reklama
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Tak mnie to pozbawilo, ze az chce sie zaspiewac: uciekaj myszko do dziury
A tak powaznie: nie ma co sie oburzac kolezanko, udzielaj sie czasem, chetnie poczytamy o Twojej kupie, zaden temat nas nie krepuje. Pozdrawiam serdecznie, dowiedzenia dobranoc :-)
A tak powaznie: nie ma co sie oburzac kolezanko, udzielaj sie czasem, chetnie poczytamy o Twojej kupie, zaden temat nas nie krepuje. Pozdrawiam serdecznie, dowiedzenia dobranoc :-)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Poprzestanę jednak na czytaniu ;-)
Pozdrawiam.
no popracuj nad tym troszke bo nie za bardzo ci to wychodzilo po pierwsze nie widzialas ze BYLAS na liscie (a bylas co wyedytowalam zaledwie chwile temu) a po drugie nie doczytalas informacji ze nalezy sie odezwac i powiedziec co sie z toba dzije kiedy robilam weryfikacje osob na liscie ... wiec mimo ze logujesz sie codziennie cos jest nie tak ... przemysl sprawe i zastanow sie na ile czujesz sie uczestnikiem tego forum bo my jednak tego nie odczuwamy !!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
trzeba poprosic o zamkniecie forum dla obcych chyba.....
niekoniecznie bo jednak co jakis czas trafia do nas kilka ciekawych osob ktorych bysmy nie poznali gdyby nie taka forma forum !! a same doskonale wiemy ze jest alternatywa w postacji "tajnej propagandy" wiec zostawmy to tak jak jest
To prawda, nie doczytałam. Przeczytałam, że jestem zapisana na czerwono i te osoby zostaną usunięte.no popracuj nad tym troszke bo nie za bardzo ci to wychodzilo po pierwsze nie widzialas ze BYLAS na liscie (a bylas co wyedytowalam zaledwie chwile temu) a po drugie nie doczytalas informacji ze nalezy sie odezwac i powiedziec co sie z toba dzije kiedy robilam weryfikacje osob na liscie ... wiec mimo ze logujesz sie codziennie cos jest nie tak ... przemysl sprawe i zastanow sie na ile czujesz sie uczestnikiem tego forum bo my jednak tego nie odczuwamy !!
Przepraszam za zamieszanie
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
To prawda, nie doczytałam. Przeczytałam, że jestem zapisana na czerwono i te osoby zostaną usunięte.
Przepraszam za zamieszanie
dziekuj tylko sobie za to jak jets ... pewnie jak bys nie wywalila z armaty to bys nadal na liscie byla ...
No trudno.
reklama
Podziel się: