reklama
Puchatka
Majowe mamy'08
No to wracam na koniec kolejki dzisiaj przyjechała @ z dwoma dniami poślizgu ani przepraszam za spóżnienie ale nawrzeszczałam na nia to może za kolejne 29 dni sie nie pojawi. Wszystkim życze dwóch kreseczek ja na swoje jeszcze musze poczekać.Miłego dnia!!!
KINDZIA100
Fan(ka)
czesc laseczki w niedzielny wieczor.:-) U mnie nic sie tez nie zapowiada w tym miesiacu.Ogladam sluz ale nie ma tego wyczekiwanego.I raczej nie bedzie go jeszcze dlugo,a tak bym juz chciala czekac na dzidzie,tak jak wy wszystkie.ehh
Puchatka
Majowe mamy'08
Narazie kobietki przerabiamy kwestie czekania na czekania na dzidzie w mojej głowie zabrzmiało to lepiej niż jak teraz napisałam ale w końcu uda nam się wszystkim i wtedy będziemy najlepszymi mamusiami pod słońcem księżycem itd. Niech się Wam przyśnią Wasze maluszki bo gdzieś tam przeciez czekają trylko w kolejkę sie czasem ktoś wciśnie i wtedy nasze czekanie sie przedłuża. Trzeba wierzyć że będzie dobrze musi być i będzie!!!!
reklama
KINDZIA100
Fan(ka)
PUCHATKA powinnysmy uczyc nasze przyszle dzieciatka,jak sie wpycha na przod tej kolejki ;-)
Podziel się: