reklama
Witam!
Czekałam na zielone światełko cztery miesiące i wczoraj je dostałam!!!!!
Zaczynamy zatem staranka od lipca, bo akurat wtedy wypadną dni płodne na samiutkim początku.
Trzymam kciuki za wszystkie starające się babeczki
Czekałam na zielone światełko cztery miesiące i wczoraj je dostałam!!!!!
Zaczynamy zatem staranka od lipca, bo akurat wtedy wypadną dni płodne na samiutkim początku.
Trzymam kciuki za wszystkie starające się babeczki
karolciak22
Fanka BB :)
Hej staraczki jestem tutaj po raz pierwszy Jak nie trudno się domyślić też staram się o dzidziusia Miałam okres 9 czerwca więc teraz pracujemy bo wypadają mi dni płodne Mam do was pytanie. Ginekolog stwierdził u mnie nadżerke i jak myślicie lepiej pierw urodzić dziecko czy ją wypalic? różne opinie słyszałam i sama już nie wiem...
witam staraczki jestem tu poraz pierwszy i choc nie lubie blogów cos mnie podkusiło by z kims pogadac. jak sie domyślacie staram sie o dzidziusia , bardzo pragne dziecka mimo że już miałam corcie niestety z niewiadomych przyczyn po 9 miesiacach i 6 dniach, po przyjezdzie do szpitala stwierdzili ze moja coreczka jest martwa i musiałam ja urodzic w naturalny sposob tyle ze nie mogalam zobaczec, uslyszec, przytulić masakra ((( i to w dodatku 26maja w dzien matki a 4 czerwca musiałam pochowavc mojego aniołka i teraz brakuje mi tego malego cudu tym bardziej ze ciagle widze male dzieci, ciotka chrzestna ma 1,5roczna corcie u narzeczonego w rodzinie za tydzien rodzi sie chlopczyk a ja z dnia na dzien coraz gorzej sie z tym czuje ze mi odebrano corke.. 9 miesiecy bylo oki a taki straszny los przyszedł i nie wiadomo czemu.. ja zdrowa jest oki wszystko bo mnie badali a niunia byla na sekcji i sie okaze czy cos jej bylo czy to wina zaniedbania lekarza ( dziewczyny pomozcie jak pomoc sobie zajsc w ciąże?? pozycje?? witaminy?? no wszystko... dzieki z gory
dolaczam do listy staraczek, staramy sie o pierwszego dzidziusia, na razie na spokojnie, od kilku miesiecy, kupilam testy owulacyjne, ale jak na razie nic.....
Wisieńka
Fanka BB :)
Witam i ja się dodaję. Jestem też na wątku staraczki 2011 i styczniówkach 2011 ale musze przeniesć się na lutówki bo okazalo się, ze owulka byla później. Pozdrawiam wszystkie zafasolkowane i staraczki. Ja wystaralam się w 1 cyklu. Metodą co 2 dni. Cykle poplataly mi się przed samym staraniem i zaszłam 3 dni p-rzed planowaną @. Termin na początek lutego.:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Witam i ja chciałabym sie przyłączyć Staramy sie dwa miesiące jak na razie i nic. O ciąże która poroniłam staraliśmy sie 8 miesiecy, już się boje ze znowu bedzie to tyle trwalo....:-( .
dziś 28dc cykle ostatnio mam 29 dniowe.... ale to nie teraz.... wiem ze sie nie udalo...
dziś 28dc cykle ostatnio mam 29 dniowe.... ale to nie teraz.... wiem ze sie nie udalo...
reklama
Podziel się: