krzynka77
Fanka BB :)
Ethele - bardzo fajna lista + wszelkie uzupełnienia dziewczyn. Napewno mi się przyda jak już zacznę kompletować torbę :-) Nie zapominajmy o klapkach pod prysznic i zwykłych no i o ciuchach na wyjście dla siebie i malucha, ale to można przyszykować męzowi, zeby zabrał, jak będziecie mieli wychodzić ze szpitala (jakby się nie mieściło w torbie). Z resztą zawsze można poprosić, jakby czegoś zabrakło, zeby odwiedzający przynieśli.
Ja się jakoś niebawem wybiorę na oglądanie mojego szpitala, to podpytam czy trzeba np podkłady na łóżko, czy szpital to daje. Bo w sumie, tak jak pisze Aga, to powinno być w gestii szpitala... ale wiadomo, jak nie dają to dla swojego komfortu warto mieć. Napewno się przydadzą potem do domku.
a zamiast niedrapek to doświadczone mamy polecają skarpetki dziecięce, bo te niedrapki spadają maluchowi z łapek :-)
Ja się jakoś niebawem wybiorę na oglądanie mojego szpitala, to podpytam czy trzeba np podkłady na łóżko, czy szpital to daje. Bo w sumie, tak jak pisze Aga, to powinno być w gestii szpitala... ale wiadomo, jak nie dają to dla swojego komfortu warto mieć. Napewno się przydadzą potem do domku.
a zamiast niedrapek to doświadczone mamy polecają skarpetki dziecięce, bo te niedrapki spadają maluchowi z łapek :-)