reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Witajcie kochane ja niestety :-:)-:)-(znowu lęcę na koniec kolejki, nie było nawet testowanka po prostu przyszła wredna @ i to o trzy dni za wczesnie bo w niedzielę.:no::no::no:
Za każdym razem powtarzam sobie daj na luz i nie przejmuj się jak tym razem nic nie wyjdzie, mój ukochany też mi to powtarza, ale to bardzo trudne. Kiedy się pragnie dzidziusia trudno jest chłodno i bez emocji podchodzić do kolejnych prób i testów.
W każdym razie trzymam kciuki za wszystkie staraczki :tak::tak:i nowo zafasolkowane (gratulacje);-);-), a ja zbieram siły na następny raz.

reklama
Witajcie kochane ja niestety :-:)-:)-(znowu lęcę na koniec kolejki, nie było nawet testowanka po prostu przyszła wredna @ i to o trzy dni za wczesnie bo w niedzielę.:no::no::no:
Za każdym razem powtarzam sobie daj na luz i nie przejmuj się jak tym razem nic nie wyjdzie, mój ukochany też mi to powtarza, ale to bardzo trudne. Kiedy się pragnie dzidziusia trudno jest chłodno i bez emocji podchodzić do kolejnych prób i testów.
W każdym razie trzymam kciuki za wszystkie staraczki :tak::tak:i nowo zafasolkowane (gratulacje);-);-), a ja zbieram siły na następny raz.

Kochaniutka bedzie dobrze!!!!:-):-):-):-)
Nam tez nie wychodzi. jak tylko @ spoznia sie jest ogromna nadzieja a potem płacz:-(

Dzięki dziewczyny, coraz bardziej docenianiam tę stronę bo można pogadać z ludźmi którrzy cię rozumieją i podobne mają rozterki.
Trzymam kciuki za wszystkie, obyśmy się spotkały na wątku mamuśki i to niedługo.
Pozdrowionka

Witam kolezanki
Jestem tu nowa ale mamy ten sam cel
Staramy sie juz od marca ale nic moze teraz cos bedzie po clo i pregnylu mam taka wielka ale cicha nadzieje zeby nie zapeszyc :-)

Witam kolezanki
Jestem tu nowa le mamy ten sam cel
Staramy sie juz od marca ale nic moze teraz cos bedzie po clo i pregnylu mam taka wielka ale cicha nadzieje zeby nie zapeszyc :-)

Kochaniutka trzymam kciuki

My tez od marca sie staramy ale teraz powoli zaczelam godzic sie z sytuacja ze przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie.

Im bardziej chcesz i sie starasz tym bardziej nie ma.

Zrozumialam to właśnie dzieki dziewczyną na forum.

:-D DZIEKUJE WAM Z CAŁEGO SERCA DZIEWCZYNKI ZA:

- wspieranie
- pocieszanie
- dzielenie sie swoimi doswiadczeniami :-D:-D:-D:-D

Tylko to nam zostalo, pocieszac sie nawzajem. Kolezanki, rodzina nas nie rozumieja, mysla ze mamy duzo czasu i myslimy o pierdolach. Dzis mam 28 dc ,@ jeszcze nie przyszla ale ona jest jak wrog , atakuje z zaskoczenia.

Madziu dzieki z odpowiedz ja dopiero co sie tu znalazłam w sumie to całe forum przez przypadek bo szukałam jakis wiadomosci o PCOS które ponoc mam ale to raczej nie jest pewne bo stwierdzono je na podstawie zwykłego usg i badan krwi testosteronu, prolaktyny i jeszcze jakiegos hormonu po przeczytani prawie 100 postów zaczynam sie dopiero odnajdywac i wiecej wiedziec niz to co mi powiedział gin a tak naprawde to wszystkiego dowiedziałam sie tu dzieki dziewczyna za co im jestem bardzo wdzieczna DZIEKI DZIEWCZYNY WASZA POMOC JEST NIE DO OPISANIA :-):-):-):-):-):-)

Beata2710 dasz rade bedzie dobrze i mam nadzieje ze nie przyjdzie do ciebie ta wstretna @ małpa i zasilisz konto naszych mamus na maj ,a moze jeszcze kwiecien powodzenia trzymam kciuki :-):-):-):-):-):-)nie poddawaj sie nam nie wolno sie poddawac jestesny z toba

reklama
Czesc dziewczyny, pust dzis u WAS. Jeszcze @ nie przyszla , mam 29 dc i czekam dalej. Tescior robilam i jest wynik negatywny- wiedzialam ze tak bedzie, temp. spada dzis rano bylo 36,7 C. Wiec tak czy owak @ nadejdzie pytanie tylko KIEDY. Jednak zycze Wam udanego dnia.

Do góry