wierzyc, we wtorek bylo niby ok. 1600g, a teraz ponad 2100g?? ...pewnie zalezy na czym lekarka sie opiera - dlugosc, obwod glowki, czy klatki piersiowej, ja mysle ze trzeba z tego wyciagnac srednia, moze ma k. 1850g... hmmm, no do tej pory trzymal sie idealnie swojej wielkosci - ewentualnie 2-3 dni wyprzedzal, a teraz w sumie poszedl do przodu z terminem porodu o 19 dni... hmmm zobaczymy, niech rosnie zdrowo ja poki co przytylam k. 6,5 kg
mirka
ten proszek to filetti, taka rozowa torebka z chlopcem.
Women
moze sprobuj pochodzic , po lumpeksach jak masz czas. Napewno znajdziesz duzo fajnych ciuszkow i nie tak drogo jak na allegro. Ja jak jestem w polsce to zawsze cos upoluje, tu niby sa second hand dla dzieci, ale ceny porownywalne ubran jak w H&M, wiec do dupy. Ale za to sporo tanich zabawek kupilam tam
Jagoda
z psem tez przerabane, wiem, bo jak mielismy kota to dawalismy mu pelnowartosciowa karme a sasiedzi go dokarmiali whiskasem A to oczywiscie same piora i pazury w dodatku z jakims uzalezniajacym srodkiem. Pozniej kocur nie chcial nic innego jesc tylko ten syf
ten proszek to filetti, taka rozowa torebka z chlopcem.
Women
moze sprobuj pochodzic , po lumpeksach jak masz czas. Napewno znajdziesz duzo fajnych ciuszkow i nie tak drogo jak na allegro. Ja jak jestem w polsce to zawsze cos upoluje, tu niby sa second hand dla dzieci, ale ceny porownywalne ubran jak w H&M, wiec do dupy. Ale za to sporo tanich zabawek kupilam tam
Jagoda
z psem tez przerabane, wiem, bo jak mielismy kota to dawalismy mu pelnowartosciowa karme a sasiedzi go dokarmiali whiskasem A to oczywiscie same piora i pazury w dodatku z jakims uzalezniajacym srodkiem. Pozniej kocur nie chcial nic innego jesc tylko ten syf
Jagoda_JJ
mamusia Blaneczki
Ladina dokładnie ten mały zdrajca teraz tylko czeka na mięsko od sąsiadów, a zupełnie nie chce jeść suchej karmy
Te lumpeksy to świetny pomysł, też kilka rzeczy tam kupiłam. A jak będę miala więcej czasu to znowu sie wybiorę
Mirka rewelacyjna jest ta karuzela, bardzo mi sie podoba!
Te lumpeksy to świetny pomysł, też kilka rzeczy tam kupiłam. A jak będę miala więcej czasu to znowu sie wybiorę
Mirka rewelacyjna jest ta karuzela, bardzo mi sie podoba!
Lilka
Fanka BB :)
z tymi lumpeksami to zawsze zazdrosciłam
ile ja sie nachodziłam po lumpkach u mnie
w koncu otworzyli lumpka duzego z naprawde fajnymi w miare ubraniami (niestety dla dzieci zas mieli nie ciekawe) to ceny... w sklepie szło dostac za tyle
a kolezanka z innego miasta takie cudenka za grosze kupowała ze mnie az szczykało....ale ona z duzego miasta to mzoe dlatego??
prawda jest ze od czasu do czasu i ja cos fajnego wyczaiłam
ile ja sie nachodziłam po lumpkach u mnie
w koncu otworzyli lumpka duzego z naprawde fajnymi w miare ubraniami (niestety dla dzieci zas mieli nie ciekawe) to ceny... w sklepie szło dostac za tyle
a kolezanka z innego miasta takie cudenka za grosze kupowała ze mnie az szczykało....ale ona z duzego miasta to mzoe dlatego??
prawda jest ze od czasu do czasu i ja cos fajnego wyczaiłam
Hello laseczki!
Byłam dzisiaj na usg 3d. W zasadzie wszystkie pomiary zbliżone do tych poniedziałkowych, dzidziuś dalej leży w poprzek mamusinego brzuszka, nie widać żadnej przyczyny dla której się tak ułożył. Taka pozycja jest niezwykle rzadka i w zasadzie występuje u kobiet, które już rodziły kilka razy i mają bardzo rozciągnięte powłoki brzuszne. Nic to, na razie wszystko jest w porządku. Wrzucę fotorelację do galerii
idę jeść obiad!
Byłam dzisiaj na usg 3d. W zasadzie wszystkie pomiary zbliżone do tych poniedziałkowych, dzidziuś dalej leży w poprzek mamusinego brzuszka, nie widać żadnej przyczyny dla której się tak ułożył. Taka pozycja jest niezwykle rzadka i w zasadzie występuje u kobiet, które już rodziły kilka razy i mają bardzo rozciągnięte powłoki brzuszne. Nic to, na razie wszystko jest w porządku. Wrzucę fotorelację do galerii
idę jeść obiad!
Lilka
Fanka BB :)
czesc Misiu
wszystkie piszecie o tym usg 3d...teraz i ja nie długo bede je miala
ciesze sie strasznie
dziewczyny,nogi mi spuchły jakis czas temu,i ta opuchlizna mnie boli :-(
z Milenka tez mialam,ale nie bolały mnie te obrzeki
a boli jakby sie siniaka dotykało...
tez macie takie cos???
wogole maluch napiera mi w doł...ze az nei przyjemne to jest....
Boze mam nadzieje ze to nic nie oznacza bo ja chce leciec do PL :--(
wszystkie piszecie o tym usg 3d...teraz i ja nie długo bede je miala
ciesze sie strasznie
dziewczyny,nogi mi spuchły jakis czas temu,i ta opuchlizna mnie boli :-(
z Milenka tez mialam,ale nie bolały mnie te obrzeki
a boli jakby sie siniaka dotykało...
tez macie takie cos???
wogole maluch napiera mi w doł...ze az nei przyjemne to jest....
Boze mam nadzieje ze to nic nie oznacza bo ja chce leciec do PL :--(
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Lilka super zakupy
Mirka... karuzela rewelacja...
Mirka... karuzela rewelacja...
kobitki powiedzice mi a raczej doradzcie... co ja moge wymyslec za niespodzianke dla mezulka tanim kosztem? Mamy 1 rocznice slubu w niedziele i nic mi nie przychodzi do glowy. Wczoraj sie spytalam mojego lubego na co ma ochote a ten, ze nie mamy pieniazkow :-( No przykro mi sie zrobilo, ze on nic nie chce robic... postanowilam ze to ja zrobie mu niespiodzianke. Wiec hellp czekam na propozycje bo ja nie mam pojecia co tu zrobic....
reklama
Podziel się: