reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista obecności

reklama
hej. nie odzyealam sie do was dawno bo u mnie trwa wielki remont i berdzo mialam dostep do kompa, z reszta nadal tak jest. klementynko mysle ze to fajny pomysl aby podopisywac do listy obecnosci miejscowosci skad pochodzimy. zawsze bedzie mozna podzielic sie doswaidczeniami co do lekarza czy szpitala. ja jestem ze szczecina i sluze rada jesli ktos ma jakiws pytania co do tego miasta, jesli tylko bede potrafila... pozdrawiam

KAROLINKO na dopisanie do listy musisz poczekac bo nasza Klementynka wybrala sie na wakacje i chyba po powrocie bedzie miala sporo pracy :laugh:

Tyle nas jest,więc może znajdzie się jakaś bratnia dusza z Pomorza bo jak narazie tu Śląsk i jego okolice
'' rządzą'' . Odezwijcie się.

reklama
Ja jestem z wojewódz. kujawsko - pomorskiego z małego miasteczka koło Inowrocławia
Ale z tego co się zdążyłam zoriętować to chyba tylko ja sama jestem z tych okolic
No ale to zawsze jest już bliżej Pomorza co o tym sądzisz Beatko1 ;D ;D

Do góry