reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Witajcie kochane kobitki!!! Pisalam kiedys z Misia dlaczego nie zagladalam do was! Powod byl taki ze balam sie ze z moja dzidzia cos nie tak! Niestety nie ruszala sie po tym jak juz wyraznie czulam ruchy! Wizyte o´mialam dzisiaj i jak juz Misi mowilam odezwe sie wlasnie po odwiedzeniu gina, atu jak na zlosc nie moglam w ogole otworzyc bb!!! teraz w koncu sie udalo ale muli mi niesamowicie!!!
Oki, MOJ SYNEK!!!!! Wazy okol 250g i rozwija sie prawidlowo, serduszko bije i dzwoneczki miedzy nozkami tez sa wyrazne!!!
Jak bedzie mi szybciej bb chodzic to zajrze by poczytac jak wasze szczescia sie rozwijaja!!!

Buziorki!!!

reklama
Cześć mamusie:-) wreszcie mam czas o rany ale ten weekend byl ciężki...i jeszcze wczoraj cały dzionek poza domkiem w pracy:-( padałam ... tak sobie poczytałam trochę i tak mnie przeraziłyście tą toksoplazmozą że przeglądałam wszystkie moje badania i się okazało że nie miałam robione, no wiec dzis rano szybciutko do analityki:-) a najgorsze ze pani mi nie mogla sie wbić w żyłę i tak sobie jeździła mi po ręce z 5 minut..masakra;-( wymiki jutro:-) mam nadzieje zę wszystko gra...oby...a wogóle to co tu tak od rana pusto:-) mamusie śpią czy co:-)

witam :-)

Krecik GRATULUJĘ synka :tak::-):tak: najważniejsze, że z dzidzią wszystko dobrze :-) zaglądaj częściej :rofl2:

Cześć Mamusie,

Krecik, rozumiem Cię, ja też miałam schizę, bo pod dniach intensywnej ruchliwości przez kilka dni dzidzia była bardzo cicha. Przestraszyłam się jak nie wiem co, ale ponieważ nie było mnie w Wawie, postanowiłam cierpliwie poczekać i jest już ok, dostaję takie kopniaczki wspaniałe, że hej :-) Cieszę się,że u Ciebie w porządku. Pamiętasz może z której strony pierwszy raz kopnął Twój synuś? Prawa czy lewa?

Czy wszystkie już tak mocno rozglądacie się już za wózeczkami dla dzidziusiów? Bo ja jeszcze tego jakoś nie czuję, choć wiem,że później będzie ciężej. :-)

hello witam się!

Pogoda upalna, moje dziecko się miota bez celu więc pierwsza próba drzemki właśnie trwa. Na razie jęczy w łóżeczku ale chyba zaraz padnie :tak:

Ja mam właśnie gastrofazę :sorry2: wcinam kanapki z pomidorem i solą :-p to już chyba szósta...

No i jest Krecik! Ufff cieszę sie że wszystko w porzadku!

No teraz jak juz sie wyluzowalam to bede do was zagladac!!
No i jak lekarz mi powiedzial ze wszystko oki to i dzidzia sie zaczela znow ruszac!!! To chyba ten stres zrobil swoje, wiec nie stresujcie sie dziewczyny bo widocznie dzidzie to czuja!!!
A co do kopniaczkow to pierwsze uderzenie nastapilo z prawej strony, pepek siedzi w srodku tak jak i siedzial jak bylam z Allankiem w ciazy!!! Do konca sie nie uwypuklil i nie mialam zadnych rozstepow (to tak na marginesie)! Objawow nie mam wcale, co tez bylo powodem moich zmartwien!!! A teraz jestem happy i jak mi czas na to pozwoli to moge z wami pisac ile sie da!!!!

Wstawilam wslanie fotki w galerii i obejrzalam sobie wasze!!!

A co do rozgladania sie za rzeczami dla maluszkow to ja mimo ze mam wszystko po Allanku to tez mysle co tu sprawic mlodszemu braciszkowi!!! To jest normalne i jaka przyjemnosc sprawia kupowanie takich mini rzeczy!!!!

Ale fajowo macie że już wiecie czy dziewczynka czy chłopczyk:-) Krecik gratulacje:-) Malinois ja też się nie rozglądam za bardzo wolę poczekać jeszcze z miesiać:-) jak juz miną najgorsze miesiace...:-) Moja dzidzia ma dni kiedy siedzi cichutko a ma dni gdzie cały dzień się rusza... takie ciche dni mnie dobijają nic mi się nie chce... ciagle sie tylko denerwuje... nie wiem po co no ale... a wizyta u ginki dopiero za tydzień... a ja juz sie doczekać nei moge... kurcze chcialabym mieć usg w domu:-) przynajmnije bylabym pewna...a dzis zeby nie myśleć zrobiłam pierożki z truchawami na obiad:-) mam nadzieje ze jak je zjem to dzidzia podziekuje:-) ja tam jeszcze nie czuje kopnieć ale takie delikatne łąskotania.... ale jak sa to znak że dzidziuś dobrze sie ma:-( a jak ich nie ma to smutno..ale jestem dobrej myśli...miłęgo dnia wam życze...trochę pomarudziłam ale cóż...

hej laseczki :rofl2:

w czwartek ide do ginekologa podejrzec malszka :-)
jutro badania: krew, mocz itp....

malinolis ja juz bym pokupowala co tylko mozliwe :happy2:
tylko, ze wszyscy mi mowia "poczekaj" :crazy:
ale chyba pojde w tym tyg juz kupic wozek :tak::-D:-D:-D

reklama
Do góry