reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

LISTA WROCŁAWSKICH MAM - bez komentarzy

reklama
witam! jestem mamuśką z okolic różanka, karłowice dokładnie ulica chorwacka szukam mamusiek chętnych do wspólnych spacerków oraz zajęć dla dzieci i wspólnych ploteczek. Mam kochaną córeczkę w wieku 8,5 miesiąca. Jestem przedszkolanką, mam doświadczenie w prowadzeniu zajęć i w przyszłości chciałabym się tym zajmować, jednak na razie chcę poznać okoliczne mamusie. proszę o kontakt sms-em 660-754-199 lub mailem marys6@interia.pl, pozdrawiam, Dorota i Tatianka

witam :) mama : Sylwia z synkiem Kajetanem (2 tygodnie) okolice Poświętne :) okolice Kamieńskiego i Żmigrodzkiej

Witam wszystkie Mamusie:) mieszkamy na osiedlu akademicka przy mostach warszawskich. Jezeli komus sie opatrzyły trasy spacerowe w pobliżu to zapraszam na wspólny spacer i ploty o dzieciach:)) Magda i Patryk

Cześć, my mieszkamy w okolicach Aqua Parku. Moj synek ma 8 miesięcy. Mieszkamy tu od niedawna. Jezeli uważacie, że fajniej byłoby z kims jeszcze spacerować, wymieniać doświadczenia i nadzwyczajniej pogadać to napiszcie.

Witam :) jezeli jest jakas mama z okolic ul.Kosciuszki, Tarugutta, ktora chodzi na spacery ze swoim dzieciatkiem w okolicach Niskich Lak i nudzi jej sie samej to zapraszam do spacerow wspolnych :) Mam synka 6miesiecznego :) alibi5@wp.pl

Witam:-) jestem mamą bliźniaczek Weroniki i Nikoli,mieszkamy we Wrocławiu w śródmieściu,okolice ul.Wyszyńskiego.
Zapraszamy do wspólnej zabawy na placu zabaw przy ul.Jaracza,jesteśmy tam niemal codziennie,wspólne spacerki też mile widziane,moje dziewczyny uwielbiają inne "dzidziu":tak:

Witajcie mamuśki. Mieszkam w okolicy aqua parku i codziennie wychodzimy z 4,5 m-c Mateuszem do parku koło basenu. Jak ktoś ma ochotę na wspólny spacerek było by nam miło ;)

reklama
Do góry