reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista mamuś listopadowych

Karola000 ja poproszę dopisać do mojego terminu z OM 20.11 syneczka :-) i termin z usg 15.11.
Wielkie dzięki :happy2: pozdrawiam

reklama
Witam serdecznie listopadowe mamunie :-)
Mnie również proszę o dopisanie do listy termin mam na 30 listopada, płeć będzie znana na 100% za dwa tygodnie bo mam usg :)

Pozdrawiam serdecznie

.:: Katina ::.

karola000 gratuluję bliźniąt :D cudne uczucie nosić dzieciątko w brzuszku czuć jak się rusza, kopie, ale dwójka? :) Jakie to uczucie? kopią mocniej każde z innej strony? :) Pewnie czujesz się bardziej osłabiona? Będą jednojajowe czy dwu? znasz już płeć? pozdrawiam serdecznie

.:: Katina ::.

Mogę do Was dołączyć :-)
Ja też będę listopadową mamusią, termin porodu wg OM to 28 listopad a wg USG to ok 25 listopad 2008. Od 12 tc wiemy, że czekamy na SYNKA

reklama
Witam Listopadowe Mamusie!!! Jestem tutaj po raz pierwszy. Termin wg OM wypada na 29 listopada ,wg ostatniego USG na 19.11.Płeć maluszka-córeczka.Będzie malutka Hania.Mamy juz 4-letniego syna.Pozdrawiamy:-)

Do góry