karina1980
Fanka BB :)
Kurcze nie wiem czemu ale za kazdym razem jak wchodze w ten program od Women wiesz mi sie i nic niemoge zrobic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakos nie mam weny,wole spedzic dzien z kumpelą na spacerkach,hmmmCzemu Ci sie nie chce z nim spotkać hyyy??? Boisz się spotkania z córką ??
A do ubranka na pewno coś znajdziesz
Też mi sie pomysł podoba )) a nigdy nie byłam w Zakopanem
A tak a pro po wyjazdów macie może jakiś pomysł na niedrogie wakacje z maluchem w Polsce. Bo tak się zastanawiam gdzie by tu można pojechać
Pusia widze efekty pracy hehe super fotaFajny jest ten program co Women go podała hihi
Kurcze nie wiem czemu ale za kazdym razem jak wchodze w ten program od Women wiesz mi sie i nic niemoge zrobic
dzien dobry
melduje ze zyje .... i lece sie pakowac
pa trzymajcie sie cieplo
Anulka dziekuje
Powiedz w jakim programi robisz te rameczki do zdjec-podasz adresik ????PLISS
DZIEKUJE
mam go na kompie ale jakos nie umiem go obsługiwać
dzwonila czarek i jedzie z corka w gory na 3 dni i wracajac w poniedzialek zaproponowal mi wyjazd nad moze na 2-3 dni z dziecmi.....co o tym sadzicie?