reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista obecności

Dziękuję za gorące przywitanie
Mnie się też wydaje, że odkąd zaszłam w ciążę to otaczają mnie same ciężarne.
A u nas na osiedlu jest ich chyba najwiecej może dlatego, że mieszkam na nowym osiedlu i mieszkaja tu same młode małżeństwa.
Ale to dobrze bo moje dzieci bedą mialy z kim sie bawć :)

reklama
Wiecie co my po prostu zwrazcamy uwage tylko na brzuszki!!!i na nic innego bo ja odkad jestem w ciazy tez jestem zaskoczona ile wokol mnie ciezarnych.

niteczka pisze:
Ja trochę z inej beczki. Czy któraś z was jest może z Wrocławia lub okolic.  :laugh:

Jest taka opcja żeby pod awatarem wyświetłało się miejsce skąd piszecie, ja bym chętnie wymieniła uwagi z kimś z Wawy lub okolic, np. w kwestii doboru szpitala?

klementynka pisze:
niteczka pisze:
Ja trochę z inej beczki. Czy któraś z was jest może z Wrocławia lub okolic.  :laugh:

Jest taka opcja żeby pod awatarem wyświetłało się miejsce skąd piszecie, ja bym chętnie wymieniła uwagi z kimś z Wawy lub okolic, np. w kwestii doboru szpitala?

bardzo przepraszam, na tym forum nie ma takiej opcji, coś mi się pomyliło. Mozemy dopisać przy liście obecności jeśli chcecie :)

byłam na "połówkowym" USG, wszystko z dzidziusiem jest OK :)
jednak niestety dzidzia była odwrócona dupką i nie było widać, czy to chłopczyk czy dziewczynka, wiec będzie niespodzianka...bo teraz to już nie wiemy czy chcemy wiedzieć :laugh: no chyba, że do następnego USG nam się zmieni :)
zarejestrowałm się też na USG 3D, ale termin mam dopiero na 19 września !!!! (we Wrocławiu czeka się obecnie 2 miesiące)

Miejscowość skąd jesteście można dopisać w profilu wtedy jak ktoś kliknie na wasz login widać skad jesteście.
geddes73.jpg

KLEMENTYNKO ja tez jestem za tylko przypuszczam ze okaze sie ze jestem od was strasznie daleko.Ale dla netu to chyba nie problem cio?Jestem z Goczalkowic woj. slaskie.

reklama
Do góry