reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Ja 2 dzien mam @ po spoznieniu 5 dniowym
Juz zapisalam sie na przyszly tydzien na Madalinskiego na badanka a potem lecimy z mężem.

Czyli suma sumarum dopiero we wrzesniu zaczniemy

reklama
Aby wszystkim nam szybko sie udalo zajsc w ciaze. Ciekawe czy ta @ przyjdzie czy nie, teraz to juz nic nie czuje podbrzusze i piersi nie bola. Wlasciwie to czuje sie super, jakbym byla po @, nic mnie nie boli. Sama juz nie wiem co o tym mam myslec.

Dziewczyny, czy mogę się już cieszyć??? Dodam, że okres mi się spóźnia ponad tydzień...

test3dv1.jpg

Będziecie się ze mnie śmiać, ale mam jakieś dziwne przeczucie, że dziś się uda. Niby nic na to nie wskazuje, ale ja mam jakieś dziwne odczucie w żołądku jak przed jakimś ważnym wydarzeniem. Już się nie mogę doczekać wieczornego spotkania z facetem. :-)

Dziewczyny, czy mogę się już cieszyć??? Dodam, że okres mi się spóźnia ponad tydzień...

test3dv1.jpg

Kochana testy plataja figle. Dla pewnosci zrob za kilka dni ponownie. Bedziesz wtedy juz w 99% bedziesz pewna i pozostanie potwierdzenie tylko lekarza;-);-):-D:-D:-D:-D:-D

Ale cicho mysle ze zaciążyłas.

Moje niedyskretne pytanko Ile sie staraliscie jesli mozna wiedziec?

reklama
Będziecie się ze mnie śmiać, ale mam jakieś dziwne przeczucie, że dziś się uda. Niby nic na to nie wskazuje, ale ja mam jakieś dziwne odczucie w żołądku jak przed jakimś ważnym wydarzeniem. Już się nie mogę doczekać wieczornego spotkania z facetem. :-)

Ja sie nie smieje. Kobiety maja 6 zmysł i przewaznie maja trafne przeczucia. Trzymamkciuki za dzisiejsze figle:tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry