reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Mi właśnie dwa dni temu śniła się dzidzia :tak: śliczna, różowiutka dziewczynka i do tego bardzo do mnie podobna :-)

reklama
Kindzia no trzeba będzie je nauczyć jak sobie w życiu radzić żeby miały łatwiej niż my:-) :-)
buzi@k bo tak to już jest że skoro nasze dzieciaczki jeszcze nie siedzą w naszych brzuszkach i naszych ramionkach to przychdzą do nas w snach bo one też za nami tęsknią :tak: :tak: :tak:

Hej! mama na imię Iza...to nasze czwarte podejście...znowu z nadzieja wypatrujemy Okruszka! życzę pozostałym "staraczkom"..by bocian zawitał na wiosnę!

reklama
pusto bo wszystie porzadne panie robia porzadki wiosenne,tylko wy dwa leniwce siedzicie za kompami ;-) :-)

Hahahah Kindzia ale dajesz czadu:laugh2: Ja tam sprzątać nie musze bo już sprzątałam przed tym weekendem bo mieliśmy "osiołka" w Kalwarii i wychodził od nas z domu więc musiał być błysk, a pozatym na święta wyjeżdżam...:laugh2:

Izeńka powodzonka :tak: wpadnij do nas https://www.babyboom.pl/forum/stara...e-bylo-im-smutno-444/index90.html#post1251867 -tu są same staraczki, albo na wątek główny gdzie są staraczki, zafasolkowane i mamuśki ;-)

Do góry