reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista Mamus Lipcowych

reklama
Witam wszystkie Lipcóweczki :)
Jestem Agnieszka z Tarnobrzega a termin mam na 06.07.2017 to moja pierwsza ciąża we właściwym miejscu... (jedna była ekstra). Jestem pełna nadziejii ale mam tez obawy.

Witam wszystkie Lipcóweczki :)
Jestem Agnieszka z Tarnobrzega a termin mam na 06.07.2017 to moja pierwsza ciąża we właściwym miejscu... (jedna była ekstra). Jestem pełna nadziejii ale mam tez obawy.

Anulenkaaxp, Ania. Termin: 18.07.2017r, prawie na moje urodzinki ;) Obok Pszczyny. Pierwszy dzidziuś <3

31.07 Justyna ,Dania ,pierwsza ciąża po dziesięciu latach starań ;)

26.07 lub 3.08 Aluska22 Alicja Głogów pierwsze maleństwo

hej :) Pierwsze dziecko 24.07.2017
Pozdrawiam
Kasia, Piaseczno

Hej Dziewczyny! Z dumą i ogromną radością dołączę do Was.
Paulina, 28 lat, Bydgoszcz.
Pierwsza dzidzia; termin porodu; 14.07.2017

Witam się i ja :) Aneta. Lat 31 Mieszkam niedaleko Częstochowy. Marcowa mama 2008 (syn Filip) Teraz oczekuję, drugiego szczęscia. Termin porodu 13.07.2017
Dziewczyny - zapraszam na nasz wątek ogólny [emoji3]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej heej [emoji4] w koncu mogę bardziej oficjalnie [emoji4] Mam na imię Agnieszka, jestem z Gdańska i właśnie die dowiedzialam ze bije serduszko. Termin mam na 24 lipca. Trzecia ciąża ale bedzie to drugie dziecko. Pozdrawiam wszystkie serdecznie! Kylesa

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny, dopisuję sie do oficjalnej listy:)

Pola@ - termin na 21.07.2017, drugie dziecko (mam już córeczkę 4,5 l:))
Paulina, Kraków

Dziewczyny piszcie tez na głównym.. Bo o to chodzi a nie wpisywać się tylko na listę a nie udzielać się.

Jutro zaktualizuje :)

Lilith ja mysle ze jak juz bedzieny miec plec do wpisania to trzeba bedzie w ogole uaktualnic liste i zostawic dziewczyny ktore sie czynnie udzielaja bo tak na prawde nie wiadomo co z reszta.Sa tu dziewczyny ktorych ja w ogole nie.kojarze a na watku od 1 dnia jestem.

010igov3fkey3mez.png

reklama
Przy polowkowych będę usuwać nieaktywne dziewczyny, szczegolnie te, które się zapisały i ani razu nie odezwaly na wątku mam.

Jeśli chcecie można już wpisywać, kogo nosicie pod serduchem :)

Do góry