reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista mamuś -ZBIERAMY DANE

reklama
Ja jestem urażona z powodu usunięcia mnie. Jestem na tym forum CODZIENNIE! A że nie piszę postów typu : boli mnie brzuch, wk...wia mnie teściowa czy idę się wysrać to mnie usunięto :/

A skąd Cię usunięto ?
Swoją drogą jak jesteś codziennie to możesz napisać co u ciebie. Albo co chcesz żeby pisano.

Ja jestem urażona z powodu usunięcia mnie. Jestem na tym forum CODZIENNIE! A że nie piszę postów typu : boli mnie brzuch, wk...wia mnie teściowa czy idę się wysrać to mnie usunięto :/

Pisalam posta do osob które nie uczestnicza w forum a ty di takich osob nalezysz o wyjasnienie gdzie jesteście ... nie ma na liscie osob ktore jedynie forum czytaja bo czytajac nie uczestniczysz w zyciu tego forum ... nic o tobie nie wiemy, nie wiemy co sie z toba dzieje czyli NIE MA CIE WSROD NAS ... a jesli przeszkadzaja ci tematy ktore poruszamy i nie masz ochoty rozmawiać o tym co dla nas jest wazne (a uwazam ze akurat to ze ktoras boli brzuch to w naszym stanie jest powiedzialabym BARDZO WAZNE) to z laski swojej niemiej do nas pretensji !!

Myszka- jak jestes codziennie to sie udzielaj a nie czytasz i potem bzdurnie komentujesz. Jakbysmy nie pisaly o "*******ach" to nie zawieralybysmy przyjazni a chyba mniej wiecej o to chodzi, czyz nie? Jak masz sie czuc urazona i dla Ciebie hanbiacym jest rozmawianie na tak przyziemne tematy to sie lepiej wcale nie odzywaj.

Nie twierdze, że jest to hańbiące, tylko że osunięto mnie z tego powodu z listy mam!
Waszym zdaniem uczestniczenie w życiu forum zaczyna się po ilu postach? Czy może jest to gdzieś w regulaminie a nie doczytałam?

Nie twierdze, że jest to hańbiące, tylko że osunięto mnie z tego powodu z listy mam!
Waszym zdaniem uczestniczenie w życiu forum zaczyna się po ilu postach? Czy może jest to gdzieś w regulaminie a nie doczytałam?

zeby przynajmniej twoje pretensje byly sluszne zaraz usune cie z listy bo widze ze nie tylko z pisaniem ale i z czytaniem masz problemy !!!

na liscie sa mamy z mniejsza i wieksza iloscia postow, sa i takie ktore zarejestrowaly sie i 2 tyg temu ale nie to ma znaczenie - dla nas znaczenie ma to czy ta osoba chce byc wsrod nas - nie tylko czytac i krytykowac to co piszemy ale podzielic sie tym co sie w jej zyciu dzieje, co ja cieszy jakie ma plany i wogole ... twoje uczestnictwo w tym jest ZEROWE a lista ma byc nagroda i motywacja do tego zeby tu byc ... ja nie chce prowadzic statystyk porodow w czerwcu - tym niech sie zajmie GUS - ja chce wiedziec ile jest osob ktore zyja pewnym wspolnym zyciem i laczy je to ze ich dzieci przyjda na swiat w tym samym czasie !!

Ostatnia edycja:
mycha prosze Cię nie rozbrajaj nas :) w naszym stanie turlanie po ziemi ze smiechu nie jest juz wskazane :)
jakbys raz na jakis czas wpadla napisala cokolwiek albo ODPOWIADALA na pytania dziewczyn... to byla by inna rozmowa widac nie obchodzimy Cię za bardzo.. a my Cię jakos tez nie kojarzymy wiec o co to halo? :)

reklama
Do góry