reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Mirka przekonałas mnie do karuzeli
jesli miski sa na rzep to super bo Mila miała nie na rzepy i jak pociagneła miska to złamała karuzele

reklama
Lilka dawaj linki, albo fotki co kupilas:tak::tak::tak:

A co do wielkosci maluszka to... jakos nie chce mi sie wierzyc, we wtorek bylo niby ok. 1600g, a teraz ponad 2100g??:szok::szok: ...pewnie zalezy na czym lekarka sie opiera - dlugosc, obwod glowki, czy klatki piersiowej, ja mysle ze trzeba z tego wyciagnac srednia, moze ma k. 1850g... hmmm, no do tej pory trzymal sie idealnie swojej wielkosci - ewentualnie 2-3 dni wyprzedzal, a teraz w sumie poszedl do przodu z terminem porodu o 19 dni... hmmm:-D:-D:-D zobaczymy, niech rosnie zdrowo:-D ja poki co przytylam k. 6,5 kg

mirka
ten proszek to filetti, taka rozowa torebka z chlopcem.

Women
moze sprobuj pochodzic , po lumpeksach jak masz czas. Napewno znajdziesz duzo fajnych ciuszkow:tak: i nie tak drogo jak na allegro. Ja jak jestem w polsce to zawsze cos upoluje, tu niby sa second hand dla dzieci, ale ceny porownywalne ubran jak w H&M, wiec do dupy. Ale za to sporo tanich zabawek kupilam tam:tak:

Jagoda
z psem tez przerabane, wiem, bo jak mielismy kota to dawalismy mu pelnowartosciowa karme a sasiedzi go dokarmiali whiskasem:wściekła/y: A to oczywiscie same piora i pazury w dodatku z jakims uzalezniajacym srodkiem. Pozniej kocur nie chcial nic innego jesc tylko ten syf:wściekła/y:

Ladina dokładnie ten mały zdrajca:-D teraz tylko czeka na mięsko od sąsiadów, a zupełnie nie chce jeść suchej karmy:wściekła/y:

Te lumpeksy to świetny pomysł, też kilka rzeczy tam kupiłam. A jak będę miala więcej czasu to znowu sie wybiorę:tak:

Mirka rewelacyjna jest ta karuzela, bardzo mi sie podoba!

z tymi lumpeksami to zawsze zazdrosciłam
ile ja sie nachodziłam po lumpkach u mnie
w koncu otworzyli lumpka duzego z naprawde fajnymi w miare ubraniami (niestety dla dzieci zas mieli nie ciekawe) to ceny...:szok: w sklepie szło dostac za tyle
a kolezanka z innego miasta takie cudenka za grosze kupowała ze mnie az szczykało....ale ona z duzego miasta to mzoe dlatego??
prawda jest ze od czasu do czasu i ja cos fajnego wyczaiłam :)

Hello laseczki!

Byłam dzisiaj na usg 3d. W zasadzie wszystkie pomiary zbliżone do tych poniedziałkowych, dzidziuś dalej leży w poprzek mamusinego brzuszka, nie widać żadnej przyczyny dla której się tak ułożył. Taka pozycja jest niezwykle rzadka i w zasadzie występuje u kobiet, które już rodziły kilka razy i mają bardzo rozciągnięte powłoki brzuszne. Nic to, na razie wszystko jest w porządku. Wrzucę fotorelację do galerii :happy2:

idę jeść obiad!:-p:-p:-p

czesc Misiu

wszystkie piszecie o tym usg 3d...teraz i ja nie długo bede je miala
ciesze sie strasznie

dziewczyny,nogi mi spuchły jakis czas temu,i ta opuchlizna mnie boli :-(
z Milenka tez mialam,ale nie bolały mnie te obrzeki
a boli jakby sie siniaka dotykało...
tez macie takie cos???

wogole maluch napiera mi w doł...ze az nei przyjemne to jest....
Boze mam nadzieje ze to nic nie oznacza bo ja chce leciec do PL :-:)-(

kobitki powiedzice mi a raczej doradzcie... co ja moge wymyslec za niespodzianke dla mezulka tanim kosztem? Mamy 1 rocznice slubu w niedziele i nic mi nie przychodzi do glowy. Wczoraj sie spytalam mojego lubego na co ma ochote a ten, ze nie mamy pieniazkow :-( No przykro mi sie zrobilo, ze on nic nie chce robic... postanowilam ze to ja zrobie mu niespiodzianke. Wiec hellp :happy2: czekam na propozycje bo ja nie mam pojecia co tu zrobic....

reklama
Lilka super ciuszki...a wiec zimę masz z głowy
Ladina własnie sie wybieram poszpreac troche w lumpikach wiem ze sporo fajnych ciuchów tam wybiore,ide cosik zjesc
]Misia witaj super ze wszystko gra.

Do góry