- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
koralowa
Mama swego synka
rozalka, sliczna posciel. No ifajnie, ze trafilas taniej niz na all.
izunia, ja tez jestem zdania, ze zbytnio z czystocia nie ma co przesadzac, ale ja ten zel kupilam specjalnie do szpitala, bo wiadomo, ze tam jest wieksze siedlisko bakterii, do tego tych ciezkich, typu paciorkowiec. Szpital to jednak nie dom. W domu nie mam zamiaru tego uzywac. Tylko na czas pobytu w szpitalu. W domu tez uwazam, ze lepiej umyc podloge zwykla woda, ale ciepla anizeli z plynem. Moja mam sie uparla i przywiezie taki specjalny do dezynfekcji. Ja sie pytam, po co?
Black opal, super ramka, tez chce taka kupic, ale zrobie to jak maly sie urodzi. Chce kupic pare, by zrobic prezenty dziadkom. No i super cena, bo ja widzialam po 80 zl, takze dzieki za link.
izunia, ja tez jestem zdania, ze zbytnio z czystocia nie ma co przesadzac, ale ja ten zel kupilam specjalnie do szpitala, bo wiadomo, ze tam jest wieksze siedlisko bakterii, do tego tych ciezkich, typu paciorkowiec. Szpital to jednak nie dom. W domu nie mam zamiaru tego uzywac. Tylko na czas pobytu w szpitalu. W domu tez uwazam, ze lepiej umyc podloge zwykla woda, ale ciepla anizeli z plynem. Moja mam sie uparla i przywiezie taki specjalny do dezynfekcji. Ja sie pytam, po co?
Black opal, super ramka, tez chce taka kupic, ale zrobie to jak maly sie urodzi. Chce kupic pare, by zrobic prezenty dziadkom. No i super cena, bo ja widzialam po 80 zl, takze dzieki za link.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Widzialam dzisiaj w sklepie przewijak na lozeczko - tylko cus nie jestem przekonana....warto czy nie? Doradzcie troszke.
Dzis właśnie zakupiłam.
Przy synku nie wyobrazałam sobie zycia bez niego,ale sie rozpadł.To było długo jedyne miejsce ,gdzie spokojnie mały dał sie przewinąc.:-)
N
navijka
Gość
Ok. Dzieki Mam nadzieje ze w przyszly czwartek jeszcze beda te przewijaki (a byly wszystkie kolory teczy) to sie zaopatrze
polianna
Fanka BB :)
termometr???? No bez przesady, w szpitalu termometrów nie mają?? W życiu żadnego termometru nie będę brała. NIe dość,że położne traktują kobietę jak całodobową niańkę,która ma wszystko robić i absolutnie prześcieradła nie zabrudzić to jeszcze mamy sprzęty domowe do szpitala przynosić? Dla mnie to skandal.
Black_Opal
Fanka BB :)
u mnie w szpitalu mają termometry I to się jeszcze wycwanili i zakupili bezdotykowe, bo kobiety sobie celowo zbijały ze zwykłych temperaturę, żeby do domu szybciej wyjść ;P
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: