reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Witajcie kochane:-D

Melduje sie chociaz na chwilke. Dzisiaj sobota dzien wolny ale jakos caly czas biegam z pracy do domu,sprzatanie i zaraz przyjezdzaja goscie ktorzy zostaja na noc:tak:wiec troche sobie podrinkujemy:-)
Widze ze temat szczepien jest poruszony:tak:troche czytalam i slyszalam na temat szczepien przeciw pneumokokom i bede szczepic chociaz troche mam tez watpliwosci:dry:a Ty Beatko jak odnosisz sie na temat tych szczepien??????

Co do serniczka to zostawcie mi tez heheheh uwielbiam to ciasto najbardziej ze wszystkich tylko musi byc taki wilgotny dla mnie troche:-p

reklama
O widzę że my mamy jesteśmy łasuchami jak nic:-D
Larvuniu ja nie wiem czy dwie blachy starczą:szok:
Anineczko i MMR i Infanrix;-)ale oczywiście szczepienie+predyspozycje lub juz nie wiem zbieg okoliczności:dry:
Karinko poczytaj co ja i dziewczyny wcześniej piszą o tym 2 strony dalej;-)
Decyzja i tak zalezy od nas mam
Mirka no własnie żółtaczka A wam i tak jest to szczepienie wkrótce niezbędne;-)

A my juz po wizycie jeszcze byłam w CH takim większym po drodze i fajne rzeczy sobie przecenione pokupowałam 3 bluzki za 19,90:szok:i sliczna srebrna torebkę:-D(chyba 30:szok::zawstydzona/y:ale ja mam na tym tle fisia)

no i pol blachy nie ma ciasta :-p
wlasnie wyszli odemnie ostatni goscie... byla kumpela z dzidzia (foty na n-k) oraz moi rodzice... posiedzieli, pogadali i pojechali. Mgla straszna u nas, jak sie jedzie do nas ok 30 min to wracali godzine... szok.
a tu widze prawie cisza....
ide ogarnac w kuchni.. i zasiade przed TV :-D

larvunia ......ty sie znowu nudzisz :baffled::crazy::szok:czy ta aby w ciazy nie jestes bo jak pamietam to ci nudno bylo
beatka ......no wlasnie :-D do du.....y z tym szczepieniami ;-)
a my sobie zrobilismy wieczorek z sushi (wlasnej roboty ) pyycha :-):-)

przestancie mi juz wkrecac ciaze :-p:-D:-D:-D bo zaczne w nia wierzyc sama ;-) robilam test i byla 1 kreseczka, no i mam @ ;-) Kazda mi tu wkreca no nie wytrzymam no....
nudze sie bo mam wsio w domku porobione, synek spi, kolacyjke juz zjadlam w tv nic ciekawego nie ma, a mezulek przed kompem.... wiec sie nudzie. Ja nie lubie nic nie robic :sorry2:

cześć laseczki!

ja właśnie walczę z tortem, tzn właśnie upiekłam biszkopt i jestem z siebie dumna, bo nie dość że pięknie wyrósł to jeszcze nie opadł :biggrin2:
teraz czekam aż mi galaretki zgęstnieją :-p
Wiku ma jutro imprezkę urodzinową :tak:

reklama
Do góry