reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista mamuś listopadowych

reklama
Ja również poprosze o dopisanie, śledze od dawna wasze forum
Termin- róznie, raz 30 październik raz 2 listopad
Płeć już znana- chłopak
Pozdrawiam

Witam Wszystkie listopadowe mamusie :) Mam termin na 30 listopada lekarz stwierdził, ze płeć jest "pół na pół" , ale stawia na dziewczynke powiedzial tez ze to nie jest na 100% bo wszystko może sie jeszcze zmienic. hmm.. zastanawia mnie to czy któraś z was usłyszala cos podobnego? I czy moga sie pojawic jaderka? :) juz mamy 2-letnia córeczkę i chcielibysmy synka :)

pozdrawiam serdecznie

[url=http://www.suwaczek.pl/]
[/URL]

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie dziewczyny. Jestem tutaj nowa ale chciałabym się dopisać. Termin wg USG 28 listopada, a wg OM 3 grudnia (moje urodziny:-)). To byłby niezły prezent. Płeć jeszcze nieznana. Kolejne USG we wtorek i może wtedy już będzie coś widać? Mam nadzieję.

reklama
Witam wszystkie Mamusie listopadowe:)
Wg OM będziemy w trójkę 24 listopada, Usg pokazuje, że już 21. W poniedziałek może będziemy wiedzeć czy będzie córeczka czy synek.
pozdrawiamy

Do góry