reklama
Puchatka
Majowe mamy'08
Ataata
Grudniowa Mama '07
buzi@k ja jestem... ;-) I powiem że mam zawroty głowy...ale to chyba nie na ciąże jak myślisz??
A tak na serio to faktycznie pusto, ale nie tylko tutaj, jakoś ostatnimi czasy na innych wątkach też stosunkowo mniej ludzi niż zwykle..
A tak na serio to faktycznie pusto, ale nie tylko tutaj, jakoś ostatnimi czasy na innych wątkach też stosunkowo mniej ludzi niż zwykle..
Ataata
Grudniowa Mama '07
No ok... 3 lub 4 dzień z rzędu, zawsze o tej samej porze dnia...To pewnie faktycznie przez pogode..;-)
KINDZIA100
Fan(ka)
pusto bo wszystie porzadne panie robia porzadki wiosenne,tylko wy dwa leniwce siedzicie za kompami ;-) :-)
reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
pusto bo wszystie porzadne panie robia porzadki wiosenne,tylko wy dwa leniwce siedzicie za kompami ;-) :-)
Hahahah Kindzia ale dajesz czadu Ja tam sprzątać nie musze bo już sprzątałam przed tym weekendem bo mieliśmy "osiołka" w Kalwarii i wychodził od nas z domu więc musiał być błysk, a pozatym na święta wyjeżdżam...
Izeńka powodzonka wpadnij do nas https://www.babyboom.pl/forum/stara...e-bylo-im-smutno-444/index90.html#post1251867 -tu są same staraczki, albo na wątek główny gdzie są staraczki, zafasolkowane i mamuśki ;-)
Podziel się: