reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Kajunia
no i kolejne lobuziaki na watku:szok:
Super, ze wszystko w porzadku, az mnie teraz korci sprawdzic plec moich brzdacow;-)
Kupilas juz wozeczek?

Ladina faktycznie u Nas na listopadzie sami chłopacy :-D
ja przeczuwałam, że to parka to właśnie Ines :* przeczuwała że to chopaki :-D
a co do wózka dzisiaj nie jechaam do Gdyni, bo strasznie leje :wściekła/y: aż strach było wysiąść z auta :sorry:

reklama
Kajunia
czyli jednak sie roznia troche wielkoscia?
A jak sa ulozone obok siebie czy pietrowo?

Ladina u bliźniaków jest to rzecz normalna, że jeden maluch jest ciut większy :tak:
wzrostu lekarz nie mierzył, bo jak powiedział, że nie da już rady :no: ale wagowo jak na bliźniaki nie różnią się zbytnio :-) najważniejsze, że są zdrowe :tak:
a ułożone są piętrowo :-D

Kajunia
to masz duze szanse na porod naturalny, jak ten pierwszy jest glowkowo ulozony, chociaz to sie pewnie jeszcze moze pare razy zmienic;-)

Kajunia
to masz duze szanse na porod naturalny, jak ten pierwszy jest glowkowo ulozony, chociaz to sie pewnie jeszcze moze pare razy zmienic;-)

Ladina no właśnie ... położna też wspomniała coś, że mam ładnie rozmieszczoną i dużą miednicę i fajnie będzie mi się rodzić :tak: także czekam na ten WIELKI dzień :-) oby nie za szybko :shocked2:

Kajuniu, super ze wszystko super:-):-) czytałam, ze masz 20 minutowy filmik z USG 4D... i tak sie zastanawiam, czemu jak ja bylam k.12 t.c. tez na 4 D moja pani ginekolog dala mi plytke DVD ale nagrane sa tam tylko fotki... :-:)-:)-(
nic jak teraz bede - 3 lipca - to zapytam, czy to USG 4D moze mi nagrac cale i fotki i przede wszystkim filmik:-):-) ...hmmm, przeciez taki filmik to super sprawa... normalni bym ogladala codziennie...:-D:-D:-D:-D

MOj maluszek coraz czesciej pokazuje, ze jest...:-) uwielbiam jego ruchy:-):-):-):-)

dobrej nocki, ja tradycyjnie juz uciekam do babci...

anulka u mnie 4D polega tez na zdjeciach na CD oraz 18-20 min filmikiem... a kosztuje 180zl :))))) ide na te USG 14 lipca i sie doczekac niemoge :-D:-D:-D

Witam sie.
Kajuniu gratuluje chlopcow.:tak::tak:
To ile mamy siusiaczkow juz?
I gdzie sa te dziolchy ? A ponoc gadaja,ze kobiet jest 3 razy wiecej niz facetow :dry:
Napewno nie na listopadowkach :laugh2:

Aniulka ja tez bede miala usg4d z filmikiem :tak:

hejka..ja tylko tak na chwilke wpadam do was...'

FUCZAKU...nasz kochany Ty chyba o nas grudnioweczkach juz zapomnialas..wpadnij do nas na forum troszke no i pochwal nam sie wszyskim Nowa fasolka..:-):-) wszyctkie mamcie na Ciebie czekaja i zastanawiaja sie co sie z Toba dzialo i dzieje a Tu taka niespodzianka...buziaczki dla Kacperka to juz duzy maly mezczyzna ...czekamy na wiesci na -

ostatnio nawet Pamciaw przyszla po dlugiej nieobecnosci do nas pochwalic sie nowa fasolka

buziaczki dla wszystkich Listopadowek :D i dla ich maluszkow

reklama
Kajuniu
Gratuluje chlopaczkow!!!Widze ze imiona juz wybrane;-):tak:Ja sie juz doczekac nie moge kiedy poznam plec a do 17.07 jeszcze tyle czasu!
Ulozeni pietrowo?To mi przypomnialas bo nie napisalam ze na ostatnim USG moje kruszynki byly obok siebie.I jeszcze jedna roznica,u nas sa dwa lozyska.
Ladina
Pierwsze cc bylo po kilku konsultacjach z ginem.Zaraz po mialam robione badanie w przypadku nastepnej ciazy,czy bede mogla naturalnie urodzic czy tez przez cc.Wyszlo przez cc .

Wlasnie!Jak to u nas jest?Bedzie jakas dziewczynka czy same chlopaki na lisopadowej?

Do góry