reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

Buziak moje planowane testowanko to 4-5.04.2007 !!! o ile coś mi się w trakcie nie pokiełbasi :-) EwaKrystyna chyba będziemy razem testować :-) Buziaki pa

reklama
witam dziewczynki !
BUZIAK dziekuje za clowa pocieszenia :tak: Wiem ze po PCO sie zachodzi,tyle ze ja nie chce czekac dlugo !! W styczniu stuknela mi 30cha :baffled: Wiemz e niektore dziewczyny po PCO zazhodza natychmiast a innym ciagnie sie niemilosiernie.Ze mna tak juz zawsze jest,jak pech to pech.Staram sie myslec pozytywnie,ale czasami az chce mi sie wyc.DODICZKA najgorsza rzecza bedzie jak sie zalamiesz i poddasz,wtedy to juz nici z tego.Bierz sie do roboty,nie mysl o dietach,co bedzie to bedzie.Raz sie zyje ! Rozumiem ze mialas ostatnio duzo smutkow,ale zacznij kochac siebie(mnie czasem tez jest trudno,wpadam w dol,ale staram sie ciagnac siebie sama do gory)Wiem ze zle samopoczucie tylko mi utrudni sprawe.Wiec lepetynka w gore,meza za barchatki i do sypialni z nim ! ;-) :-)

Ataata nie dołuj się!!! Chociaż z drugiej strony robienie sobie nadzieji też nie za bardzo pomaga!!! Ja z testowankiem poczekam do soboty chyba że pojawi się wredna@ !!! Pozdrowionka!!!

Hehe mam jednak nadzieję, że razem z Renatką79 zasilimy listopadóweczki

Oj dosia nawet nie wiesz jakbym chciala:-( , chociaz ktos moze powiedziec ze przeze mnie to juz zachlannosc przemawia, bo ja mam juz 2 i chce jeszcze, a inni nie maja w ogole, no i chyba by mial racje:tak: ale ja i tak chce

dosia tak to wyszło że sie dołuje??:szok: Nie nie, nic z tych rzeczy, ani troszki sie nie dołuje ani podłamuje. Dopiero zaczynam, więc wiem, że to nie takie hop siup i fasolka będzie. Nie teraz to za miesiąc, nie za miesiąc to za rok..:baffled: ;-) :laugh2:
Trzymam kciuki za Ciebie, Renatke i wszystkie inne staraczki też :)

reklama
Renata79 jak jeszcze niem ma to może nie będzie :confused:;-)

Ataata zima to nie najlepsza pora na dzieci może poczekaj na mnie do wiosny:confused:;-)

Do góry