reklama
E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
no ja wiem ze z mc donalds to przesada, ale to byly slowa poloznej nie moje tu w uk presja karmienia cycem obawiam sie ze jest wieksza, polozna mi powiedziala rowniez ze niechce widziec w moim domu zadmej butli !!!
ja tam do butli nic nie mam, nieraz chcialam dawida nia nakarmic, ale albo drze sie i nie je, albo zje i zaraz sa wymioty :-( wiec nie mam wyboru.... tylko cyc mi zostaje, pozatym nie wiem czy wiecie ze plusy ma tez matka jak karmi cycem, nie tylko dzidzia jak np, mniejsze ryzyko raka sutka czy piersi, co mnie bardzo przekonalo bo u mnie w b. bliskiej rodzinie sa zachorowania, wiec jestem w wysokiej gr, ryzyka :-(
ja tam do butli nic nie mam, nieraz chcialam dawida nia nakarmic, ale albo drze sie i nie je, albo zje i zaraz sa wymioty :-( wiec nie mam wyboru.... tylko cyc mi zostaje, pozatym nie wiem czy wiecie ze plusy ma tez matka jak karmi cycem, nie tylko dzidzia jak np, mniejsze ryzyko raka sutka czy piersi, co mnie bardzo przekonalo bo u mnie w b. bliskiej rodzinie sa zachorowania, wiec jestem w wysokiej gr, ryzyka :-(
sugarspunsister
matka polka superstar
ja tam makdonalda czasami lubie zjesc
krecha schodzi dosc dlugo chyba
ja generalnie mialam bardzo blada ale jeszcze jest
krecha schodzi dosc dlugo chyba
ja generalnie mialam bardzo blada ale jeszcze jest
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
women dzieki za referat ws. skazy ;-)ja tam nie mialam krechy :-) a co do solarium, to jak juz jestes po pologu i rana zagojona to wydaje mi sie ze mozna
mirka w galeri sa fotki mojego babelka i na niektorych widac ze ma krostki, to mozesz porownac z tymi co moj ma, mi nie jedna znajoma co ma dziecko powiedziala ze to potowki, ale zreszta jutro mam wizyte hv to mi potwierdzi lub wyprowa\dzi z bledu to jeszcze napisze
mirka w galeri sa fotki mojego babelka i na niektorych widac ze ma krostki, to mozesz porownac z tymi co moj ma, mi nie jedna znajoma co ma dziecko powiedziala ze to potowki, ale zreszta jutro mam wizyte hv to mi potwierdzi lub wyprowa\dzi z bledu to jeszcze napisze
Ja tam krechy nie miałam ale blizna jest ciagle czerwona a co za tym idzie bardzo widoczna:-(
U nas juz sie kolki skonczyły...teraz etap zeby:-(
Jutro Adas ma pierwsza rehabilitacje wiec juz przygotowuje sie do 45 min wrzasku i płaczku....mam nadzieje ze szybciej sie przyzywczai niz Maciejka bo macio darł sie ponad poł roku dopiero jak go nauczyli raczkowac i dostałam zakaz wstepu na sale to nastapiła upragniona cisza:-)
U nas juz sie kolki skonczyły...teraz etap zeby:-(
Jutro Adas ma pierwsza rehabilitacje wiec juz przygotowuje sie do 45 min wrzasku i płaczku....mam nadzieje ze szybciej sie przyzywczai niz Maciejka bo macio darł sie ponad poł roku dopiero jak go nauczyli raczkowac i dostałam zakaz wstepu na sale to nastapiła upragniona cisza:-)
Lilka
Fanka BB :)
Wisienka ja sie nie czepiam zebys nie pomyslala ok?;-)
ale co do raka piersi to chroni on przed ciazą jesli sie karmi dziecko 2 lata!!!!
tak ostatnio wyczytalam w jakichs nowinkach medycznych
reklama
Podziel się: