reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Dzien dobry:-):-)

Women, zapraszam - serniczek ponoc pycha:-D tak mowi mezus;-) a sama chwlaic sie nie bede;-);-)
No i udanego spotkania z Czarkiem i jego corcia - bedzie super, zobaczysz:tak::tak:

Mirka, szczesliwej podrozy i udanego urlopu:-):-)

U nas tez juz pieknie za oknem - 15 stopni... hmmm, wiec spacer bedzie extra:-):-) mezus pojechal odkurzy i umyc auto no i ma sprobowac przymocowac fotelik Oskara na srodek z tylu - do tej pory byl za siedzeniem pasazera. A czytalam, ze najbezpieczniej na srodku - jak sa oczywiscie 3 punktowe pasy bezpieczenstwa na tym miejscu (a chyba u nas sa... chyba... mezus ma sprawdzic:-p)
no i jak wroci to mykamy na spacer:-)

Co do "ide na pole" to u nas byloby zrozumiane, ze ide sadzic ziemniaki na polu:-D:-D zartuje, u nas wychodzi sie na dwor;-);-)

Czemu Ci sie nie chce z nim spotkać hyyy??? Boisz się spotkania z córką :dry:??

A do ubranka na pewno coś znajdziesz :tak::tak:
Jakos nie mam weny,wole spedzic dzien z kumpelą na spacerkach,hmmm
Pozniej jade do fokus park otworzyli u nas 2 dni temu,ponoc najwieksze centrum w Polsce,z basenami,kinem i innymi rozrywkami.Moze kupie cos do ubrania to wtedy pojde na spotkanie hehe,
Też mi sie pomysł podoba :))) a nigdy nie byłam w Zakopanem :sorry2:

A tak a pro po wyjazdów macie może jakiś pomysł na niedrogie wakacje z maluchem w Polsce. Bo tak się zastanawiam gdzie by tu można pojechać

Mi tez sie podoba pomysl ale ja kurcze mam daleko do zakopanego.A kiedy planujecie?

Fajny jest ten program co Women go podała hihi

wbY-UIKo-SxuooZIp4HwnQ.jpg
Pusia widze efekty pracy hehe super fota
Kurcze nie wiem czemu ale za kazdym razem jak wchodze w ten program od Women wiesz mi sie i nic niemoge zrobic:wściekła/y:

wpisz w google PhotoFun i wejdz w ten sposob.

dzien dobry
melduje ze zyje .... i lece sie pakowac
pa trzymajcie sie cieplo

Udanej podróży Mirka.

Ja spadam do wanny,papa

DZIEKUJE
mam go na kompie ale jakos nie umiem go obsługiwać
dzwonila czarek i jedzie z corka w gory na 3 dni i wracajac w poniedzialek zaproponowal mi wyjazd nad moze na 2-3 dni z dziecmi.....co o tym sadzicie?

Melduję że żyję:tak:....
Teściowa wróciła :wściekła/y: sielanka się skończyła :no:

zmykam na spacer żeby jej gęby nie oglądać bo już swoje rządy wprowadza :baffled::crazy: ....zaraz pewnie wparuje mi do pokoju jak zwykle zresztą....

Znalazłam mieszkanie za 600 zł ale niestety nie chcą małżeństw ani studentów.... to ciekawe kogo chcą???!!:crazy:
...ale cóż szukam dalej...:tak:

reklama
DZIEKUJE
mam go na kompie ale jakos nie umiem go obsługiwać
dzwonila czarek i jedzie z corka w gory na 3 dni i wracajac w poniedzialek zaproponowal mi wyjazd nad moze na 2-3 dni z dziecmi.....co o tym sadzicie?

hmmmm to zależy od Ciebie, jak dobrze go znasz jak sie czujesz w jego towarzystwie a dokładniej to jak Wy sie czujecie w jego towarzystwie :tak:

Do góry